Seveda je zdaj en velik problem, ker vlada ni levičarska. Kaj misliš a bi levičarji pustili zadeve naravnemu procesu in naravni selekciji bolnih in obnemoglih, revnih in premalo plačanih delavcev. Kolikor je oni politik, ki mu je en profesor dal na znanje, da je neumen kot moški spolni organ, na začetku epidemije nekaj omenjal, da bomo prej ko slej vsi pomrli. Sumim, da bi levičarska politika pobrala vsa sredstva EU za borbo proti covidu, cepiv nebi bilo, ljudje bi umirali, glede na to, da so z ukrepi umirali si lahko predstavljaš kaj bi bilo brez ukrepov.
Koliko krat v novejši zgodovini pa si imel situacijo podobno Covidu? Star sem 50 let in se ne spomnim česa podobnega, sorodniki so stari tam okoli 80 let pa so preživeli WW2 in vso sranje po njej pa se česa takega tudi ne spomnijo. Kolikor je meni znano so bili podobni ukrepi povsod po svetu in vse vlade so se lovile,ker niso vedele kako in kaj napraviti torej ni samo zabačena slovenska desničarska vlada nevedana. Ponekod so v bistvu bili bistveno bolj zmedeni pa so ljudje preživeli vse to in bodo brez blesavih protestov. Meni tudi ni všeč, da me varnostniki ustavljajo pred vhodom v trgovino, sploh ker sem cepljen in imam potrdilo. Ti varnostniki so tam zaradi bedakov, ki se NOČEJO cepit iz kapricev. Ti posamezniki se delajo norca iz vseh nas, najbolj pa iz sebe. Tudi jaz si želim normalnega življenja ampak kaj morem, če imam za sodržavljane vase zagledane bogove, ki mislijo samo nase. A misliš v končni fazi, da se je meni bilo prijetno cepit sploh tam maja, ko se res ni vedelo o cepljenju skoraj nič, a misliš, da mi je prijetno, da moram zaradi jebene manjšine trpeti isto, kot vi bedaki, ki se nočete cepit, a misliš, da mi je prijetno nositi maske, zaradi vas bedakov, ker se bojim, da bom katerega okužil kljub cepljenju. Zraven pa moram še gledati vso to norijo okoli protestov PCT. Če bi se cepilo še 15% prebivalcev bi bile omejitve ukinjene in bi imeli normalno življenje. Zgleda, da vam enim pač ustreza ves ta cirkus okoli Covida, glede na to da se nočete cepit. Očitno po odpravi omejitev ne boste več vedeli kaj počet. Edine barabe, ki se delajo norca iz ljudi in naroda ni vlada ampak vi, ki se nočete cepit ker se poveličujete. Mislite, da ste več vredni kot ves svet skupaj. Imate pravico tako misliti, ampak potem je vsako pritoževanje čez ukrepe brezsmiselno, ker ukrepi so v prvi vrsti zaradi vas necepljenih. Če ste tako prepričani, da virusa ni in da je cepljenje škodljivo, zakaj potem ne podpišete eno" faking" izjavo, da v primeru bolezni sami plačate stroške zdravljenja sebi in svojim stikom. Imamo ukrepe odpravljene v roku 14 dni ali prej, zdravstvo pa bo dobilo denar, da bo lahko delalo druge bolj pomembne storitve kot je ukvarjanje s Covido-m.