Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Meni ja, če vidim naprej 100 in 100m pa ni nič ob cesti. Ko otroci izstopajo iz avtobusa je pa to ogromno. Viš, tega pa ti ne ločiš. Kot sem že omenil. Na tistem odseku, ko VEDNO merijo, ni važno al se pelješ 50,60 al pa 70, ogrožaš nobenega. Na drugem posnetku je pa 50 samomor. In ko bo nekdo stal tam za hišo, ga boš nesel s sabo s tisto hitrostjo, s katero se boš pripeljal mimo. Jaz sem tam peljem manj kot 50
Ma najbrž se tudi tisti stanujoči tam tega zavejo in ne uletijo kar na cesto. Kako zgleda parkiranje sem tudi videl in bil vesel, da se zave, da ma v ***** dostop na cesto. Eni pa, ko da se samo oni vozijo in je cesta rezevrirana samo za njih, ko jih pa nekdo nabaše pa pizdijo, da so norci na cesti.
In nekje sem bil skoraj označen kot totalen divjak. Zakaj? Ob vožnji v službo vedno naletim na avtobus na katerega čakajo osnovnošolci. In vedno počasi mimo in s pogledamo na koncu avtobusa, da se mi kdo ne nariše. Ker če mi kdo prileti pred avto ga zbijem s hitrostjo kateri imam. In jaz se tega zavem. Greš mimo ovire, pogledaš naprej in nič nevarnega.(razen parkiran bel clio
Enostavno bi bil označen kot [censored], kateri se vozi mimo avtobusa in avtobusne polna otrok brez kančka vesti.