Zaročni prstan

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Žal še noben od prjatlov ni poročen in ne morm vprašat, preveč pa tudi nebi razglašal... Zanima me, če je še vedno po protokolu, da se takoj ob zaroki natakne tudi zaročni prstan..?

Sej v praksi gre za par dni razlike oz. bi rad, da grema oba? Je to sploh OK?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Prstan ji natakneš na prstanca po tem, ko ti potrdi pogodbo za doživljenski kredit. Ni pa še pospisana
smile-1.gif

Pa natakneš ga na desno roko.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Ksz
Ne delaj tega! Razen ce smatras da si drzava zasluzi se malo vec denarja od tebe(da ga bo dala grkom, nlb SZ in podobnim). V slo se koruznistvo veliko bolje obnese. Se bolje pa "homo"

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Ma je** vas pa zaroka pa zaročni prstani pa koji k. bote še od američanov pobral???

ČE sta se odločila za poroke se to nardedi na določen dan, takrat ji daš tut prstan, ona pa teb (baje). Vse ostalo je kr neki...

Predvsem pa poslušaj Hanzija: če imaš opcijo se premisli, ker v naši državi je najbolje bit na koruzi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Najbolje da si data enako tetovazo na obmocje prstana naredit. Tudi to sem ze videl. Pa nista vec skupaj.
Sicer pa gres v prvo avtostacuno, pa kupis eno dihtungo za cep karterja. Ko bo nova se bo svetila (kot ljubezen) ko se bo ljubezen malo ohladila bo tudi podlozka malo zelena postala.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Ob predpostavki, da se zaročiš samo enkrat v življenju ji lahko privoščiš pravi diamant. Saj veste ljubezen je večna. Diamanti so pa za vedno. Žal pa taki prstani hitro gredo tam od 1k naprej... Pa še pri tej začetni ceni je kamenček zelo mali.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Opažam, da so te zaroke zlo moderne, samo ne vem s kakšnim namenom, ker kolikor sem jaz seznanjena, se moraš potem poročiti v roku enega leta. Večina teh čudakov se zaroči, ker so ful zaljubljeni in po treh letih so še vedno zaročeni, o poroki pa ne duha ne sluha. Za tisti denar grem raje na počitnice.

lp