zaposlitev v javnem sektorju

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.177
7.021
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj je dajat pijančku za pihat tak hud postopek, da mora imeti policaj neko extra šolo, še bolje pa je , da sta dva?
shocked-1.gif
To da smo birokratska drzava. In ce nekje pise da policist ni usposobljen za npr. laser, potem meritev ki jo je naredil ni veljavna. Precej preprosto.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kaj je dajat pijančku za pihat tak hud postopek, da mora imeti policaj neko extra šolo, še bolje pa je , da sta dva?
shocked-1.gif
To da smo birokratska drzava. In ce nekje pise da policist ni usposobljen za npr. laser, potem meritev ki jo je naredil ni veljavna. Precej preprosto.

Jebat ga, jaz z motorno žago tudi žagam isto kot sem pred tem, ko sem imel potrdilo o varnem delu z njo, ampak za zavarovalnico (verjetno tudi za policijo) to ni isto.

Da ne govorimo o vozniškem izpitu...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bom cisto off
kdo hudica mora ob devetih zvecer na davcni odgovarjat na vprasanje ki sem ga poslal predvcerajsnim (sobota)?
Pa vzajemna me je tudi presenetila ker mi je odgovorila o v manj kot eni uri od poslanega mejla. In to po 7 uri zvecer.

Jaz delam v JS, od mene boš dobil odgovor od 20.00 naprej do cca. 23.00, predno sem mel mulca smo pa največ naredli ravno okoli polnoči.
wink-1.gif

Pri urah se tega ne vidi nimamo kontrole prisotnosti, kdaj pridem pozneje in grem prej, piše se pa pač 8 za birokracijo.