Zakaj anticepilci ne zaklepajo koles? Ker vsak pozna nekoga, ki je kolo zaklenil pa so mu ga vseeno ukradli.
Trendi po EU in svetu kažejo, da bo šla zadeva v to smer, sploh EU, kjer so birokrati tik pred vrhuncem in postajajo pijani od oblasti.
Nemčija bo kmalu v tem klubu, potem bo šlo z ostalimi zelo hitro.Še ena soseda uvedla “lockdown” za necepljene, testirati pa se bodo morali vseeno
Tudi mladi lahko zdaj pridejo do poživitvenega odmerka.novice.svet24.si
Maš prav.Kaj če bi ti kaj zdravega-toplega pojedel. Na stara leta pa boš zaradi junk hrane proračun obremenjeval
Ne se hecat, nanotehnologija, v telo vstopi preko kože. To je že Troha napovedal.za alter junake:
Dobra novica za vse, ki se bojite igel. Cepivo proti covidu v obliki obliža
Po raziskavah suha različica cepiva proizvaja boljši imunski odziv in bolje prenaša višje temperature.novice.svet24.si
Pri Balkancih odpade, ker bi na psa nalepil, sam bi pa dobil QR kodoza alter junake:
Dobra novica za vse, ki se bojite igel. Cepivo proti covidu v obliki obliža
Po raziskavah suha različica cepiva proizvaja boljši imunski odziv in bolje prenaša višje temperature.novice.svet24.si
No, ja ... ker mam ravno čas in voljo, dugače ne vidim več smisla odgovarjat.To je tvoja odločitev da ostaneš v Sloveniji. Torej ni obvezno, ker imaš možnost ne biti v Sloveniji. Jaz samo uporabljam iste argumente kot tisti, ki pravijo da cepljenje ni obvezno. Ergo šolanje in plačevanje davkov ni obvezno.
Kako to, da ga imaš ti za pisanje tle gor?Kako da imajo v UKC toliko časa za twittanje?
šifra kategorije delovnega mesta 5169 - Drugi poklici za osebne storitve, d. n. (osebe, ki ponujajo spolne usluge strankam na komercialni osnovi)
Lahko (bi morali) prijaviti prihodek od storitve in od njega plačevati davek.
Ja testiraj se 3x na dan. V čem je sedaj problem ?. Pozabijo pa, da nas cepljene sploh ne testirajo.
Kako, če je Ihan rekel da bo letos zadnja sezona covida, kdo se ne bo cepil bo prebolel in potem gremo dalje v lepšo prihodnost?
A če se mi zdite smešni k vas gledam v vrsti pred kontejnerjem in se smejim na not sem tud procepilec?Orto procepilci ste res posebnezi. Niti trohice dvoma o ucinkovitosti cepiv kjub temu, da se Evropa utaplja v novih primerih.
EMA odobri cepivo za 5-12 letne; glede tega kar se dogaja v bolnisnicah oni niso problem. Par tednov prej se povsod zazene kampanja, da so otroci najvecji problem, superprenasalci, testiranje solskih otrok postane obvezno, napove se testiranje v vrtcih. Ne mine dan, ko ne napisejo koliko je okuzb v starostni skupini otrok. Pozabijo pa, da nas cepljene sploh ne testirajo. Da ne omenin, da so na zacetku govorili, da otroci virusa sploh ne prenasajo.
EU napove, da bo naslednje poletje potreben buster za potovanja. in se in se...
Se res noben ne vprasa zakaj je EU narocila 4.5 milijarde Pfizerja.
Končno se te je malo realnost dotaknila. Ko sem jaz pisal, da študentje to počno, sem bil pa čudak.A če se mi zdite smešni k vas gledam v vrsti pred kontejnerjem in se smejim na not sem tud procepilec?
Od moje sodelavka, ki se pridno palčka se je včeraj pohvalila, da je njena 20 letna hči šla po korono, da ma dost palčkanja. Ko jo je moja vprašala, kam se gre cepit pa ....ne, ne cepit, k eni ptijateljici gre, k je pozitivna aveš.... Kva to ta boga zemlja nosi...