Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Spet bodo pobrali šrot iz zavoda, ki ni sposoben za karkoli drugega.
Vsekakor pa zmaga ta izjava:
Citat:
Spet omenjaš šnel kurs za V. stopnjo, potem šnel kurs za policiste in spet namesto, da bi dokazal prav narediš ravno obratno. Iz IV. stopnje za V. stopnjo je potrebno 2 leti, potem še 18 mesecev policije (zdaj 2 leti), pomeni 3 + 2 +2 = 7 let !!!
Edit: vidim, da so spet uvedli 6 mesečni šnelkurs.
V prvem postu se nekaj osiraš nad jamBrači, sedaj si pa ti tisti, ki najbolj joka.Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kok je place? Dopust? Izmene?
kaj sprašuješ traparije,plače je preveč,dopusta tud,izmen ni si skoz doma saj to je ja javni sektor,zanimivo najbolj glasni gobezdači se še niso oglasili v tej temi
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A mene bi vzel apolo?
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
V prvem postu se nekaj osiraš nad jamBrači, sedaj si pa ti tisti, ki najbolj joka.Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kok je place? Dopust? Izmene?
kaj sprašuješ traparije,plače je preveč,dopusta tud,izmen ni si skoz doma saj to je ja javni sektor,zanimivo najbolj glasni gobezdači se še niso oglasili v tej temi
Če ti je tako hudo, zapusti javni sektor in se pridruži negotovosti v zasebnem sektorju.
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ok, kaj si hotel povedati? Da so za kvalificirano mesto policista po šnell kurzu priučili manjkajoči kader ali kaj? Je to kaj novega na področju Slo, ali pa kar na področju bivše Ju izpred ... ? () koliko let?
Očitno je to zopet en takšen poklic, ki je zelo lahko nadomestljiv. Nekatere bo zabolelo, nekatere pa malo manj. Tako kot v marsikakem drugem primeru v slovenskem gospodarstvu (in tudi negospodarstvu, seveda), kjer so se te recesije pričele izvajati že pred 30 leti nazaj.
Če se je pripravljen prav vsak slovenski laik spuščati v strokovnost mojega dela, ki ga profesionalno opravljam vsak dan, si smem tudi jaz podvomiti v tvoj dvom o primernosti vpoklicanega kadra.
Smo to že doživljali v 80. letih, epilog je, da "prav vse javne službe" , so si vedno znale urediti delovno okolje, ki ni "čisto preveč težko!" Po domače: Sami sebi so si napisali normo dela.
Zato bi bilo po moje najbolje, da uživaš čimdlje, ker dolgo ne bo več tako!
ps. Sem vmes zbrisal nekaj stavkov, ampak bistvo pa ostane. Država je zavožena in če ti ni za biti v njeni neposredni službi, pojdi v realni sektor, kjer te vsaj sram ne bo! Realni sektor je namreč tisti, podhranjen.
Citat:
Seveda fantje (in se psoebno dekleta) radi povedo, da delajo isto kot splosni policisti itd... kar pa seveda ni res in zato tudi niso usposobljeni. Imajo pa dejansko ista pooblastila kot ostali policisti, solanje pa zakljucijo z izpitom iz policijskih pooblastil.