Torej če se ne cepim.... nisem udeleženec _________Če se s tem ne strinjaš, pač nisi udeleženec v prometu. Imaš izbiro.
Torej če se ne cepim.... nisem udeleženec _________Če se s tem ne strinjaš, pač nisi udeleženec v prometu. Imaš izbiro.
Meni ni.________ je OK, dokler ne vpliva na temeljne človekove pravice. Vam še zdaj ni jasno?
Svetujem guglanje na temo TČP, torej kaj to sploh je.Meni ni.
Še en primer. Zakaj ne smem kadit v kafiču ? Če kadim me vržejo ven. Kje so moje pravice v tem primeru ?
temeljna človekova pravica, ja. Ima necepljen človek pravico okužit drugo osebo? Jaz bi rekel, da ne.________ je OK, dokler ne vpliva na temeljne človekove pravice. Vam še zdaj ni jasno?
Ni jih, saj to je problem.zarota, yt filmi, iščete samo tekste, napisane po vašem vatlu, od xy ljudi, gonite neresnico in potem se sklicujete na človekove pravice. da vas ni sram
se mi zdi, da je zadnjič bilo rečeno, da je to zdaj prepovedano, da pa se veliki vodja zdaj pogovarja, da bi po novem bilo zopet dovoljeno. se mi zdi, da sem to mimogrede zasledil.Zaradi tega pa se recimo razmislja da vec ne bi bilo dovoljeno obrezovat deckov, ritualno, v imenu vere.
Če rečema, da je TČP vstop v lokal ... Nimaš PCT ne moreš noter, ker ogrožaš ostale. Jaz uletim s čikom, ne morem noter ker ogrožam ostale.Svetujem guglanje na temo TČP, torej kaj to sploh je.
Res je to narobe, ker če pri 90 butneš pešca, se avtu ne bo bistveno bolj poznalo, kot če ga butneš pri 50. To je približna logika anticepilcev.itaq.
Pa zakaj moramo vozit v naselju max 50, zunaj naselja max 90 ...
To, da se jaz moram pripasat in da me poseldično tišči, žuli in riba v prstnem košu je pa OK ? Obsajajo primeri, ko so ljudje zaradi tega ker so bili pripasani že umrli. Zateg pasa, nezmožnost rešitve ob karambolu .... in še bi naštevalda neomenjam utesnejnosti in posledično oteženo dihanje.
Komu škodim, če nisem pripasan ?
in če bi bila v ameriki, bi to skokodakala naprej in bi se vse kure z plastiko (ali brez) vozile brez pasu. in ko bi se taka kokoš zaletela in zletela skozi prvo šipo ter slučajno pristala v telemarku vsa porezana, bi gladko tožila sistem. ker je nekoč nekje en policaj dovolj bujnim kokošim voziti brez pasu. e tko to gre, resnična zgodba pri nas. Obvezno pripasovanje med vožnjo se je pri nas začelo izvajati nekje v 80. letih. Policaji so zadevo takoj zelo konkretno pograbili in kazen si staknil prej kot si izrekel čurimuribuuu.
V glavnem, ena iz moje ulice, ženska s precej ogromnim oprsjem, pa jezikom tudi () , je peljala nepripasana skozi Sevnico, policaj jo je ustavil : "Plačali boste kazen ker ... bla bla bla" , ona je pa rekla : "Poglejte gospod miličnik (takrat smo jim še tako pravili), ne morem! Lejte kake joške imam, pas mi gre ravno med njimi - to mene rajca. Jaz ne morem vozit, če me nekaj rajca!"
V glavnem, policaj jo je spustil naprej brez kazni, Sevnica se pa še danes kdaj reži na ta račun. Tako malo je treba da smo vsi zadovoljni ..![]()
Citiran čivk pa star 1 teden. SB Celje je takrat imela "oddelek" ki je obsegal 10 covid pacientov in noben ni bil na intenzivni, danes ima pa 26 pacientov od tega 4 na intenzivni. Skratka en teden nazaj so bila jabolka danes je pa že štrudel, izjava iz konteksta je pa grozdje ki bi rado postalo rozina za v štrudel.![]()
Številke so skrb vzbujajoče: 764 okužb. Infektolog: Vsi na kisiku so necepljeni.
V Sloveniji so v torek opravili 3.788 PCR-testov na novi koronavirus in ob tem potrdili 764 okužb. Delež pozitivnih testov znaša 20,2 odstotka in je precej višji kot dan pred tem, ko je znašal 18,4 odstotka. Okužbe naraščajo. Vedno več ljudi je v bolnišnicah. Večji dotok bolnikov je tudi v enote...siol.net
Tipično razmišljanje primitivcev. Predvidevam, da je omenjena gospa heroj v vaši vasi.V glavnem, ena iz moje ulice, ženska s precej ogromnim oprsjem, pa jezikom tudi () , je peljala nepripasana skozi Sevnico, policaj jo je ustavil : "Plačali boste kazen ker ... bla bla bla" , ona je pa rekla : "Poglejte gospod miličnik (takrat smo jim še tako pravili), ne morem! Lejte kake joške imam, pas mi gre ravno med njimi - to mene rajca. Jaz ne morem vozit, če me nekaj rajca!"
tko čisto btw...to ni kratenje pravic. seveda, lahko voziš nažgan in nepripet. AMPAK, odgovornost nosiš sam. če boš zaradi tega sam paraplegik ali naredil koga drugega invalida, boš sam nosil posledice. ali pa (samo) fasal kazen. brez jokanja in nerganja o (spet) človekovih pravicah. tko simple je to. isto pri cepljenju. sam se odločaš, sam nosiš posledice.Jaz pe vedno iščem odgovore na:
Zakaj ne smem vozit pod vplivom alkohola ?
Zakaj moram v avtu bit pripasan ? ( to še posebej, moja izbira)
Kratenje pravic ?
tko čisto btw...to ni kratenje pravic. seveda, lahko voziš nažgan in nepripet. AMPAK, odgovornost nosiš sam. če boš zaradi tega sam paraplegik ali naredil koga drugega invalida, boš sam nosil posledice. ali pa (samo) fasal kazen. brez jokanja in nerganja o (spet) človekovih pravicah. tko simple je to. isto pri cepljenju. sam se odločaš, sam nosiš posledice.