Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.765
-4.601
113
Kot je že nekdo napisal. Niso imeli pravne podlage, ker so bili testi veljavni, čeprav sedaj predvidevamo da so vsi bili ponarejeni.
Če je pravna podlaga takšna, da mimo inšpektorjev spušča okužene v države, potem je zanič.
A ko so uvajali policijsko uro, nas zapirali v občino, kratili svobodo gibanja, kaznovali za rogljiče, a takrat pa ni bil problem da niso imeli pravne podlage?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.681
7.112
113
Saj je niso imeli, zato je padlo na US in ce si dobil kazen, nisi rabil placat.
Ampak ovce so pac poslusale.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.765
-4.601
113
Da nebo pomote... ravno ti si tisti ki iščeš same izgovore. PCT kot tak je pač en ukrep ki bi v teoriji moral delovat, v praksi pa imamo mirsije, ki vedno nekaj mutijo.
Si v zmoti. PCT tudi v teoriji ne more delovati proti razširjanju virusa, ker ga lahko razširjajo tudi cepljeni okuženi. PCT je samo orodje prisile in izživljanje nad prebivalstvom. Apartheid.

In kaj imam js s tem (me omenjaš) , da so inšpektorji spustili v državo okužene dijake, za katere so vedeli, da so okuženi (jim je bilo javljeno). Nisem bil js takrat tam, da bi kaj mutil, mutili so inšpektorji, in njihov šef, ki ji h sedaj na vse pretege ščitite, ker niso hoteli, da bi s s testi odkrilo, da so med okuženimi cepljeni - in ki so želeli, da se virus spet razširi.
Pa saj so jih sprva mislili testirat, a takrat so še imeli pravno podlago, pa jim je nekdo dal komando da ne smejo.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.765
-4.601
113
Saj je niso imeli, zato je padlo na US in ce si dobil kazen, nisi rabil placat.
Ampak ovce so pac poslusale.
Saj enaka usoda čaka tudi PCT pogoj. pa inšpektorjev ne ovira, da ga nebi izvajali.
Pri tolikih kršitvah zakonov in ustave, bi tudi testiranje 150-tih dijakov prenesli, pa če bi bilo zakonito ali ne. Od večmesečne policijske ure ni bilo nobene koristi, če bi pa poslali v karanteno okužene dijake, bi pa bila. Ampak ni bilo interesa za varovanje zdravja.

• Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.765
-4.601
113
Preberi se še enkrat. V enem samem stavku demantiraš sam sebe. Tako da še enkrat ti pišem... kako si lahko tako neumen?
""grožnje in prisila za cepljenje, naše zdravje pa v zadnjem planu. """
Tu ni nobenega neskladja. Razen za tiste vernike vlade, ki vse ukrepe enačijo s skrbjo za zdravje. Pa ni tako. So ukrepi, ki nič ne prispevajo k našem zdravju. So urepi ki celo škodujejo (kot npr pct) Imajo pa kak drug namen.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je

Ted

Guru
8. sep 2007
1.714
588
113
""grožnje in prisila za cepljenje, naše zdravje pa v zadnjem planu. """
Tu ni nobenega neskladja. Razen za tiste vernike vlade, ki vse ukrepe enačijo s skrbjo za zdravje. Pa ni tako. So ukrepi, ki nič ne prispevajo k našem zdravju. So urepi ki celo škodujejo (kot npr pct) Imajo pa kak drug namen.

No, potem pa namesto neprestanih kritik in nezadovoljstva podaj svoj laičen predlog - kako bi ti zajezil epidemijo in s katerimi ukrepi. Ob vsem tvojem pisanju se ne spomnim enega alternativnega predloga, samo kritiziranje vsakega ukrepa.

• Všeč mi je
Reactions: koliko

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.681
7.112
113
Kdo pa pravi, da jo je treba zajeziti? Cepivo je tu, naj se vsak cepi.

Potrebno je zagotoviti zdravljenje za tistih nekaj, ki bodo pristali v bolnicah da ob tem pretirano ne trpijo ostale obravnave ne-kovid bolnikov.
Pomeni večanje kapacitet, bodisi osebja, ali pa prostorov, kaj točno se rabi pa ve "stroka".

• Všeč mi je

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.064
6.096
113
Ceaușescu sindroma se bojijo.
Državljani iz ex varšavskega pakta so upravičeno nezaupljivi do svojih vlad, ki jih kar naenkrat skrbi za njihovo zdravje.

Vs poglej kaj se dogaja v Au/NZ, državah, kjer niso imeli komunizma.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.142
3.640
113
41
Lj
No, potem pa namesto neprestanih kritik in nezadovoljstva podaj svoj laičen predlog - kako bi ti zajezil epidemijo in s katerimi ukrepi. Ob vsem tvojem pisanju se ne spomnim enega alternativnega predloga, samo kritiziranje vsakega ukrepa.
Kakšno epidemijo, misliš politično? Če ne bi bilo medijev 99% ljudi ne bi vedelo da je kak nov virus zunaj.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.805
3.983
113
Ljubljana
hmpg.net
V našem pravnem redu ne obstaja nič takega, kot je pravica do necepljenja. Tretji odstavek 15. člena ustave je preprosto ne dopušča. Naredi jo notranje protislovno, nemogočo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.681
7.112
113
Kaj so že takrat poslanci tupili, ko so jih želeli testirati za trde droge in se zgovarjali na ustavo?

• Všeč mi je

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.765
-4.601
113
O kakšni epidemiji ti to? Saj ni razglašena nobena epidemija.
In slabo ti bereš moje poste, predvčerajšnjim sem predlagal, da se ukine PCT pogoje. da kjer je potrebno naj uvedejo T pogoj za vse, tudi za cepljene, saj tudi ti lahko prenašajo virus.

No pa povej, a je lahko še bolj neumen predlog kot tisti zadnjič od Logarjeve, ko je dejala da razmišljajo, da bi otroci pri matematiki lahko bili skupaj v razredu, k angleščini bi pa smeli samo tisti, ki izpolnjujejo PCT pogoj? Popoldan so pa spet lahko skupaj.
A je to pripevek k zdravju al je to, da se norca dela iz ljudi?

• Všeč mi je
Reactions: Trigger in jendomen