da uravnotezimo naj bo se graf umrlih po starostnih skupinah:
Poglej priponko 50007
Šment, jaz sem pa čakal da bo endvatri tole nalimal, ko sem ga tako lepo prosil
da uravnotezimo naj bo se graf umrlih po starostnih skupinah:
Poglej priponko 50007
Je hudo ko zmanjka pametnih argumentov kajne?sta pač nalimala tistega umrlega 19-letnika.
Strašita za brez veze.
Ti se zgolj delaš blesavega, ali res ne poštekaš razlike med uradno informacijo na eni strani in zlorabo informacij/propagando na drugi strani?Piši na vlado.si da naj nehajo objavljat starost najmlajših hospitaliziranih ker te s tem strašijo in si pod hudim pritiskom zaradi straha informacije.
Verjamem. Ponavadi ljudje ki najbolj cepetajo in tulijo potem ko se jih z argumenti utiša, na hitro surlo potegnejo.Niti malo me ne skrbi zate.
Še mar mi ni zate.
Lp.
naj raje začnejo objavljati cepljen/necepljenPiši na vlado.si da naj nehajo objavljat starost najmlajših hospitaliziranih ker te s tem strašijo in si pod hudim pritiskom zaradi straha informacije.
Za koga te pa potem skrbi, ko tako vneto navijaš za vladne ukrepe in cepljenje?Niti malo me ne skrbi zate.
Še mar mi ni zate.
Lp.
A je to isti vir k da so bourlo zaprl?
Število smrti po starostnih skupinah ni pomemben podatek, saj je jasno, da mlajši lažje preživijo intenzivno nego. Bistveno je, da je v bolnicah 80% necepljenih, ki zaradi svojega egoizma in neutemeljenih strahov kradejo postelje in čas medicinskega osebja, ki bi ga ti lahko posvetili bolnikom obolelih za drugimi boleznimi ali poškodbami.da uravnotezimo naj bo se graf umrlih po starostnih skupinah:
Poglej priponko 50007
Manjši popravek - v bolnicah so večinoma necepljeni, s povprečno starostjo 55 let (vsaj nazadnje ko sem gledal)Število smrti po starostnih skupinah ni pomemben podatek, saj je jasno, da mlajši lažje preživijo intenzivno nego. Bistveno je, da je v bolnicah 80% necepljenih, ki zaradi svojega egoizma in neutemeljenih strahov kradejo postelje in čas medicinskega osebja, ki bi ga ti lahko posvetili bolnikom obolelih za drugimi boleznimi ali poškodbami.
Upam, da veš, kaj pomeni povprečje.Manjši popravek - v bolnicah so večinoma necepljeni, s povprečno starostjo 55 let (vsaj nazadnje ko sem gledal)
Tako da, starostne skupine so še kako pomemben podatek. Samo ne vem zakaj se ga po večini ignorira. Večina ljudi se pretvarja kot da so največji problem zdravi ljudje srednjih let (ali bog si ga usmili, mulci).
Seveda vem.Upam, da veš, kaj pomeni povprečje.
Povprečje NI 50.Povprečje je 50, če je v bolnici enako število 70 in 30 letnikov
Aha, zdej si že pod 30 let, še malo prej si bil pri 60+. Kako je zdej s tem?Seveda vem.
Vem, da povprečje 55 let zagotovo pove da se pri 30 in manj letnikih nimamo kaj zajebavat.
Ali trdiš da najdeš takih v bolnici na tone (še posebej na intenzivni)?
Poglej kovid sledilnik graf in starostne skupine. Ti bo mogoče odprlo oči, kje je dejansko problem.