Zakaj USA niso (več) najboljša država na svetu

sad

Guru
24. avg 2007
22.739
11.544
113
Mislim da med državami ne bo problema. Sam vidim problem v državljanskih vojnah. Prepričan sem, da bo prišel čas, ko se bodo zapečeni skrivali pred domačini. Takrat bodo najjebali tudi Turki iz 2-3 generacije, rojeni v Nemčiji... V bistvu bo kakšna nova križarska vojna, proti islamu. Zraven bodo pa padli še vsi levaki, ki podpirajo to drhal. Začelo se bo v eni od zahodnih držav, mogoče Veliki Britaniji, Nemčiji ali Franciji, nato pa se bo to širilo kot požar tudi po ostalih državah.
Jaz pa nisem tako prepričan.
Ker povprečen Evropejec je postal navadna pič... glasen v anonimnosti tipkovnice, v živo pa si ne upa nič narediti.
Prvič zato, ker nima jajc, še tisti, ki pa imajo jajca, pa si ne upajo nič, ker bi bili izobčeni kot necivilizirani.
A ne moreš ti z neciviliziranci, ki jim je osnova to, da te zakoljejo, ker ne veruješ v njihovega boga, na civiliziran način opraviti.
Jaz bi bolj rekel, da bodo zapečenci staroselce spravili v gete. Sedaj so zapečenci v getih, v katere se še policija ne upa, ko jih bo dovolj, se bo pa zadeva obrnila. Povprečen Evropejc se pa sedaj izogiba getov in gleda stran, ker ni njegov problem, ker jih še ni pri njem doma.
Kako to izgleda si pa lahko ogledate v 90ih v Južno Afriški republiki. Ograjeni geti z varnostniki, služba - avto in v ograjen geto domov. Pa vmes se čim manj ali nič ustavljati.

shift

Guru
20. jul 2007
10.295
2.866
113
za šankom
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.447
17.944
113
Ker povprečen Evropejec je postal navadna pič... glasen v anonimnosti tipkovnice, v živo pa si ne upa nič narediti.
Prvič zato, ker nima jajc, še tisti, ki pa imajo jajca, pa si ne upajo nič, ker bi bili izobčeni kot necivilizirani.
A ne moreš ti z neciviliziranci, ki jim je osnova to, da te zakoljejo, ker ne veruješ v njihovega boga, na civiliziran način opraviti.
Bi se kar strinjal z napisanim. "Na srečo" pa za preobrat v državi potrebuješ zgolj manjšino prebivalstva, ki je sposobno biti dovolj ekstremno za sprovedbo tega. Poglej kakšen % prebivalstva v predvojni Nemčiji je bilo nacistov in kaj so dosegli. Enako v Afganistanu - poglej koliko je Talibanov v primerjavi z ostalimi pa je vse po njihovo. In če lahko tako majhen delež spreobrne državo v eno smer, jo lahko podoben delež spreobrne tudi v drugo. Dokler pa se bojo dvigovali zgolj promili prebivalstva pa bodo le-ti seveda z lahkoto zatrti tako ali drugače (zaključek tvojega drugega stavka). Zatorej tudi menim, da - kot sem prej napisal mističnemu - kapacitete za preobrat definitivno so, ena od večjih zavor za aktiviranje je pa nedvomno tudi naša kultura oz. vzgoja zaradi katere bo moralo biti zelo hudo, da se aktivira vse skupaj.
Enostavno smo predobri, da bi zdaj naredili kar je zares potrebno (tvoj zadnji stavek) pa čeprav je ura že minuto do polnoči, če ne kar čez polnoč.

sad

Guru
24. avg 2007
22.739
11.544
113
Ni kapacitete. Ker kot rečeno, sedaj smo civilizirani in bog ne daj, da se kaj zgodi zapečencu.
A se je kaj spremenilo po smrti v Novem mestu? Politiki so gobcali 1 mesec, vse še bolj zjeb...(male kraje niso več kaznivo dejanje, torej bianko menica za zapečene, da še lažje kradejo), lajf gre naprej, do naslednje smrti.
Slovenceljni so se pa zgražali in to je bilo tudi vse.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.447
17.944
113
Ok, ni kapacitet, game over, move along. :)

P.s. samo čas bo pokazal, kdo ima oz. je imel prav, zgolj besedni ping pong res ne bo pomagal oz. dokazal kaj je na stvari.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.232
2.009
113
Notranjska
Mislim da med državami ne bo problema. Sam vidim problem v državljanskih vojnah. Prepričan sem, da bo prišel čas, ko se bodo zapečeni skrivali pred domačini. Takrat bodo najjebali tudi Turki iz 2-3 generacije, rojeni v Nemčiji... V bistvu bo kakšna nova križarska vojna, proti islamu. Zraven bodo pa padli še vsi levaki, ki podpirajo to drhal. Začelo se bo v eni od zahodnih držav, mogoče Veliki Britaniji, Nemčiji ali Franciji, nato pa se bo to širilo kot požar tudi po ostalih državah.
Problem je ker se bo v tem primeru Putlerju in Trumlu smejalo, Evropa kot skupnost bo razpadla posamezne države so pa pljunki v morje.

• Všeč mi je
Reactions: sixpower

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.752
3.577
113
Lublana
Obišči stran

Vsekakor bodo/so začetni problemi migranti in islamisti, potem je tu še slaba gospodarska rast in vse kar temu sledi. Začnejo se takšni in drugačni nemiri znotraj držav in iskanje krivca. Različni pogledi in različni ukrepi posameznih držav kar pelje do vse hujšega trenja v EU politiki in začetek iskanja krivca v politiki in vodstvu posameznih EU držav... Posamezni psihopati in hujskači to izkoristijo in pumpajo ljudstvo... ven udarijo še stare zamere in neporavnani računi iz zadnjih vonj ali pa izpred 500 leti... Potem se posredno vklopijo še sile izven EU, (ZDA, Kitajska, Rusija, Indija...) ki vidijo v Evropski vojni korist in, ki lahko stopijo v bran enih držav ali pa drugih...
Vem, bere se, kot pravljica ampak mir je zelo krhek v kar smo se lahko že neštetokrat prepričali. Tudi leta 1989 si nihče ni mogel niti slučajno misliti, da bi se med bratskimi republikami Jugoslavije lahko kdaj koli vnela kakšna vojna.

Vse skupaj zgolj moje razmišljanje glede na vse skupaj kar vidim in slišim. Upam, da se motim.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.752
3.577
113
Lublana
Obišči stran

Povprečen Evropejec je lahko pi*ka ampak pozabljaš, da imajo EU države vsaka svojo vojsko. S tem mislim profesionalno vojsko, ne naborniško pa tudi slednja je čist v redu za kanon futer, samo prepričati jih moraš, kar pa psihopatskim manipulantom v politiki ni težko.