Zamašeno uho

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Živjo,

par dni nazaj se mi je "zamašilo" uho. V njem čutim kot en pritisk in pa malo slabše slišim nanj ter stalno mi šumi v njem. Nekako tako, kot če gremo z avtom čez Vršič, torej razlika v nadmorski višini. S tem, da če zamašim nos in pihnem, ne pomaga.
Traja že nekaj dni in nič ne kaže na bolje. Tudi zjutraj ko ustanem je enako. Začelo pa se je, ko sem se z avtom vozil čez Predel. Imel sem sicer klimo, ampak proč od mene. Sem pa tudi že kar nekaj časa prehlajen (lahko bi rekel, da z majhnimi presledki že od februarja) zadnje 3 tedne pa sem bolj. Kašljam in smrkam kar dosti, tako da imam občutek, da imam tako uho zaradi tega. A obstaja kako zdravilo?

Lp in hvala

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Neko vnetje zgleda.. Poskusi si nakapljat večkrat na dan par kapljic iztisnjenih iz rastline netresk.. Je precej razširjena, tudi kot okrasna rastlina. Meni je še vedno pomagalo za vse ušesne težave.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
možno je tudi, da se ti je naredil čep, katerega bo treba spravit vn. To naredijo pri zdravniku

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Bomo videli. Zjutraj ko sem ustal je bilo malo bolje. Samo še šumi v ušesu, pritiska pa ne čutim več toliko. Sumim, da je vnetje zarad prehlaa. Ali pa mogoče kakšne alergije...

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
O ja, upam da bo res. Bomo videli. Občutek je še vedno neprijeten
smile-1.gif