Zaročni prstan

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
grin1.gif
podložka, matica za šrauf..je veliko variant

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Moja sestra ima poročni prstan za 700 evrov.

O šit, bogi tip, si kr predstavljam, kakšna copata je.

No sej vem, da si bil sarkastičen. 700€ za poročne prstane ni ravno nekaj huda cifra a ne. Najina oba skupaj sta prišla 2.5x toliko
wink-1.gif

Nisva imela pa nobenih zaročnih, je moja pač izrazila, da bi imela raje konkreten poročni prstan in ga ima. Sam ga pa tudi nosim in glede na to, da sem si rekel, da prstan bom pač nosil, si niti pod razno ne predstavljam, da imam na roki nek cvern od zlata.
rolleyes-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Jaz se pa ob izbiri porocnega prstana nikakor nisem mogle navadit na tiste siroke stirooglate prstane. Prej nise nosil nobenih prstanov. Danes ga najbrz sploh ne bi opazil vec. Zato imava "ozkega" iz rumenega in belega, pleteno v "kito"

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja sem imel enak problem, ko sem poizkušal tiste "cevi od prstanov". Na koncu sem se odločil, da je širina 5mm ravno pravšnja, je pa malce bolj debel v premeru (2mm) ampak me ne moti. Se je bilo pa treba malce navaditi, drži.
cheer.gif

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Midva imava še 1 mm več
smile-1.gif
S tem, da v premeru ni tako debel
Imava pa kombinacijo rdečega in belega zlata - loči ju krivulja na sredini. Zgleda hudo
grin1.gif

Pa da ne bom čist off-topic: Midva zaročnega prstana nisva imela...
Če pa že je, pa eni pravijo, da naj bi bila poroka v roku enega leta... Če se boš ravnal po tem imaš časa za organizacijo več kot dovolj
Naredi kakor ti paše pa ne kompliciraj preveč
wink-1.gif

Aja...poznam par, ki je 'zaročen' že štiri leta
grin1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Moja sestra ima poročni prstan za 700 evrov.

O šit, bogi tip, si kr predstavljam, kakšna copata je.

Men pa ni jasno zakaj si poveste kolk ste dali za prstan? A to je kao potrditev tega kolk je vajina ljubezen vredna, če gledamo procentualno na debelino tipove denarnice?

Ko ji ga bom jst kupu ji ne bom povedal kok sm dal zanj, kaj to njo briga kolk sm plačal za darilo. Mogoče sm vrgel eno plačo zanj v zlatarni, mogoče pa sem ga kupil preko ebaya iz kitajske za 25usd s poštnino vred.

Tko kot nobenemu ne povem koliko sem dal za njihovo darilo za rojstni dan. Men je to čudno.

Okej štekam za poročni prstan, ker morata oba pomerit in izbrat skupaj...samo za zaročnega pa ne

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
A mi lahko nekdo pojasni, kaj imate od zaročnih/poročnih ohoho prstanov za še več ohoho eur, če jih potem preprosto ne nosite?
confused-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
A mi lahko nekdo pojasni, kaj imate od zaročnih/poročnih ohoho prstanov za še več ohoho eur, če jih potem preprosto ne nosite?
confused-1.gif

Važno da ima ona svoj kos ledu, da se z njim važi pred kolegicami. Kar je tudi ves smisel.