Zanimiva nesreca s policijskim vozilom

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Sami poštenjaki
grin1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/SbuCnX5BFXQ&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/SbuCnX5BFXQ&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Tisti, ki je tole snemal, ni pa nič boljši od redarja.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Kaj boljši, slabši! Pacient sledi redarjem na razdalji dolžine avtomobila, varnostna razdalja pa bi pri tej hitrosti morala biti 40 m. Obnaša se tako arogantno kot kakšen kresalček.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.921
113
v lokalni ostariji
bjani: ja berem berem... če bi človek verjel tem "uradnim" statistikam bi mislil da živi v indiji koromandiji. tudi inflaciej praktično ni, vse je v najlepšem redu. pač odvisno kako obdeluješ statisstične podatke..

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
Haha ...jaki argumenti ...samo zato ker ti misliš, da na tem mestu ni nobenih nevarnosti, še ne pomeni , da jih res ni. Zanimivo bi bilo tudi vprašati kakšno mnenje imajo o mimovozečih in njihovi hitrosti, okoliški prebivalci ...še več, upam si trditi, da je radar tam prav na njihovo željo ...verjemi, da cesta v času ko gredo otroci v šolo ni tako prazna
wink-1.gif

Ne, na tem mestu ni nevarnosti. Vidim 100 in 100m naprej. Nič zahrbtnega. Ali pač? Desno so dovozi na cesto, ma v kolikor ti je kaj do življenja, se ti najbrž ustaviš in pogledaš če je frej. Ja, menim, da so na pobudo občanov, premaknili table malo bolj naprej.
wink-1.gif
Pa mamo še enga razjarjenga voznika, ko bo lahko naredil neumnost do Gorice. Zadnje čase je baje nekaj gladko in ne rabiš veliko, da je masaker.

Vidiš, tukaj je pa 50 čisto preveč. No, vsaj zame. Mene je groza vozit okoli teh dveh bajt (začetek posnetka in pri 18s). Eden redkih postavljenih radarjev, kateri je zame vsaj smiselen. Vse ostalo, kar sem srečal nima noben veze s tem, al se pelješ 50, 60 al pa 70. Ampak postavljeni bojo pa tam. Zakaj? No, to ste pa upam že razbrali iz monologov sintiča.
tongue-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Če na policiji še svojih avtomobilov ne utegnejo registrirat in jih vseeno uporabljajo, se sprašujem koliko je na policiji nekalibriranih alkotesterjev in neumerjenih radarjev, katerim je pretekla veljavnost.

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Če na policiji še svojih avtomobilov ne utegnejo registrirat in jih vseeno uporabljajo, se sprašujem koliko je na policiji nekalibriranih alkotesterjev in neumerjenih radarjev, katerim je pretekla veljavnost.

Bodi vesel, saj to itak ti zagovarjaš, morda prikazujejo veliko manj kot če bi bili "umerjeni"
evil.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ugotovil sem, da tega fant apoznam. In sicer kot otroci smo skupaj odraščali. Družino je imel čisto v razsulu, in ni čudo da ga ni zaneslo v isto smer. Baje je v bolnici in če preživi bo postal najmanj paraplegik. No to so govorice, bomo videli kaj in kako. Ga je pa policaj namerno zbil in ni bila nesreča.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik bjani pravi:
A se ti res zdi da je 10 km več, tako malo??

Meni ja, če vidim naprej 100 in 100m pa ni nič ob cesti. Ko otroci izstopajo iz avtobusa je pa to ogromno. Viš, tega pa ti ne ločiš. Kot sem že omenil. Na tistem odseku, ko VEDNO merijo, ni važno al se pelješ 50,60 al pa 70, ogrožaš nobenega. Na drugem posnetku je pa 50 samomor. In ko bo nekdo stal tam za hišo, ga boš nesel s sabo s tisto hitrostjo, s katero se boš pripeljal mimo. Jaz sem tam peljem manj kot 50
wink-1.gif
Ma najbrž se tudi tisti stanujoči tam tega zavejo in ne uletijo kar na cesto. Kako zgleda parkiranje sem tudi videl in bil vesel, da se zave, da ma v ***** dostop na cesto. Eni pa, ko da se samo oni vozijo in je cesta rezevrirana samo za njih, ko jih pa nekdo nabaše pa pizdijo, da so norci na cesti.

