Jaz pa nisem tako prepričan.Mislim da med državami ne bo problema. Sam vidim problem v državljanskih vojnah. Prepričan sem, da bo prišel čas, ko se bodo zapečeni skrivali pred domačini. Takrat bodo najjebali tudi Turki iz 2-3 generacije, rojeni v Nemčiji... V bistvu bo kakšna nova križarska vojna, proti islamu. Zraven bodo pa padli še vsi levaki, ki podpirajo to drhal. Začelo se bo v eni od zahodnih držav, mogoče Veliki Britaniji, Nemčiji ali Franciji, nato pa se bo to širilo kot požar tudi po ostalih državah.
Ker povprečen Evropejec je postal navadna pič... glasen v anonimnosti tipkovnice, v živo pa si ne upa nič narediti.
Prvič zato, ker nima jajc, še tisti, ki pa imajo jajca, pa si ne upajo nič, ker bi bili izobčeni kot necivilizirani.
A ne moreš ti z neciviliziranci, ki jim je osnova to, da te zakoljejo, ker ne veruješ v njihovega boga, na civiliziran način opraviti.
Jaz bi bolj rekel, da bodo zapečenci staroselce spravili v gete. Sedaj so zapečenci v getih, v katere se še policija ne upa, ko jih bo dovolj, se bo pa zadeva obrnila. Povprečen Evropejc se pa sedaj izogiba getov in gleda stran, ker ni njegov problem, ker jih še ni pri njem doma.
Kako to izgleda si pa lahko ogledate v 90ih v Južno Afriški republiki. Ograjeni geti z varnostniki, služba - avto in v ograjen geto domov. Pa vmes se čim manj ali nič ustavljati.