Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Bi pa se v enakem pogledu kot ti name s tem obrnil tudi jaz na nasprotnike novele - če je ta pravica tako majhna, nepomembna in če menite, da pedri zaradi nje ne bodo nič bolje živeli - zakaj za vraga ste potem tako proti? Pa ne mi zdaj spet z otroci začet .
Ja pa glih z otroci lahko spet začnemo. Ker glih otroci so tukaj šibka točka. Otrok bo žrtev. Ker perdri hočejo otroka imet. In ta poroka je samo finta, da se perdri do otroka dokopljejo.
Pa ja ne boš zdaj ti tle govoru, da gre perdrom za poroko. Ah bejž no? A tako goreče si želijo poroke? A oženili/omožili bi se radi? A za ohcet jim je?
Današnji normalni pari se spolh nočejo več poročat, perdri bi pa se? Kdo je pol primitivc? A normalni par, ki se danes sploh noče poročit, ker jim je to brezveze, al je primitivc perder, ki bi se rad poročil v tem času, ko se drugi sploh nočejo več poročit?
Ma dej ne seri s to poroko!
Dejstvo je, da hočete iz družine naredit navaden perderski kupleraj. Iz družine hočete nardit eno štalo, v kateri bodo noter ljudje žvali in kaj vem kaj še vse. Saj ni čudno, če pa je za vas nekatere družinski član tud pes, morski prašiček dihur itd..... pač "moderni", ker imate za svojega družinskega člana nekoga, ki laja, kikruli, skovika, rezgeta in ima rep.......to je za vas družina. Napredna, razgledana, širokogledna, kao....
Če si perdri že tako goreče želijo poroke, naj se sprejme tak zakon, ki jim bo poroke omogoču, ampak se jim prepove posvojitev otrok. Pol sem takoj za. Bog jim požegnaj ohcet!