saj veš, da ne moreš zagotovo vedet, kaj ti covid naredi, tudi če si popolnoma zdrav.Jaz sem ZA cepljenje, ampak samo tistih, ki jih to obvaruje hospitalizacije/smrti.
Dovolj jasno, Dualis?
Najhujša oblika pokvarjenosti ljudi. Jaz sem ZA ampak naredijo naj pa drugi. Zaradi takih je vse skupaj še slabše.Jaz sem ZA cepljenje, ampak samo tistih, ki jih to obvaruje hospitalizacije/smrti.
Dovolj jasno, Dualis?
saj veš, da ne moreš zagotovo vedet, kaj ti covid naredi, tudi če si popolnoma zdrav.
lahko tudi kontra obrneš ploščo...Res je, ampak zagotovo tudi ne morem vedet, da me avto ne bo zbil danes, pa zaradi tega ne ostajam doma.
Nekje je treba potegnit mejo, jaz recimo pod 10% možnosti ne šljivim, kaj šele promile ki bi veljale, da me rukne korona.
Utisevalec in darjan, lepo je s tujim tičem po koprivah. Vidva sta za cepljenje, ampak drugih. Tudi jonny77 je za cepljenje, dokler se njemu ni treba.![]()
![]()
![]()
Za mene je verjetno manj kot 0.01% da mi škodi cepivo.lahko tudi kontra obrneš ploščo...
manj kot 1% možnosti je, da ti cepivo na bilokakšen način škoduje. in zato pride do cepilcev in necepilcev, ker eni gledajo na stvar tako, drugi pa drugače.
ko imaš kozarec na pol poln in hkrati na pol prazen.
Ker nisi sam na svetu, mogoče.Ampak še vedno ne vem zakaj bi se potem cepil?
Do zdaj sem bil cepljen z vsem možnim, in ker enkrat nočem nekaj sprejet na silo sem anticepilec in naj neham uporabljat zdravstvo? Ti bi resno rabil napotnico za Polje.Ja, jaz resno predlagam, da vsi anti cepilci ne koristijo več javnega zdravstva. Če ne zaupaš medicini, potem ostani doma, ko boš bolan. Tako se bodo sprostile vrste za vse, ki medicini in znanosti zaupamo (kljub temu, da včasih naredijo tudi napako), pa še narava bo naredila svoje.
A je ti ne prelagaš na druge?Odgovornost drugih na mene prelagaš, zakaj?
Ti si pravi Balkanec.Čakaj, po tvoji logiki bi se jaz moral cepit, da ne bi nekoga drugega okužil? Ta nekdo drug, pa niti nima veze, zakaj se ne cepi, važno je, da se jaz, da zato nekdo drug ne zboli?
Mogoče zato, ker obstajajo tudi posamezniki, ki se ne smejo cepiti... ...npr. prejemniki presajenih organov itd...Čakaj, po tvoji logiki bi se jaz moral cepit, da ne bi nekoga drugega okužil? Ta nekdo drug, pa niti nima veze, zakaj se ne cepi, važno je, da se jaz, da zato nekdo drug ne zboli?
Osnovni ukrep za vsak prenos virusa je "držanje distance" in tu je mišljena v prvi vrsti tudi socialna distanca. Sej imaš ljudi ki imajo kronične bolezni imunskega sistema in lahko zbolijo od vsega kar pade mimo, ne boš verjel so tega na vajeni in živijo tako da se pazijo.Mogoče zato, ker obstajajo tudi posamezniki, ki se ne smejo cepiti... ...npr. prejemniki presajenih organov itd...
Ampak ko ji =be, nej crknejo od korone, jes se cepu ne bom.
![]()
Bolniki s presajenimi organi se v USA cepijo, pri nas ne?Mogoče zato, ker obstajajo tudi posamezniki, ki se ne smejo cepiti... ...npr. prejemniki presajenih organov itd...
Ampak ko ji =be, nej crknejo od korone, jes se cepu ne bom.
![]()
Ja, pa še zdrav, pa da vidiš kakšni reveži so eni in za katere te prav nič ne briga ker vidiš samo svojo egositično debelo rit.Kaj hoces rect? Da zelis da grem v bolnico?