Zelo smešnoa luleka ti naj tudi podaljšajo iz sedanih 5cm na 7 cm, da boš glavni dasa na vasi![]()
Ja no saj...po zdravstvenem tretmaju....strdki.Strdke boš fasal ko boš prebolel Corono.
Vem za par primerov ko so prišli iz intenzivne nege in so po par tednih šli rakom žvižgat.
No sedaj se že približno ve kaj so stranski učinki po ceplenju...
Živ,ja zate.
za vse ostale, ki zagovarjajo posamezno točko pa je drugače.
ljudje smo različni, nimaš kej.
a to iskal potrditev za tvoje dvome al kaj je point te teme?
Ja, jaz resno predlagam, da vsi anti cepilci ne koristijo več javnega zdravstva. Če ne zaupaš medicini, potem ostani doma, ko boš bolan. Tako se bodo sprostile vrste za vse, ki medicini in znanosti zaupamo (kljub temu, da včasih naredijo tudi napako), pa še narava bo naredila svoje.
No, pol še ta edina "upravičena" bojazen odpade ... hvala za pojasnilo.Strdke v veliko večji meri povzroča sam covid, kot cepiva. Tudi pojavijo se lahko še kar nekaj časa po okužbi.
Verjetnost za strdke po cepivu je izjemno majhna. Večkrat je bila izpostavljena incidenca cca 1:1.000.000, kar je 1000x manj pogosto kot pri kontracepcijskih tabletah. Pa jih punce vseeno jemljejo, tipi jih pa ne prepričujejo, da naj jih ne. Prej obratno.
Strah pred strdki po cepljenju je prenapihnjen s strani medijev in ni ravno utemeljen razlog proti cepljenju.
Na kratko, ker je tem o COVID-u enostavno PREVEČ tem *
OK, mi lahko kdo v enem, dveh stavkih napiše, kaj so razlogi za NE cepiti se? Torej, kakšni so argumenti PROTI cepljenju?
Teorija, da ti s cepljenjem vgradijo čip je še aktualna? Ali kaj?
Meni osebno se dozdeva, da sploh ne gre za za nasprotovanje cepljenju, ampak za dejanje "biti proti".
Vsemu.
*zdaj je še ena več, se opravičujem![]()
Jaz tem " lažnjivim strokovnjakom", ki so se že tolikokraz do sedaj "zmotili", ne verjamem ravno, da so strdki edini negativni stranski učinek cepljenja, ki te lahko položi, pa tudi tista incidenca 1:1.000.000 se mi zdi zlagana še bolj kot tista, da cepivo ščiti proti okužbi v 95%, kar so ponavljali ob koncu lanskega leta in začetku letošnjega.Strdke v veliko večji meri povzroča sam covid, kot cepiva. Tudi pojavijo se lahko še kar nekaj časa po okužbi.
Verjetnost za strdke po cepivu je izjemno majhna. Večkrat je bila izpostavljena incidenca cca 1:1.000.000, kar je 1000x manj pogosto kot pri kontracepcijskih tabletah. Pa jih punce vseeno jemljejo, tipi jih pa ne prepričujejo, da naj jih ne. Prej obratno.
Strah pred strdki po cepljenju je prenapihnjen s strani medijev in ni ravno utemeljen razlog proti cepljenju.
eno cepivo je takšno, da po 1 odmerku skoraj nič, po drugem pa večja reakcija, Moderna se mi zdi ima tak učinek.Kolegico je cepivo (druga doza) trdno položilo za par dni v posteljo, pa je drugače zdrava. če bi bila bolj pri robu življenja, bi jo verjetno cepivo potisnilo čez rob. - zanimivo da prvo dozo je pa prestala brez težav.
Rizičar je lahko tudi bolj pri robu meje življenja in smrti, (npr ima visok pritisk) pa ga lahko cepivo s svojimi učinki po cepljenju (npr cepljenje malo poviša pritisk) porine čez rob.Odivsno od posameznika, zdrav človek se ne rabi, ker bo virus prebavil lažje kot gripo. Rizičar pa je bedarija, če se ne cepi, ok, lahko ga cepivo potamani, ampak alternativa je živeti v osami še par let, ker virus ga pa kar hitro lahko.
Torej enstavno, ker se ne rabiš, iz zdravstvenega vidika.
Zna bit res, ta kolegica ki je imela hujšo reakcijo po drugi dozi, se je cepila z moderno.eno cepivo je takšno, da po 1 odmerku skoraj nič, po drugem pa večja reakcija, Moderna se mi zdi ima tak učinek.
No, tole ne drži. Izmed vseh, ki jih poznam, da so preboleli, jih približno tretjina pravi, da je stvar precej hujša od gripe in se po nekaj mesecih še niso sestavili. Pa so bili vsi sicer zdravi. Dva sta bila zelo blizu hospitalizacije. Res pa jih je tudi nekaj, ki so preboleli kot navaden prehlad.Odivsno od posameznika, zdrav človek se ne rabi, ker bo virus prebavil lažje kot gripo.
Pri enem od cepiv se posledice pokažejo šele čez 9 meseceveno cepivo je takšno, da po 1 odmerku skoraj nič, po drugem pa večja reakcija, Moderna se mi zdi ima tak učinek.
No, tole ne drži. Izmed vseh, ki jih poznam, da so preboleli, jih približno tretjina pravi, da je stvar precej hujša od gripe in se po nekaj mesecih še niso sestavili. Pa so bili vsi sicer zdravi. Dva sta bila zelo blizu hospitalizacije. Res pa jih je tudi nekaj, ki so preboleli kot navaden prehlad.
Seveda se lahko vsak zase odloči, ali bo tvegal s težjim potekom ali ne, težava za ostale pa nastane, ko se napolnijo intenzivni oddelki in se začnejo ukinjat ostali programi. Posledica je pa lahko tudi tole: https://abc7chicago.com/dallas-coun...ic-icu-beds-texas-zero-mask-mandate/10951287/
Eh, izguba vonja/okusa za mene ni hujša oblika. Čemur se s cepljenjem želim izogniti, je 1) hospitalizacija, 2) dolgoročni učinki. Mene ne moti, če ležim dva tedna z vročino, bi me pa presneto motilo, če bi bil pol leta po okužbi tako sesut, da ne bi mogel brez počitka po stopnicah v drugo nadstropje. Pa ne poznam samo enega takšnega primera.No, podatki kažejo, da jih velika večina preboli brez pretiranih težav. Je pa res, da se tiste, ki so imeli težjo obliko lažje zapomni in izpostavi, kot pa veliko večino.
PS, za mene je izguba vonja/okusa ali izpadanje las pač simptom, ne pa hujša oblika, za nekoga je pa to že lahko na robu panike in se bo komot našpikal, jaz se zaradi tega ne bom.