Zanimiva nesreca s policijskim vozilom

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
ksz

Kamer v kriziscu zaloska-kajuhova po mojem vedenju ni. Ravno zato me zanima ce si je dinotti kak posnetek ogledal al od kod ve da se je policist zanalasc zaletel v cliota.

Policista v kibli ki je bila udelezena v nesreci sploh nista vedela da jima naproti pelje avto ki ga lovijo. Namrec prvo so sli po zaloski proti fuzinam, zavili levo na kajuhovo, takoj desno na toplarnisko (to je zadnja pozicija ki so jo sporocili - zadeve so posnete) potem pa je clio izginil nekje na toplarniski. Ugotovili so da je sel na makadamsko parkirisce nasproti toplarne, cez plocnik in na zalosko nazaj proti centru. Naslednja stvar ki je bila sporocena je bila, da ima ena od patrulj prometno in da nujno rabijo resilca. Sele ko je prisla do krizisca prva od patrulj ki so prej zasledovale cliota, so sporocili da gre za avto ki ga lovijo.

Itd itd... kibla je imela zeleno puscico, clio pa rdeco, poleg tega je kibla ze prej imela modre luci saj se je peljala v pomoc tem ki so lovili cliota (peljala sta po isti poti kot je bila zadnja sporocena lokacija), ni ga pa lovila (to je fizikalno nemogoce ce jima je pripeljal nasproti).

Fant je ze vedel zakaj je bezal, je pa voznja brez vd se najmanj od vsega kar ima na grbi.

Na kraju sta bila tako ppreiskovalni sodnik kot drzavni tozilec + staresine iz vecih enot... Ce bi obstajala najmanjsa moznost bi policista namocili v d.rek.

V tej temi sem zakljucil. Pricam tipa "slisal sem, sosed je videl, govori se" pa pac ne verjamem. Zanimivo tudi potnika v cliotu potrjujeta zgodbo policije. Pa se zdalec nista ovcki da bi se koga bala.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zdi se, kot da policaji mislijo, da vsi njim verjamemo. Pozabljajo pa na nakljucne mimoidoce, ki opazijo dejansko dogajanje. Cesta ni sodisce.
bonk.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...
V tej temi sem zakljucil. Pricam tipa "slisal sem, sosed je videl, govori se" pa pac ne verjamem. Zanimivo tudi potnika v cliotu potrjujeta zgodbo policije. Pa se zdalec nista ovcki da bi se koga bala.

Hehehe, takšnim pričam seveda ne verjameš, sam pa si natanko takšna priča. V tej akciji te ni bilo in vse kar trdiš, si zgolj lahko samo slišal, da se govori v policijskih krogih, da je tvojemu partnerju povedal nekdo, ki dela na oni policijski postaji, da ....
Ma lepo te prosim, najprej trdiš, da je bila kibla tam slučajno, sedaj pa že trdiš, da je z modro lučjo hitela kresalčkom na pomoč. In sedaj še trdiš, da sta si kibla in Clio peljala nasproti!? Le kako se je potem NENAMERNO kibla zaletela v Clia?
Kredibilen si kot Karel Erjavec

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.257
113
42
Nevem mogoče je pa kibla misnla da se bo tip ustavil na rdeči ane. [censored] si butl.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Zdi se, kot da policaji mislijo, da vsi njim verjamemo. Pozabljajo pa na nakljucne mimoidoce, ki opazijo dejansko dogajanje. Cesta ni sodisce.
bonk.gif

Naključni mimoidoči dostikrat v resnici sploh ne vidijo, kaj se je zgodilo, ampak si le mislijo, da so videli, še posebej če jih ne izprašaš takoj po dogodku., Vska info več, ki jo dobijo, stvbar še izkrivi. "Mimoidoči" so kot priče notorično nezanesljivi.
Preberi si kako knjigo na to temo ...

Clio pelje po zaloški (seveda ga nihče ne opazi, ker vsi gledajo v kiblo, ki gre nasproti, ker ima pač lučke). Potem poči. Pol minute (ali pa 15 sekund, je vseeno) zatem priletijo tisti, ki so clia lovili. Izjave prič so najprej seveda v smislu "bili so takoj za njim" (ker imamo ljuidje tudi zelo nezanesljiv občutek za čas, še posebej, ko se nekaj nepričakovanega dogaja), ko se jim posevti, da so ga uni lovili, sevda takoj povežejo s kiblo z lučkami, aha, tiu so ga tudi lovili, zglada da so se v njega nalašč zaleteli. Tudi tisti, ki trčenja sploh niso videli, trdijo, da so ga (ker so ga tudi drugi, ki so bili tam in ker nočejo biti kao slabše informirani, spet en zanimiv efekt, ki je zančilen za take dogovdke), in tako naprej, in tako naprej.
Skratka (kar zna Apollo potrdit): če prič isti hip ne ločiš (da se ne pogovarjajo med sabo, kaj je kdo videl) in izpršaš, so njihove izpovedi večinoma (!) vredne en k...

