Seveda je pomembno mnenje uporabnika, pa delno tudi pri zadevi o virusu, cepivu in tudi o zavarovanju . Informacije je potrebno znat filtrirat in vsako bluzenje ne jemat za resnico.Se pravi "jebesh mnenje strokovnjaka in upoštevaj mnenje uporabnika, ki dejansko nima pojma o pojmu o osnovah ter ima zgolj in samo uporabniško izkušnjo"?
Na tak način dobiš dezinformirane ljudi, ki nasedejo idiotom z bluzenjem o neobstoju virusa ter antenah pa čipih, ki se same sestavljajo v telesih cepljenih ljudi.
Ne pravim, da je mnenje uporabnika zanemarljivo saj je končen feedback uporabnika oz. izkušnje iz prakse zelo pomemben del (sploh pri zavarovanjih ) . Ampak da se pa iz enačbe odstrani strokovnjaka za dotično področje pa enostavno ni smiselno. Predvsem pa se ne sme enačiti strokovnjaka, proizvajalca ter prodajalca, to so tri povsem različne zadeve oz. različni položaji s povsem različnimi motivi.Seveda je pomembno mnenje uporabnika, pa delno tudi pri zadevi o virusu, cepivu in tudi o zavarovanju . Informacije je potreno znat filtrirat in vsako bluzenje ne jemat za resnico.
Primer:
Televizorje Philips so pred časom vsi hvalili kako so dobri. Babica je kupila novega in je gledala v Merkurju samo Philips in Philips.... Poglej danes kakšen je položaj firme . Takšen, da se ga ne bi ni s "širhaklom" dotaknil. (Slovenska beseda je grebljica..)
Jaz sem končni uporabnik izdelka (storitve), i odločam z denarnico o izdelku.
Hvala. Mali je že 2 dni uspavan, in tudi če antibiotiki primejo in se okužba ne razširi, bodo tekli še kar nakaj časa.Držim pesti, da se mali čimprej spakira domov. Ostalega pa ne bom komentiral, ker je enim jasno, drugim pa itak ne bo.
Fantje, danes sem bil v UKC Maribor. Otroka (6let) imam na intenzivni negi. Ne zaradi covida. Vsaj za enkrat ne, ker sumim da bomo še to falsali. Kaj bo potem si niti ne upam pomislit, ker je že sedaj kritičen. Bolnica je polna! Na pediatriji ena soba navadna, druga soba covidni otroci. Otroci, ja pravilno ste prebrali!. Pediatrija nima več na voljo respiratorjev za otroke. Ja veliko je respiratornih okužb, a tudi kovidni niso zanemarljivi. Pred mano so enega pripeljali na pol nezavestnega starega tam 10 let. Opoldne mi je sporočila žena da je drugega po postelji metalo, ker ni mogel do zraka...
Da ne omenim da se rešilci v krogu vozijo, kot tovornjakarji na avtocesti. Eden not drug ven, v eno. V eno!
Fantje situacija je resna. In v tem trenutku je v meni toliko žalosti in besa, da sem sposoben posameznika zadavit kot zajca, če mi še reče da so ukrepi nepotrebni. Ukrepi so premili glede na stanje! Lockdoun bi skoraj bil nujen
Drzim pesti. Vem kako je to. Moj tamala je bila na pediatriji in infekcijski na kisiku, do njenega tretjega leta desetkrat, zaradi bronhiolitisov, prvic pri 2.5 meseca starosti.Hvala. Mali je že 2 dni uspavan, in tudi če antibiotiki primejo in se okužba ne razširi, bodo tekli še kar nakaj časa.
Zakompliciralo pa se je ker se paciente več ne uspe podrobno pogledat, zaradi vse norišnice. Resno so nas vzeli po komaj tretjem obisku v bolnici, ko je okužba že bila septična (beri kritična).
“With respect to aviation safety, risk communication is critical,” she said. “I saw five patients in clinic, two of which presented with chest pain days to weeks after vaccination and were subsequently diagnosed with pericarditis and worked up to rule out myocarditis.”
Then, there are the adverse reactions, including death, that have been reported so far. The sheer number of reports is exponentially higher than reports for the last two decades of all other vaccines combined. These details make Lt. Col. Long’s story even more infuriating.
“The third pilot had been vaccinated and felt like he was drunk, chronically fatigued within 24 hours after vaccination,” she continued. “The pilot told me he didn’t know what to do so he drank a lot of coffee to ‘wake himself up’ and continue to fly until he realized it wasn’t going away.”
Prosim.... Ne bodi še na tem področju"pametn"..
Zdajle je cas za respiratorne viruse, ne samo za covid in tole je imunski dolg pri tamalih od lanskega lockdowna.
Hvala. Mali je že 2 dni uspavan, in tudi če antibiotiki primejo in se okužba ne razširi, bodo tekli še kar nakaj časa.
Zakompliciralo pa se je ker se paciente več ne uspe podrobno pogledat, zaradi vse norišnice. Resno so nas vzeli po komaj tretjem obisku v bolnici, ko je okužba že bila septična (beri kritična).
