A se lahko še bolj glupiraš? Resno?Le zakaj bi proticepilci zahtevali cepljenje?
Dajo ven takle false flag, da vzbudijo ekstremno ogorčenje in posledično upor proti cepljenju. Ti bo zdaj potegnilo?
A se lahko še bolj glupiraš? Resno?Le zakaj bi proticepilci zahtevali cepljenje?
Le zakaj bi proticepilci zahtevali cepljenje?
zadnje čase lahko uporabiš tudi "pameten kot alterjevec" ... ker se mi zdi, da gre vse skupaj nekam v 3 Pisane MarjeticeTakim smo svojčas rekli "glup ko toćak" ali pa "zabit ko štirna". Prosto po bivšem premieru tudi "glup ko ku*ac".
No ja jaz poznam veliko "kulturnikov", ki si rihtajo potrdila o prebolevnosti od "kulturne" zdravnice.
Verjamem, da bi bili čisto vsi cepljeni, če bi nam vladala "kulturna" vlada.
Črn trg cveti na polno.
Kontra temu bi po vašem cepilci napisali false pismo ravnateljice proti cepljenju, da bi vzbudili ekstremno ogorčenje in potem veliko željo za cepljenje. Vi ste tudi v krožnem.......A se lahko še bolj glupiraš? Resno?
Dajo ven takle false flag, da vzbudijo ekstremno ogorčenje in posledično upor proti cepljenju. Ti bo zdaj potegnilo?
Ne, to sploh ni res.Kontra temu bi po vašem cepilci napisali false pismo ravnateljice proti cepljenju, da bi vzbudili ekstremno ogogorčenje in potem veliko željo za cepljenje. Vi ste tudi v krožnem.......
Ja saj v koloni, ki od izgradnje novega krožišča, v prometnih konicah sega do Hoferja pri delavskem mostu, bi res imel čez glavo zadosti časa.Jaz pa mislim, da mirsi ta svoja sporočila piše med vožnjo v krožnem križišču na Primskovem ... samo tako mi je jasno, zakaj je nekako "zmeden".
Hojs, ker "je bilo polno slovničnih napak in nerodnih stavčnih zvez"Pismo je napisal en ki je imel v 9 razredu popravce, ker:
"dodatni alarmi pa so zazvonili ob branju pisma, ki je bilo polno slovničnih napak in nerodnih stavčnih zvez"
Skratka nima veze s covidom in cepljenjem, gre se za izkoriščanje falš motiva za namen osebnega zadoščenja iz osebnih zamer.
Evo, kaj sem rekel ...Ja saj v koloni, ki od izgradnje novega krožišča, v prometnih konicah sega do Hoferja pri delavskem mostu, bi res imel čez glavo zadosti časa.
Svoje mnenje si elegantno spet predstavil kot dejstvo.Pismo je napisal en ki je imel v 9 razredu popravce, ker:
"dodatni alarmi pa so zazvonili ob branju pisma, ki je bilo polno slovničnih napak in nerodnih stavčnih zvez"
Skratka nima veze s covidom in cepljenjem, gre se za izkoriščanje falš motiva za namen osebnega zadoščenja iz osebnih zamer.
Svoje mnenje si elegantno spet predstavil kot dejstvo.
Objavljena vsebina predstavlja zgolj mnenje avtorja prispevka.