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Še en veliki strokovnjak za priče in zaslišanja, ki vse ve in vse zna. Si kdaj pomisli, da so kresalčki zgolj samo ljudje, ki se pogovarjajo med seboj, usklajujejo mnenja, poglede, pričevanja in da tako kot navadni ljudje lažejo ?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...

Hehehe, takšnim pričam seveda ne verjameš, sam pa si natanko takšna priča. V tej akciji te ni bilo in vse kar trdiš, si zgolj lahko samo slišal, da se govori v policijskih krogih, da je tvojemu partnerju povedal nekdo, ki dela na oni policijski postaji, da ....
Ma lepo te prosim, najprej trdiš, da je bila kibla tam slučajno, sedaj pa že trdiš, da je z modro lučjo hitela kresalčkom na pomoč. In sedaj še trdiš, da sta si kibla in Clio peljala nasproti!? Le kako se je potem NENAMERNO kibla zaletela v Clia?
Kredibilen si kot Karel Erjavec

Ah seveda. Se dezurni pepcek se je oglasil.

Da. Clio in kibla sta se peljala en proti drugemu. Clio v smeri centra, kibla v smeri fuzin in je zacela zavijat proti letaliski.

In ja, na kraju trcenja sem bil 10 min po dogodku. In kaj ma to veze? Razen tega da vem koliko ljudi je bilo dejansko pric, da vem kje je kater avto stal in da vem kdo je bil v avtu, itd...

Kot sem ze napisal: ogled kraja je opravil preiskovalni sodnik. Ki s policijo nima nic skupnega. Ce se dokaze, da se je kdo zaletel namerno je prav da odgovarja.

ti pa privoscim, da bi tega kriminalca imel enkrat za soseda. Pol pa skupaj uzivajta pa se pricas lahko v njegovo korist kar bos videl na vasi ulici.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Tam si bil in si še dovoliš to razpravljat takole poljavno po internetu. Le kje je tvoja policijska kredibilnost?
Ko pa smo že ravno pri temi, peljala sta si nasproti in kibla je torej z zavijanjem levo presekala pot Cliu!? Ma ne basat, da voznik ni videl Clia in da ni namerno pritisnil na gas in zapeljal vanj! Ne me basat!
Kar se pa tiče tega kriminalca, pa sem že v več postih nazaj zapisal, da me zanj nič ne briga in da mu privoščim. Kar me moti je policijsko prirejanje dejstev in delanje bedakov iz nas javnosti.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
A ti dejansko ščitiš namernega kršitelja brez vozniškega dovoljenja in s potečeno registracijo, ki povrh vsega še ogroža pešce, kolesarje, dojenčke v vozičkih ipd.?
Pa ti stvarno nisi dihtig...
stupid-1.gif

Pa hvala bogu, da se je nekdo tak zakantal v njega in da to ni bila nič hudega sluteča mlada mamica z otrokom...
Mulc si zasluži samo in izključno čuzo, pa ne tiste z internetom in TV-jem, ampak tisti tapravi arest...

Ðizs, kaj vse hodi po naši deželi...
cry12bpy.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.771
6.166
113
blizu močvirne prestolnice
Kako je ime temu fantu? Če je res on na tistem videu, potem je najdel kar je iskal. Tako voziti za rešilcem, potem ga prehiteti in skorajnarediti nesrečo, je res joj.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
ja seveda si dovolim. Kot sem ze napisal, ogled sta opravila preiskovalni sodnik in tozilec. In glede na to da folk pise neresnice mi ni problem povedat kaj je na stvari. Moja kredibilnost bi bila vprasljiva ce bi povedal kdo je ta lopov in se kaj drugega.

No morda pa bosta nekoc soseda.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
Žalostno je to da nekomu odgovoriš na vprašanje, nato pa ti ta isti takoj začne naprej metati policijsko kredibilnost. Sramota.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kako je ime temu fantu? Če je res on na tistem videu, potem je najdel kar je iskal. Tako voziti za rešilcem, potem ga prehiteti in skorajnarediti nesrečo, je res joj.
V komentarjih na drugih forumih je rečeno, da ta ni tisti iz tistega videa.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
A ti dejansko ščitiš namernega kršitelja brez vozniškega dovoljenja in s potečeno registracijo, ki povrh vsega še ogroža pešce, kolesarje, dojenčke v vozičkih ipd.?
Pa ti stvarno nisi dihtig...
stupid-1.gif

Pa hvala bogu, da se je nekdo tak zakantal v njega in da to ni bila nič hudega sluteča mlada mamica z otrokom...
Mulc si zasluži samo in izključno čuzo, pa ne tiste z internetom in TV-jem, ampak tisti tapravi arest...

Ðizs, kaj vse hodi po naši deželi...
cry12bpy.gif
Nisem zasledil, da bi kdo tu zagovarjal početje tega mulca, mi samo kritiziramo postopke policije, ki so se kočali s hudo nesrečo.
Kaj pa če bi tam na pločniku stala mamica z otrokom? Kolateralna škoda?