Zaročni prstan

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa pentlje, vzorčki..
ti si gorenka, a

Ja, pa mal čipk daš gor. Bl k je kičast, bolš bo...
uf-1.gif

Gorenjka - a se vid al kaj?
grin1.gif

Mengeš ni gorenjska...:) Imate pa močan vpliv backov
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hehe dobra
wink-1.gif

aja..meni je najbolj pomeben tisti prstanček dam doli, ko ga stisne ob pri prihodu ..recimo vlaka
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ksz... edini rpstan, ki ga je smiselno nosit, je metalni prstan, torej prstan, ki se ga v sili vrže v sovražnika...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
jeba so prstani..
se spomnim novice, ko je nek hrvaški rokometaš ostal brez prstanca zaradi prstana. zapel za neko ograjo s prstanom baje in ode prst... je boje biti brez, ali pa samo en cvern navit, d ase odtrga cvern in ne prst

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
jeba so prstani..
se spomnim novice, ko je nek hrvaški rokometaš ostal brez prstanca zaradi prstana. zapel za neko ograjo s prstanom baje in ode prst... je boje biti brez, ali pa samo en cvern navit, d ase odtrga cvern in ne prst

Jaz se pa spomnim prispevka, ko je eno žensko skalpiralo, ker ji je v mehanizem garažnih vrat potegnilo lase in jo potegnilo gor.

Jeba so dolgi lasje.

tongue-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
jeba so prstani..

Jaz se pa spomnim prispevka, ko je eno žensko skalpiralo, ker ji je v mehanizem garažnih vrat potegnilo lase in jo potegnilo gor.

Jeba so dolgi lasje.

tongue-1.gif
Jaz se pa spomnim, kaj se mi je dejansko zgodilo. Sem šel scat in mi je k.urac zaradi dolžine potegnilo v odtok. Pol ga je šlo, pa je še zmeri dost ostal!
zmaga.gif

Jeba je dolg k.urac.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Moja sestra ima poročni prstan za 700 evrov.

O šit, bogi tip, si kr predstavljam, kakšna copata je.

No sej vem, da si bil sarkastičen. 700€ za poročne prstane ni ravno nekaj huda cifra a ne. Najina oba skupaj sta prišla 2.5x toliko
wink-1.gif

Nisva imela pa nobenih zaročnih, je moja pač izrazila, da bi imela raje konkreten poročni prstan in ga ima. Sam ga pa tudi nosim in glede na to, da sem si rekel, da prstan bom pač nosil, si niti pod razno ne predstavljam, da imam na roki nek cvern od zlata.
rolleyes-1.gif

No, ne glede na to, koliko si dal za prstan, ampak da daš toliko za prstan, si pa malo
stupid-1.gif

Ne razumem nečesa. Sem bil že 2x poročna priča, 1x sem celo jaz bil zadolžen za nakup prstanov (pa ženina priča) in seveda,želje so bile oh in sploh, pa okrog Lobode skakat, pa Zlatarne Celje (k itak prodajajo samo izdelano sranje in nič ne znajo narediti sami) itd... Pa nisem blesav, da bom dajal toliko denarja kolikor oni hočejo za to podložko. Cene imajo navite v nebo.
In sem seveda malo pobrskal po svetu in taprave ljudi povprašal. Prišel sem do zlatarja, ki je naredil prstan po želji stranke, po predlogi željene slike ter še dodelano ročno z raznimi okraski. Cena je bila 2x nižja od vsakega "renomiranega" zlatarja, s tem da se zdaj poročena lahko pohvalita kaj imata in jima vsi zavidajo, kakšne prstane nosita. Cena je bila sitnica oz. niti slučajno denarnici "neprijazna", ampak da dam pa toliko za prstan kolikor se nekateri hvalite tukaj, to pa ni normalno.
13.gif

Vprašam se, ali ljudje res ne znajo ceniti ničesar drugega, ker za ta denar imaš super počitnice in prstan, ne pa samo prstan....
sprasujem se.gif

pa brez zamere, samo to je bolno
17758-icon_confused.gif

Nazadnje urejeno:

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Najboljse...
hysterical-1.gif

Midva sva jih narocila preko interneta in tako dala precej manj, kot bi dala pri nas. Pa tudi poroka je bila bolj v ozjem krogu, ki se je na koncu koncal s piknikom. Poleg tega pa so nama pripravili precej presenecenj, ki so nama se polepsali dan in si ga bova tako se bolj zapomnila za vedno. Eno je bil prevoz s kocijo od Bistrice do Trzica, tako da smo bili res glavna atrakcija
cheer.gif