Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

sad

Guru
24. avg 2007
22.749
11.557
113
Mislim da med državami ne bo problema. Sam vidim problem v državljanskih vojnah. Prepričan sem, da bo prišel čas, ko se bodo zapečeni skrivali pred domačini. Takrat bodo najjebali tudi Turki iz 2-3 generacije, rojeni v Nemčiji... V bistvu bo kakšna nova križarska vojna, proti islamu. Zraven bodo pa padli še vsi levaki, ki podpirajo to drhal. Začelo se bo v eni od zahodnih držav, mogoče Veliki Britaniji, Nemčiji ali Franciji, nato pa se bo to širilo kot požar tudi po ostalih državah.
Jaz pa nisem tako prepričan.
Ker povprečen Evropejec je postal navadna pič... glasen v anonimnosti tipkovnice, v živo pa si ne upa nič narediti.
Prvič zato, ker nima jajc, še tisti, ki pa imajo jajca, pa si ne upajo nič, ker bi bili izobčeni kot necivilizirani.
A ne moreš ti z neciviliziranci, ki jim je osnova to, da te zakoljejo, ker ne veruješ v njihovega boga, na civiliziran način opraviti.
Jaz bi bolj rekel, da bodo zapečenci staroselce spravili v gete. Sedaj so zapečenci v getih, v katere se še policija ne upa, ko jih bo dovolj, se bo pa zadeva obrnila. Povprečen Evropejc se pa sedaj izogiba getov in gleda stran, ker ni njegov problem, ker jih še ni pri njem doma.
Kako to izgleda si pa lahko ogledate v 90ih v Južno Afriški republiki. Ograjeni geti z varnostniki, služba - avto in v ograjen geto domov. Pa vmes se čim manj ali nič ustavljati.

• Všeč mi je
Reactions: B81

shift

Guru
20. jul 2007
10.301
2.872
113
za šankom

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.460
17.953
113
Ker povprečen Evropejec je postal navadna pič... glasen v anonimnosti tipkovnice, v živo pa si ne upa nič narediti.
Prvič zato, ker nima jajc, še tisti, ki pa imajo jajca, pa si ne upajo nič, ker bi bili izobčeni kot necivilizirani.
A ne moreš ti z neciviliziranci, ki jim je osnova to, da te zakoljejo, ker ne veruješ v njihovega boga, na civiliziran način opraviti.
Bi se kar strinjal z napisanim. "Na srečo" pa za preobrat v državi potrebuješ zgolj manjšino prebivalstva, ki je sposobno biti dovolj ekstremno za sprovedbo tega. Poglej kakšen % prebivalstva v predvojni Nemčiji je bilo nacistov in kaj so dosegli. Enako v Afganistanu - poglej koliko je Talibanov v primerjavi z ostalimi pa je vse po njihovo. In če lahko tako majhen delež spreobrne državo v eno smer, jo lahko podoben delež spreobrne tudi v drugo. Dokler pa se bojo dvigovali zgolj promili prebivalstva pa bodo le-ti seveda z lahkoto zatrti tako ali drugače (zaključek tvojega drugega stavka). Zatorej tudi menim, da - kot sem prej napisal mističnemu - kapacitete za preobrat definitivno so, ena od večjih zavor za aktiviranje je pa nedvomno tudi naša kultura oz. vzgoja zaradi katere bo moralo biti zelo hudo, da se aktivira vse skupaj.
Enostavno smo predobri, da bi zdaj naredili kar je zares potrebno (tvoj zadnji stavek) pa čeprav je ura že minuto do polnoči, če ne kar čez polnoč.

sad

Guru
24. avg 2007
22.749
11.557
113
Ni kapacitete. Ker kot rečeno, sedaj smo civilizirani in bog ne daj, da se kaj zgodi zapečencu.
A se je kaj spremenilo po smrti v Novem mestu? Politiki so gobcali 1 mesec, vse še bolj zjeb...(male kraje niso več kaznivo dejanje, torej bianko menica za zapečene, da še lažje kradejo), lajf gre naprej, do naslednje smrti.
Slovenceljni so se pa zgražali in to je bilo tudi vse.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.460
17.953
113
Ok, ni kapacitet, game over, move along. :)

P.s. samo čas bo pokazal, kdo ima oz. je imel prav, zgolj besedni ping pong res ne bo pomagal oz. dokazal kaj je na stvari.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.234
2.014
113
Notranjska
Tudi vse naše sosede nikoli niso skrivale apetite po našem ozemlju.
To sem jaz omenil prvi dan vojne v Ukrajini ko sta bila Mirsi pa Andy pametna kot strela, no verjetno sta Srba, ti bi najraje videli razpad Evrope in razkosanje Slovenije, srbomafija z svojim denarjem že melje. Kdo jih je pripeljal pa vemo, plešite kolo po Ljubljani!

