Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

javr

Guru
6. dec 2011
1.901
1.147
113
sad
Sploh nisem prebral cele tvoje nebuloze, ampak:
V Sloveniji imamo po tvoje povsem specialni virus in povsem specialna cepiva, ki nam jih "MORAJO" vsiljevat,
Portugalci, Danci, ZAE, pa še kdo imajo pa povsem druge zadeve in so se brez prislile pocepilo 80+%.

Pojte protestirat v Belgijo recimo in "bedake" prepričevat da naj se ODcepijo, ker to pač ni to.

Daj ne seri. Balkanci imate pač trde betice in ni boga, da vam kaj dopove. To je pač vse.
ko je delta prevzela večino, je beović povsod razlagala da je to sicer najbolj kužna verzija, a večina okuženih jo bo zaznala kvečjemu kot prehlad. Če je takrat kdo nihal med cepiti se da/ne, je sigurno prevladal ne ker kdo se je pa kdaj šel cepit zaradi prehlada

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Mislili so, pa se zmotili. Dokazano je delta 2,5x bolj kužna od alfe, na žalost je tudi verjetnost za hospitalizacijo 2x večja kot pri alfi. Zdaj pa nadaljuj jamranje.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
ja, v CIVILIZACIJI imaš celo vrsto zakonov. Ne pa vladnih odlokov od danes do jutri in odlokov o popravku odloka. Ko ti vlada z odlokom oteži normalno življenje do te mere da se greš cepit zato da dobiš neko kodo - prepustnico za normalno življenje. Če pa pride do najhujšega, se ti pa vladna baraba pod masko smeji "hahaha prav ti je, bedak, kdo je pa rekel da je obvezno:cheer:"
Seveda je zdaj en velik problem, ker vlada ni levičarska. Kaj misliš a bi levičarji pustili zadeve naravnemu procesu in naravni selekciji bolnih in obnemoglih, revnih in premalo plačanih delavcev. Kolikor je oni politik, ki mu je en profesor dal na znanje, da je neumen kot moški spolni organ, na začetku epidemije nekaj omenjal, da bomo prej ko slej vsi pomrli. Sumim, da bi levičarska politika pobrala vsa sredstva EU za borbo proti covidu, cepiv nebi bilo, ljudje bi umirali, glede na to, da so z ukrepi umirali si lahko predstavljaš kaj bi bilo brez ukrepov.

Koliko krat v novejši zgodovini pa si imel situacijo podobno Covidu? Star sem 50 let in se ne spomnim česa podobnega, sorodniki so stari tam okoli 80 let pa so preživeli WW2 in vso sranje po njej pa se česa takega tudi ne spomnijo. Kolikor je meni znano so bili podobni ukrepi povsod po svetu in vse vlade so se lovile,ker niso vedele kako in kaj napraviti torej ni samo zabačena slovenska desničarska vlada nevedana. Ponekod so v bistvu bili bistveno bolj zmedeni pa so ljudje preživeli vse to in bodo brez blesavih protestov. Meni tudi ni všeč, da me varnostniki ustavljajo pred vhodom v trgovino, sploh ker sem cepljen in imam potrdilo. Ti varnostniki so tam zaradi bedakov, ki se NOČEJO cepit iz kapricev. Ti posamezniki se delajo norca iz vseh nas, najbolj pa iz sebe. Tudi jaz si želim normalnega življenja ampak kaj morem, če imam za sodržavljane vase zagledane bogove, ki mislijo samo nase. A misliš v končni fazi, da se je meni bilo prijetno cepit sploh tam maja, ko se res ni vedelo o cepljenju skoraj nič, a misliš, da mi je prijetno, da moram zaradi jebene manjšine trpeti isto, kot vi bedaki, ki se nočete cepit, a misliš, da mi je prijetno nositi maske, zaradi vas bedakov, ker se bojim, da bom katerega okužil kljub cepljenju. Zraven pa moram še gledati vso to norijo okoli protestov PCT. Če bi se cepilo še 15% prebivalcev bi bile omejitve ukinjene in bi imeli normalno življenje. Zgleda, da vam enim pač ustreza ves ta cirkus okoli Covida, glede na to da se nočete cepit. Očitno po odpravi omejitev ne boste več vedeli kaj počet. Edine barabe, ki se delajo norca iz ljudi in naroda ni vlada ampak vi, ki se nočete cepit ker se poveličujete. Mislite, da ste več vredni kot ves svet skupaj. Imate pravico tako misliti, ampak potem je vsako pritoževanje čez ukrepe brezsmiselno, ker ukrepi so v prvi vrsti zaradi vas necepljenih. Če ste tako prepričani, da virusa ni in da je cepljenje škodljivo, zakaj potem ne podpišete eno" faking" izjavo, da v primeru bolezni sami plačate stroške zdravljenja sebi in svojim stikom. Imamo ukrepe odpravljene v roku 14 dni ali prej, zdravstvo pa bo dobilo denar, da bo lahko delalo druge bolj pomembne storitve kot je ukvarjanje s Covido-m.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
After vaccinating over 85% of its population, Singapore finally flattened the curve, but along the wrong axis.

