Zanimiva nesreca s policijskim vozilom

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
@Apollo8 + kamela

Poglej ju kresalčka! Kako usklajeno tulita v isti rog. Na moje zelo konkretne očitke pa niti slučajno ne skušata odgovoriti.
In kar se tiče kredibilnosti dragi vesoljček, "nesreče" nisi videl, prišel si 10 min pozneje, preiskave očitno ne vodiš, kar pa počneš, je pa to da širiš govorice, ki policiji ustrezajo. NAKLADAŠ torej.
In ravno to me najbolj moti pri pri naši pošteni policiji. Če ste kresalčki bili tako uspešni v tej akciji, zakaj pa potem ne zapišete, da je policijsko vozilo z ustreznim profesionalnim manevrom z udarcem v bok uspešno zaustavilo bežečega kriminalca in ga za povrh še poslalo na invalidsko upokojitev? Njegove kriminalne pajdaše pa je še dodobra prebutalo, kot si seveda tudi zaslužijo.
Zakaj potem trdite, da je do "nesreče" prišlo čisto naključno in da torej vaša domnevna profesionalna usposobljenost nima pri preganjanju kriminalcev nima nobene osnove, pač pa le čista sreča. In pri tem izpadete navadni loleki.

Zakaj torej trdite kar tdite, če vas to dejansko kaže v slabi luči? ....... Zato ker se bojite posledic (pravnih in materialnih), če bi povedali resnico!

V vsakem primeru pred razmišljajočo javnostjo izpadete nekredibilni.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Profesionalnim manevrom? Dvomim, da je tak profesionalec, da bi naciljal tko dobr. Sicer pa, komu mar, če bi ustavil, kot so to od njega zahtevali, se to nebi zgodilo. Če je pa bejžu 10 minut k [censored] je mel pa še srečo, da se je tko končalo, mogoče bi se pa čez 20 metrov čelno zaletu v eno mlado familijo ker nebi speljal ovinka. Bi bil še zmer jezen na policijo, češ, če ga nebi lovoli se nebi zaletel? Sej te razumem, tud jst sm kdaj jezn na polcaje al pa kej, ampak kle te pa res ne razumem kaj se tok razburjaš. Prjatu? Invalidsko upokojitev? Razmišljajoča javnost razmišlja in je vesela, da so ga dobili, če so pa koga še mal pobožal pa tud nč narobe, še premal je tega, leder policija bi mogla bit k učas!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A ti dejansko ščitiš namernega kršitelja brez vozniškega dovoljenja in s potečeno registracijo, ki povrh vsega še ogroža pešce, kolesarje, dojenčke v vozičkih ipd.?
Zaradi pretečene registracije je ogrožal prometno varnost prav toliko kot zadnjič Goršek, a ste do obeh enako prizanesljivi?
Zaradi divje vožnje je pa ogrožal toliko kot policaji, ki so se podili za njim z enako hitrostjo.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Dvomim, da je isto ogrožal, vozil je prvi in ga teži opazš k pa polcaja s pržganimi lučmi in sirenam, plus še star bohve u kakem stanju clio s kretenskim voznikom? Nebi se strinjal.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Saj tu in tam napišeš kaj pametnega, večkrat pa pišeš oslarije...

Za tega Clio mulca pač velja: Bog 'ma dolgo šibo.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
@juris
na vsa vprašanja si si sam odgovoril, tako da tu kar se mene tiče nadaljnja debata ni potrebna.

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:

Za tega Clio mulca pač velja: Bog 'ma dolgo šibo.

467716-post_slo.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ker je začetnik, mu izpit odvzamejo po 7 točkah. Nabral si jih je 49, torej bi po logiki moral 7 x delat izpit, seveda z zakonskimi presledki, preden bi odslužil pike. Ampak ker bi v tem primeru izpit opravljal zaradi divjanja že 7 x, se bi ga moralo označit kot povratnika, zaradi česar ima doživljenjsko prepoved opravljanja izpita in vožnje vozila.
Če bi bil divjak sam v vozilu, bi mi bilo škoda, ker je ograja vzdržala... V tem primeru pa je ograja rešila predvsem sopotnico.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pa kaj ma ta sedaj veze z mano, ko je delal pizdarije po Kopru? Kaj ma to sedaj veze s tem, da merijo na placih, kjer nima z varnostjo nobene veze? Kaj ma sedaj veze s tem, da men sekajo ovinke in čakam, da mi 1x ne bo zneslo? Pa kje ti vidiš zagovor takih debilov? In, a veš kaj je še najbolj žalostno. Da bo ta naprej delal pizdarije. Očitno ti to podpiraš. Jaz ne.

100% sem, da ne veš, kaj sem ti napisal.
wink-1.gif

22let, ja looooooool. Ta je bil še hujši ko specijalci na eni postaji. Ko so se ga nabutal, pol pa druge jebal v glavo in jim talal frulice v usta.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Pa kaj ma ta sedaj veze z mano, ko je delal pizdarije po Kopru? Kaj ma to sedaj veze s tem, da merijo na placih, kjer nima z varnostjo nobene veze? Kaj ma sedaj veze s tem, da men sekajo ovinke in čakam, da mi 1x ne bo zneslo? Pa kje ti vidiš zagovor takih debilov? In, a veš kaj je še najbolj žalostno. Da bo ta naprej delal pizdarije. Očitno ti to podpiraš. Jaz ne.