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

delter333

Guru
21. maj 2010
2.234
2.014
113
Notranjska
Mislim da med državami ne bo problema. Sam vidim problem v državljanskih vojnah. Prepričan sem, da bo prišel čas, ko se bodo zapečeni skrivali pred domačini. Takrat bodo najjebali tudi Turki iz 2-3 generacije, rojeni v Nemčiji... V bistvu bo kakšna nova križarska vojna, proti islamu. Zraven bodo pa padli še vsi levaki, ki podpirajo to drhal. Začelo se bo v eni od zahodnih držav, mogoče Veliki Britaniji, Nemčiji ali Franciji, nato pa se bo to širilo kot požar tudi po ostalih državah.
Problem je ker se bo v tem primeru Putlerju in Trumlu smejalo, Evropa kot skupnost bo razpadla posamezne države so pa pljunki v morje.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.752
3.579
113
Lublana
Obišči stran

Vsekakor bodo/so začetni problemi migranti in islamisti, potem je tu še slaba gospodarska rast in vse kar temu sledi. Začnejo se takšni in drugačni nemiri znotraj držav in iskanje krivca. Različni pogledi in različni ukrepi posameznih držav kar pelje do vse hujšega trenja v EU politiki in začetek iskanja krivca v politiki in vodstvu posameznih EU držav... Posamezni psihopati in hujskači to izkoristijo in pumpajo ljudstvo... ven udarijo še stare zamere in neporavnani računi iz zadnjih vonj ali pa izpred 500 leti... Potem se posredno vklopijo še sile izven EU, (ZDA, Kitajska, Rusija, Indija...) ki vidijo v Evropski vojni korist in, ki lahko stopijo v bran enih držav ali pa drugih...
Vem, bere se, kot pravljica ampak mir je zelo krhek v kar smo se lahko že neštetokrat prepričali. Tudi leta 1989 si nihče ni mogel niti slučajno misliti, da bi se med bratskimi republikami Jugoslavije lahko kdaj koli vnela kakšna vojna.

Vse skupaj zgolj moje razmišljanje glede na vse skupaj kar vidim in slišim. Upam, da se motim.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.752
3.579
113
Lublana
Obišči stran

Povprečen Evropejec je lahko pi*ka ampak pozabljaš, da imajo EU države vsaka svojo vojsko. S tem mislim profesionalno vojsko, ne naborniško pa tudi slednja je čist v redu za kanon futer, samo prepričati jih moraš, kar pa psihopatskim manipulantom v politiki ni težko.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mistique

Guru
16. jun 2009
15.591
2.985
113
Mislim, da si tule zgrešil drugi del. Lahko opravi s temi zgrešenimi odločitvami, kapacitete so, kar brez skrbi. Zatakne se pa zgolj zaradi prvega dela, ki si ga pa zadel saj zaenkrat res še noče opraviti s tem zaradi velikega števila glasnih somišljenikov mentalitete evropskega propada v kombinaciji z vladajočo elito zaradi česar tudi ni "nikogar pod uro" saj če bi bil, bi ga tako aktualne oblasti kot del naroda instant diskreditiral ter eliminiral. Ko bo dovolj hudo, se bo potrebna moč pokazala. Na žalost pa se bo moralo do takrat zgoditi še (pre)veliko gorja.

P.s. Tiha večina je tiha dokler ni več tiha in ko ne bo več tiha...
P.p.s. Nimam netflixa
Ja, kapacitete nam ne pomagajo, ker lahko samo "po koprivah z njimi". Zato pravim, da tudi ne (z)moremo. Običajno metronom iz ene skrajnosti v drugo niha (tisto vmes res hitro mine), tako da najbrž bomo postali malo (ali pa precej) bolj fašistoidni in se še bolj usmerili v zunanje krivce za notranji problem...in bo itak samo še večji kažin.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.475
4.524
113
Ni kapacitete. Ker kot rečeno, sedaj smo civilizirani in bog ne daj, da se kaj zgodi zapečencu.
A se je kaj spremenilo po smrti v Novem mestu? Politiki so gobcali 1 mesec, vse še bolj zjeb...(male kraje niso več kaznivo dejanje, torej bianko menica za zapečene, da še lažje kradejo), lajf gre naprej, do naslednje smrti.
Slovenceljni so se pa zgražali in to je bilo tudi vse.
Problem ni v tem da domačini ne upajo, ampak za razliko so sankcionirani in tablirani v vseh medijih. Ko fajmošter recimo pogleda narobe je main stream novica mesec dni, ko migrant ubije, posili.....krade pa še objavt ne upajo...