Fantje, danes sem bil v UKC Maribor. Otroka (6let) imam na intenzivni negi. Ne zaradi covida. Vsaj za enkrat ne, ker sumim da bomo še to falsali. Kaj bo potem si niti ne upam pomislit, ker je že sedaj kritičen. Bolnica je polna! Na pediatriji ena soba navadna, druga soba covidni otroci. Otroci, ja pravilno ste prebrali!. Pediatrija nima več na voljo respiratorjev za otroke. Ja veliko je respiratornih okužb, a tudi kovidni niso zanemarljivi. Pred mano so enega pripeljali na pol nezavestnega starega tam 10 let. Opoldne mi je sporočila žena da je drugega po postelji metalo, ker ni mogel do zraka...
Da ne omenim da se rešilci v krogu vozijo, kot tovornjakarji na avtocesti. Eden not drug ven, v eno. V eno!
Fantje situacija je resna. In v tem trenutku je v meni toliko žalosti in besa, da sem sposoben posameznika zadavit kot zajca, če mi še reče da so ukrepi nepotrebni. Ukrepi so premili glede na stanje! Lockdoun bi skoraj bil nujen.
Drzim pesti. Vem kako je to. Moj tamala je bila na pediatriji in infekcijski na kisiku, do njenega tretjega leta desetkrat, zaradi bronhiolitisov, prvic pri 2.5 meseca starosti.
Zdajle je cas za respiratorne viruse, ne samo za covid in tole je imunski dolg pri tamalih od lanskega lockdowna.
Prosim.... Ne bodi še na tem področju"pametn".
UKC maribor na pediatriji je bilo tako stanje že 2 meseca nazaj, pa je bilo bolj malo covida. Sicer pa če bi kdaj prej pozimi obiskat bolnišnico bi se isto čudil ker je vedno premalo placa za vse. Letos imamo trenutno okužb dihal 5x več kot je dolgoletno povprečje vrha okužb, precej več je posledično hospitalizacij. In lockdown v tem primeru ni rešitev, ampak vzrok te težave. Brez lockdowna lansko leto, letos nebi imeli bolnišnic polnih otrok. To je preprosto dejstvo, celo stroka je temu pritrdila.
The challenge for researchers to identify new COVID-19 viral target proteins and then to adapt existing manufacturing platforms already shown to be safe for vaccines against other pathogens is already a daunting endeavor. However, using a new, rapid, but previously untested manufacturing technology (mRNA or DNA) introduced a second variable. Herein lies the problem that every science student is taught to avoid: changing two variables simultaneously in a single experiment. This violates the classic scientific method. In this case, the vaccines generated were comprised of active (COVID-19 viral sequences) and inactive components (manufacturing ingredients, including any impurities), neither of which had a prior favorable safety track record in healthy adults or children.
Ej a so Bourlo ze spustil?Applying brakes on ‘Warp Speed’ COVID-19 vaccinations for children
Operation Warp Speed successfully enabled rapid deployment of vaccines under emergency use authorization, but we believe there are urgent reasons to apply the brakes on mass vaccine mandates for children.www.washingtontimes.com
Applying brakes on ‘Warp Speed’ COVID-19 vaccinations for children
Operation Warp Speed successfully enabled rapid deployment of vaccines under emergency use authorization, but we believe there are urgent reasons to apply the brakes on mass vaccine mandates for children.www.washingtontimes.com
But how likely is the risk of an epidemic of long-term medical complications worse than the pandemic itself, say five years from now?
RNA-based vaccines (Pfizer and Moderna) could trigger any number of autoimmune diseases, which can take years to manifest. This is because the resulting combination of viral and normal self-proteins expressed by any cell, which takes up mRNA, creates a brand-new target on normal cells, which the immune system potentially recognizes as foreign and attacks.
mRNA also activates danger sensors in the primal immune system, which in turn indirectly promotes the release of pro-inflammation factors, specifically interferons, which have been associated with autoimmunity. This issue is underscored by a clinical trial of an mRNA lung cancer vaccine in 2019, in which blood tests revealed elevated indicators for autoimmunity concerns in 20% of patients.
Immune responses directly against RNA molecules themselves cause autoimmune diseases, such as systemic lupus. In 2014 in the early days of the technology, an mRNA COVID-19 vaccine inventor published on this potential long-term concern of mRNA vaccines.
Finally, none of the mRNA vaccines has a built-in “off” switch to control where they travel in the body and how long they persist there.
• Larry W. Kwak, MD, Ph.D. was named to the TIME100 for his contributions to the science of cancer vaccines and is a former advisor to FDA; Steven T. Rosen, MD is Director of a U.S. National Cancer Institute-designated Comprehensive Cancer Center and a pioneer in the development of monoclonal antibody and precision drugs for cancer; Idit Shachar, Ph.D. served as a department chair at one of the world’s leading scientific research institutes in Israel and has been awarded several patents for treatment of autoimmunity and cancer. The views expressed in this publication are solely those of the authors. They do not purport to reflect the opinions or views of any organization with which they are affiliated.