Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
v sredo ponoci bi potreboval zanesljiv (in ugoden) taxi v lj, pa da ga prej rezerviram lepo, da ne bo nepotrebnega cakanja, katero firmo priporocate? Lahko tud tel. napisete...
Glede nato, da ima kar nekaj večjih firm z njimi sklenjeno pogodbo, so verjetno ok. Sem se jaz že parkrat zmenil, da me poberejo zjutraj ob točno določeni uri, ko sem moral kam na sestanek direkt, pa je bilo vse ok.
Intertours je zakon. Jih uporabljamo za službene zadeve, kot tudi privat
Vedno pridejo kokr se zmeniš, brez nepotrebnih skrbi.
Metroja se pa izogibite v velikem loku. Enkrat smo bili zmenjeni za prevoz na letališče in jih ni bilo od nikoder pa čeprav sem eksplicitno prosila naj bojo točni, ker se mudi zaradi letala ...so iz Intertoursa prišli v dveh minutah .... ali pa Metro ponoči kličeš v center, čakaš 20 minut pa se ti kr nekdo drug usede v avto in ne vejo kdo je naročil taxi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.