To je problem, če bi pustili folku da sam zgliha, nebi blo problema.... Un pajac k je šu glavo rezat spomeniku mu grozi več let... Kje je tu logika bodo levičarji povedal.

• Všeč mi je
Reactions: sad

B81

22. jul 2007
39.503
12.199
113
Jaz pa nisem tako prepričan.
Jaz bi bolj rekel, da bodo zapečenci staroselce spravili v gete. Sedaj so zapečenci v getih, v katere se še policija ne upa, ko jih bo dovolj, se bo pa zadeva obrnila. Povprečen Evropejc se pa sedaj izogiba getov in gleda stran, ker ni njegov problem, ker jih še ni pri njem doma.
Kako to izgleda si pa lahko ogledate v 90ih v Južno Afriški republiki. Ograjeni geti z varnostniki, služba - avto in v ograjen geto domov. Pa vmes se čim manj ali nič ustavljati.
tale komentar spodaj od jemca je kar na mestu..če se ob vseh napadih angleži ki o nekoč bli bok i batina niso uprli ali vikingi danci, švedi ali "naciji" nemci...se bodo ddrugi marodi še manj... verjetno najprej srbi z rusko podporo...

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

sad

Guru
24. avg 2007
22.749
11.557
113
Ok, ni kapacitet, game over, move along. :)

P.s. samo čas bo pokazal, kdo ima oz. je imel prav, zgolj besedni ping pong res ne bo pomagal oz. dokazal kaj je na stvari.
Hja, jaz sem ti poizkušal z argumenti pokazati zakaj tako mislim.
In dogodki v letu 2025 po mojem mnenju žal potrjujejo temu.
Povprečen Evropejec je lahko pi*ka ampak pozabljaš, da imajo EU države vsaka svojo vojsko. S tem mislim profesionalno vojsko, ne naborniško pa tudi slednja je čist v redu za kanon futer, samo prepričati jih moraš, kar pa psihopatskim manipulantom v politiki ni težko.
Ki pa sme nič narediti, ker kdor ukaže ali bi naredil kaj neciviliziranega, je izobčenec.
Ravno v temu je problem: povprečen Evropejec nima več izkušnje iz druge svetovne vojne, ko je bilo življenje vredno nič. Sedaj je baje to nedotakljivo, pa tudi če je na drugi strani nor zapečen ali kanibal. No, je bilo, dokler Rusi niso dokazali, da jim dol visi. In Rusi so dejansko angelčki proti zapečencem.
tale komentar spodaj od jemca je kar na mestu..če se ob vseh napadih angleži ki o nekoč bli bok i batina niso uprli ali vikingi danci, švedi ali "naciji" nemci...se bodo ddrugi marodi še manj... verjetno najprej srbi z rusko podporo...

No ja, to da napiše, da muslimani niso nič krivi. Pa jade. Dejstvo pa je, da jih Evropa ne bi smela spustiti noter. No, vsaj vesoljcev in ostalih znanstvenikov.
Sam stavim na Poljake, kjer vladajo desničarji in imajo morda še kaj necivilizacije v sebi oz. je krščanski vpliv tako močan. Že do sedaj niso sprejemali znanstvenikov in vesoljcev.
Je pa morda še ena rešitev te zgodbe, ki se žal tudi vedno bolj kaže. In sicer papki od Evropejcev si ne upajo sami nič narediti, ampak na anonimnih volitvah bodo pa vedno bolj obkroževali ultra desničarje, ki bodo obljubljali rešitev. To se lepo vidi po vedno večjem uspehu na volitvah le teh. Ali bo to dejansko rešitev ali pa bo sledilo nacizmu, pa ne vem.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in B81

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.460
17.953
113
Hja, jaz sem ti poizkušal z argumenti pokazati zakaj tako mislim.
In dogodki v letu 2025 po mojem mnenju žal potrjujejo temu.
Tudi jaz. Lahko zaključiva s tem, da se pač ne strinjava in je to to, kdo bo imel prav pa bo - kot sem napisal - pokazal čas. Zavoljo EU narodov upam, da sem to jaz.