100% sem, da ne veš, kaj sem ti napisal.
wink-1.gif

22let, ja looooooool. Ta je bil še hujši ko specijalci na eni postaji. Ko so se ga nabutal, pol pa druge jebal v glavo in jim talal frulice v usta.
bonk.gif

Ne ne ,kje pa...sploh nima veze s tabo, ima pa veze s tem, ko razlagaš, da policisti ustavljajo za brezveze in samo s ciljem polnjenja proračuna ...sigurno so dotičnega pomerili iz zasede in je v bistvu varno vozil na mestu kejr je omejitev 70 km...pa po tvoji logiki bi policisti kljub pomerjeni hitrosti morali zamižati na obe očesi in ga spustiti brez sankcij, le tako bi preprečili ponovitev takih dejanj...
bonk.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Mater sem ti stopil na živec.
tongue-1.gif

Seveda nima. Kaj ma veze če se pelješ 70 po ravnem, kjer ne ogrožaš nobenega na omejitve 50. Nič. Vidiš razliko? Ne. Vem, da jo ne
grin1.gif

Nekje je pa še 50 samomor na 50 omejitve, kot sem že pisal. Vem, da spet ne boš videl razlike.

Vsekakor pa vem, da sem ti trn v peti.
wink-1.gif

In tega bojo najbrž spet lovili čez nekaj časa. Zakaj? Je bilo že prevečkrat napisano.
smile-1.gif
Pa to, nekaj časa, ne mislim par dni.

126 na 70 omejitve je pač pretiravanje in je šlo čez mejo. A si prebral? A še 1x napišem?
grin1.gif
Lahko malo odebelim, pa še povečam. Lahko si pa ti spremeniš resolucijjo na 640 x 480, da bojo črke večje. Ma to še vedni nima nič veze z mojim pisanjem, da če se pelješ 70 po ravnem odseku in vidš par 100m naprej na omejitvi 50, ne ogrožaš nobenega. Ma glej ga hudiča, tam bojo pa merli. Zanimivo, a ne.

Še en iz tacna zgleda.
uf-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
evo še eden za zagovarjat
rolleyes-1.gif

http://www.zurnal24.si/po-sestih-dneh-ostal-brez-izpita-clanek-148011
synthman, eXhair..anybody??
Pa kje si ti bral, da kdo od navedenih zagovarja takšnega kršitelja?
Jest samo kritiziram početje policije, ki je tudi tokrat kršila zakone, ko je kršitelja lovila na način, ki je ogrožal prometno varnost in se je spet končalo s prometno nesrečo.
Obenem pa lepo zapisali:
Citat:
Naj poudarimo, da je s takim vedenjem v prometu v vsakem trenutku ogroženih veliko ljudi, njihovo zdravje in celo življenje. Med temi se kaj lahko znajde kdo od nas, ki z ničimer ni prispeval k takemu dogodku in lahko postane zgolj žrtev neprimernih ravnanj drugih.
Policija
Vseeno me pa zanima, koliko hitro so peljali policaji, da so kršitelja, ki je vozil v naselju 3x več kot dovoljeno dohiteli???

Kaj misliš, ali bi ta kršitelj, prehiteval po pločniku, v krožišču v nasprotno smer....se na koncu zaletel, če ga policaji nebi lovili na tak način?

Citat:
Ponovno sta ga ustavljala z modrimi lučmi in sireno, vendar je bil odločen, da pobegne za vsako ceno.
Ja res, in policaji dobro vedo, da cena zna bit visoka, tudi za povsem naključnega mimoidočega, mimovozečega.......

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Mater sem ti stopil na živec.
tongue-1.gif

Seveda nima. Kaj ma veze če se pelješ 70 po ravnem, kjer ne ogrožaš nobenega na omejitve 50. Nič. Vidiš razliko? Ne. Vem, da jo ne
grin1.gif

Nekje je pa še 50 samomor na 50 omejitve, kot sem že pisal. Vem, da spet ne boš videl razlike.

Vsekakor pa vem, da sem ti trn v peti.
wink-1.gif

In tega bojo najbrž spet lovili čez nekaj časa. Zakaj? Je bilo že prevečkrat napisano.
smile-1.gif
Pa to, nekaj časa, ne mislim par dni.

126 na 70 omejitve je pač pretiravanje in je šlo čez mejo. A si prebral? A še 1x napišem?
grin1.gif
Lahko malo odebelim, pa še povečam. Lahko si pa ti spremeniš resolucijjo na 640 x 480, da bojo črke večje. Ma to še vedni nima nič veze z mojim pisanjem, da če se pelješ 70 po ravnem odseku in vidš par 100m naprej na omejitvi 50, ne ogrožaš nobenega. Ma glej ga hudiča, tam bojo pa merli. Zanimivo, a ne.

Še en iz tacna zgleda.
uf-1.gif

ja res mi greš na kujac
wink-1.gif

126 na 70 praviš je šlo čez mejo...smem vprašati tebe kot velestrokovnjaka kej je meja?? pri 99,9?? seveda boš odgovoril da odvisno od dane situacije, npr. če je bila takrat ob cesti mamica z dojenčkom, verjetno nekje pri 95
bonk.gif

aha a zdaj bi ga pa pospravil na hladno?? se ti ne zdi to le malo preveč nasilno
wink-1.gif

@še en iz tacna...želim si samo, da imaš vsaj na cesti malo večje sposobnosti predvidevanja
grims-1.gif

pa ker si tak junak, daj enkrat tisto svojo kamerco usmeri še na števec, da vidimo kakšne hitrosti razvijaš po tistih tvojih vukojebinah
grims-1.gif