Planet Golob

B81

22. jul 2007
39.503
12.199
113
Ti mas ocitno nek kompleks ker veliko stvari projiciras na sebe (“ostali so neumni”,”en glupi slovenec”). Kdor me pozna ve da ne podcenjujem folka okoli sebe. In prikazovat vecerjo kamor je povabljen zupan kot neko korupcijsko zadevo je milo receno smesno.

kako jankovic pobira se ve ze dolgo (donacije) - ampak dokler sodisca tega ne obsodijo to pac lahko pocne.
mene bolj zanima od kod lahko ta družina fura tak lifestyle, če ima ata le župansko plačo, sinova sta propadla podjetnika, živijo pa ko da imajo svoj naftovod.

mogoče je komu ušlo, za damjanov dolg je prišel "milijon" iz ene nepoznane hongkonške firme :)

sad

Guru
24. avg 2007
22.749
11.557
113
Tudi za upokojence se pred volitvami najde denar.

Evo Jabe, ko si pravila, da bodo ovce do volitev že pozabile na božičnico.
Sem ti povedal, da je bil tisto šele začetek.

money-falling-from-the-sky.jpg

sad

Guru
24. avg 2007
22.749
11.557
113
Ti mas ocitno nek kompleks ker veliko stvari projiciras na sebe (“ostali so neumni”,”en glupi slovenec”). Kdor me pozna ve da ne podcenjujem folka okoli sebe. In prikazovat vecerjo kamor je povabljen zupan kot neko korupcijsko zadevo je milo receno smesno.

kako jankovic pobira se ve ze dolgo (donacije) - ampak dokler sodisca tega ne obsodijo to pac lahko pocne.
Precej patetičen poizkus spreminjanja teme.
Sedaj si pa preberi, kaj si napisal in na kaj sem repliciral. Toliko o tvojem razumevanju poslušanega ali očitno tudi prebranega.
Sej vse ok…ampak da kdo verjame da je zoki nekaj uredil za kosilo? Hahhaha

PS: Hvala za brezplačno analizo mojega psihičnega stanja. Si mi prihranil 100 EUR za psihiatra. :fredi: :fredi:

sad

Guru
24. avg 2007
22.749
11.557
113
mene bolj zanima od kod lahko ta družina fura tak lifestyle, če ima ata le župansko plačo, sinova sta propadla podjetnika, živijo pa ko da imajo svoj naftovod.
To te nima kaj zanimati.
Ker če te bo zanimalo, boš kmalu dobil obisk kriminalistov, ki bodo našli nek 20 let star torent na tvojem računalniku v kleti in boš lahko vzoren primer delovanja kriminalistov, tožilstva in sodstva.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.571
9.712
113
Precej patetičen poizkus spreminjanja teme.
Sedaj si pa preberi, kaj si napisal in na kaj sem repliciral. Toliko o tvojem razumevanju poslušanega ali očitno tudi prebranega.

PS: Hvala za brezplačno analizo mojega psihičnega stanja. Si mi prihranil 100 EUR za psihiatra. :fredi: :fredi:
Psihiater je drazji.

Vem kaj sem napisal. Kdor verjame da je Zoki nekaj uredil za kosilo/vecerjo je naiven. In kaj sedaj? Bova histerijo zganjala? Drama queen much?

Za Jankovica je bilo podanih kar nekaj ovadb, za eno zadevo v 6 letih niso uspeli razpisat niti ene obravnave na sodiscu. S tem policija nima nic.

Osebno sem se z njim skregal dvakrat. Nimam tezav s tem. Ti pa teoretiziraj, ugibaj, delaj zakljucke. Kako bi ze rekel tomi…na custva pazi.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

sad

Guru
24. avg 2007
22.749
11.557
113
Vem kaj sem napisal. Kdor verjame da je Zoki nekaj uredil za kosilo/vecerjo je naiven. In kaj sedaj? Bova histerijo zganjala? Drama queen much?
Kje v tistem video prispevku je bilo povedano ali namigovano, da je Zoki uredil nekaj za kosilo?
Bom še enkrat citiral sam sebe: Jaz sem sicer to razumel tako: to kosilo ni bila podkupnina (predvidevam, da šerif nič ne uredi, dokler ni le ta že poravnana), temveč samo zahvala za izvedbo in že dogovori za naslednje rabote.

Glede ostalega (kaj se s šerifom dogaja na sodiščih in kaj si ti imel z njim) pa nisem nič komentiral, tako da ne rabiš še tretje dodatne stvari vleči v to temo.

Hvala za info glede psihiatra, bom še malo privarčeval, pa bo. :fredi: Oz. bo itak ptič zrihtal. :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.968
8.264
113
Evo Jabe, ko si pravila, da bodo ovce do volitev že pozabile na božičnico.
Sem ti povedal, da je bil tisto šele začetek.

money-falling-from-the-sky.jpg

To ima veze z bozicnico?
Bozicnici je sapa posla, se preden je bila izplačana.

Kar se tice penzij... Ne vem, tukaj tezko delim vsesplosno mnenje, da so previsoke. Iz 490 na 610. Ne vem, jaz s tem ne prezivim. Medtem, ko penzija naj bi bila nekaj, s cimer bi se dalo preziveti po 40 letih dela. To debato imamo lahko spet, ko bomo sami na tem, torej v penziji.

Imam tezave s socialnimi transferji delovno sposobnim ljudem, imam tezave s tem, da nam poberejo skoraj 2k€/mesec za ZZZS, pa ne morem do zdravnika in vse se enkrat plačujem, vse v imenu robin hoodovstva. Pa se ne uposteva, da ce ne bom mogla delat, tudi prispevka ne bom mogla placat, zacnem samo se jemat, kot ostali.

za penzije pa res ne najdem stika z vsesplosnim pogromom. Ne vem, najbrz bi to tudi evtanazija resila. Je bila resitev za marsikaj, ocitno...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.571
9.712
113
Kje v tistem video prispevku je bilo povedano ali namigovano, da je Zoki uredil nekaj za kosilo?
Bom še enkrat citiral sam sebe: Jaz sem sicer to razumel tako: to kosilo ni bila podkupnina (predvidevam, da šerif nič ne uredi, dokler ni le ta že poravnana), temveč samo zahvala za izvedbo in že dogovori za naslednje rabote.

Glede ostalega (kaj se s šerifom dogaja na sodiščih in kaj si ti imel z njim) pa nisem nič komentiral, tako da ne rabiš še tretje dodatne stvari vleči v to temo.

Hvala za info glede psihiatra, bom še malo privarčeval, pa bo. :fredi: Oz. bo itak ptič zrihtal. :cheer:
Jaz na forumu komentiram forumske izjave. In komentiral sem to ko se je folk obesil na tega cubota itd…