Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.536
9.897
113
EU
A se lahko še bolj glupiraš? Resno?

Dajo ven takle false flag, da vzbudijo ekstremno ogorčenje in posledično upor proti cepljenju. Ti bo zdaj potegnilo?
Kontra temu bi po vašem cepilci napisali false pismo ravnateljice proti cepljenju, da bi vzbudili ekstremno ogorčenje in potem veliko željo za cepljenje. Vi ste tudi v krožnem.......

• Všeč mi je
Reactions: darjan

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.284
4.247
113
Pismo je napisal en ki je imel v 9 razredu popravce, ker:
"dodatni alarmi pa so zazvonili ob branju pisma, ki je bilo polno slovničnih napak in nerodnih stavčnih zvez"

Skratka nima veze s covidom in cepljenjem, gre se za izkoriščanje falš motiva za namen osebnega zadoščenja iz osebnih zamer.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.804
3.981
113
Ljubljana
hmpg.net
"dodatni alarmi pa so zazvonili ob branju pisma, ki je bilo polno slovničnih napak in nerodnih stavčnih zvez"

Skratka nima veze s covidom in cepljenjem, gre se za izkoriščanje falš motiva za namen osebnega zadoščenja iz osebnih zamer.
Hojs, ker "je bilo polno slovničnih napak in nerodnih stavčnih zvez"

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.296
11.291
113
kod Džej-Zija

Svoje mnenje si elegantno spet predstavil kot dejstvo.

• Haha
Reactions: jonny77

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.296
11.291
113
kod Džej-Zija
Daj se vleči ven, no. Lahko bi napisal: moje mnenje je ... No, ti si post napisal kot dejstvo. Pa ne mi relativizirat z alter pravili.