In nekje sem bil skoraj označen kot totalen divjak. Zakaj? Ob vožnji v službo vedno naletim na avtobus na katerega čakajo osnovnošolci. In vedno počasi mimo in s pogledamo na koncu avtobusa, da se mi kdo ne nariše. Ker če mi kdo prileti pred avto ga zbijem s hitrostjo kateri imam. In jaz se tega zavem. Greš mimo ovire, pogledaš naprej in nič nevarnega.(razen parkiran bel clio
evil.gif
Enostavno bi bil označen kot [censored], kateri se vozi mimo avtobusa in avtobusne polna otrok brez kančka vesti.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Ne. Odraščal je skupaj z njim, tako da ve.
Tako ja. Kamere so gledali tisti, ki vedo da je policaj čisto slučajno takrat mimo pripeljal, ni bil vključen in ni vedel za lovljenje, ni slišal siren policajev za ritjo bežečega (ki bi jim moral pustit prednost tudi če so šli v rdečo) , tista modra luæ na njegovi strehi se je pa prižgala sama čisto slučajno.
Sem pa prepričan, da posnetkov ne bodo delili z nami.

Nazadnje urejeno:

bjani

Pripravnik
25. jan 2010
322
0
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Meni ja, če vidim naprej 100 in 100m pa ni nič ob cesti. Ko otroci izstopajo iz avtobusa je pa to ogromno. Viš, tega pa ti ne ločiš. Kot sem že omenil. Na tistem odseku, ko VEDNO merijo, ni važno al se pelješ 50,60 al pa 70, ogrožaš nobenega. Na drugem posnetku je pa 50 samomor. In ko bo nekdo stal tam za hišo, ga boš nesel s sabo s tisto hitrostjo, s katero se boš pripeljal mimo. Jaz sem tam peljem manj kot 50
wink-1.gif
Ma najbrž se tudi tisti stanujoči tam tega zavejo in ne uletijo kar na cesto. Kako zgleda parkiranje sem tudi videl in bil vesel, da se zave, da ma v ***** dostop na cesto. Eni pa, ko da se samo oni vozijo in je cesta rezevrirana samo za njih, ko jih pa nekdo nabaše pa pizdijo, da so norci na cesti.

In nekje sem bil skoraj označen kot totalen divjak. Zakaj? Ob vožnji v službo vedno naletim na avtobus na katerega čakajo osnovnošolci. In vedno počasi mimo in s pogledamo na koncu avtobusa, da se mi kdo ne nariše. Ker če mi kdo prileti pred avto ga zbijem s hitrostjo kateri imam. In jaz se tega zavem. Greš mimo ovire, pogledaš naprej in nič nevarnega.(razen parkiran bel clio
evil.gif
Enostavno bi bil označen kot [censored], kateri se vozi mimo avtobusa in avtobusne polna otrok brez kančka vesti.

ja super si
aplauz.gif

glede clia :v tistem trenutku, res ni bilo nikogar na cesti, toda nekateri vozijo enako hitro in nespametno tudi, ko je na pločniku kopica otrok na poti v šolo...pač bodo (tako kot si že ti), od sedaj bolj previdni in upoštevali tablo o začetku naselja ...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
ko je clio pripeljal v krizisce za njim ni bilo nobenega sluzbenega vozila policije, saj je prvo takrat sele prevozilo plocnik med makadamom in zalosko nasproti toplarne.

@jekleni moje sozalje ce je on z njim odrascal. jaz se s tem ne bi hvalil.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ko je clio pripeljal v krizisce za njim ni bilo nobenega sluzbenega vozila policije, saj je prvo takrat sele prevozilo plocnik med makadamom in zalosko nasproti toplarne.
Saj pravim, nisem gledal kamer, sem pa bral komentarje očividcev, iz kateri pravijo drugače.
Citat:
svis29.01.2012 12:02:08
Ob vsem spoštovanju do policije, opis dogodka zgoraj "ne drži vodo". Policijski avto z rotacijskimi lučmi, z veliko brzino pripelje v križišče..., sekundo za njim drugi avtomobil... (Mož pripomne: nekoga lovijo)... za njim še tretji policijski avto (vsi z veliko brzino in z zvokom). Sliši se udarec, škripanje gum.. V minuti in pol 7 policijskih avtomobilov na licu mesta, 2 "marici".

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.259
113
42
Mislim da si jih je Apollo pogledal. Sicer pa ne vidim problema v zadevi. Tudi če ostane paraplegik se nebom sekiral. Vsaj vem, da nebo več avto vozil in kakega drugega naredu paraplegika

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
a si posnetke na kameri pogledal?
Si jih mogoče ti?

A sploh je kamera v kriziscu Zaloske/Kajuhove ? Sicer se vozim tam dnevno,pa nism se bil pozoren če je ali ni....

Je pa tudi mal bosa ta, da ni bilo nobenga policaja za njim, če so ga pa že baje od Tomačevga lovili?
smile-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ti misliš, da si jih je vesoljček ogledal? In kakšen argument naj bi to sedaj bil?

Poleg tega pa sploh ne spregledaš kontradikcije v njegovih trditvah. Kako naj bi posnetki sploh obstajali, ko pa zasledovalnih policijskih vozil tam sploh ni bilo? Kibla pa po polocijskih trditvah ni sodelovala v pregonu in sploh nima kamere.