3y1pmpf89ds71.jpg

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.349
-2.727
113
Seveda je zdaj en velik problem, ker vlada ni levičarska. Kaj misliš a bi levičarji pustili zadeve naravnemu procesu in naravni selekciji bolnih in obnemoglih, revnih in premalo plačanih delavcev. Kolikor je oni politik, ki mu je en profesor dal na znanje, da je neumen kot moški spolni organ, na začetku epidemije nekaj omenjal, da bomo prej ko slej vsi pomrli. Sumim, da bi levičarska politika pobrala vsa sredstva EU za borbo proti covidu, cepiv nebi bilo, ljudje bi umirali, glede na to, da so z ukrepi umirali si lahko predstavljaš kaj bi bilo brez ukrepov.

Koliko krat v novejši zgodovini pa si imel situacijo podobno Covidu? Star sem 50 let in se ne spomnim česa podobnega, sorodniki so stari tam okoli 80 let pa so preživeli WW2 in vso sranje po njej pa se česa takega tudi ne spomnijo. Kolikor je meni znano so bili podobni ukrepi povsod po svetu in vse vlade so se lovile,ker niso vedele kako in kaj napraviti torej ni samo zabačena slovenska desničarska vlada nevedana. Ponekod so v bistvu bili bistveno bolj zmedeni pa so ljudje preživeli vse to in bodo brez blesavih protestov. Meni tudi ni všeč, da me varnostniki ustavljajo pred vhodom v trgovino, sploh ker sem cepljen in imam potrdilo. Ti varnostniki so tam zaradi bedakov, ki se NOČEJO cepit iz kapricev. Ti posamezniki se delajo norca iz vseh nas, najbolj pa iz sebe. Tudi jaz si želim normalnega življenja ampak kaj morem, če imam za sodržavljane vase zagledane bogove, ki mislijo samo nase. A misliš v končni fazi, da se je meni bilo prijetno cepit sploh tam maja, ko se res ni vedelo o cepljenju skoraj nič, a misliš, da mi je prijetno, da moram zaradi jebene manjšine trpeti isto, kot vi bedaki, ki se nočete cepit, a misliš, da mi je prijetno nositi maske, zaradi vas bedakov, ker se bojim, da bom katerega okužil kljub cepljenju. Zraven pa moram še gledati vso to norijo okoli protestov PCT. Če bi se cepilo še 15% prebivalcev bi bile omejitve ukinjene in bi imeli normalno življenje. Zgleda, da vam enim pač ustreza ves ta cirkus okoli Covida, glede na to da se nočete cepit. Očitno po odpravi omejitev ne boste več vedeli kaj počet. Edine barabe, ki se delajo norca iz ljudi in naroda ni vlada ampak vi, ki se nočete cepit ker se poveličujete. Mislite, da ste več vredni kot ves svet skupaj. Imate pravico tako misliti, ampak potem je vsako pritoževanje čez ukrepe brezsmiselno, ker ukrepi so v prvi vrsti zaradi vas necepljenih. Če ste tako prepričani, da virusa ni in da je cepljenje škodljivo, zakaj potem ne podpišete eno" faking" izjavo, da v primeru bolezni sami plačate stroške zdravljenja sebi in svojim stikom. Imamo ukrepe odpravljene v roku 14 dni ali prej, zdravstvo pa bo dobilo denar, da bo lahko delalo druge bolj pomembne storitve kot je ukvarjanje s Covido-m.
Ko že toliko omenjaš levičarje, na Danskem, ki jo zadnje čase postavljate za vzgled imajo levičarsko vlado.

Ja imaš prav, varnostniki so tam zaradi tistih, ki se nočejo cepiti. Kar je velik FAIL.
Tam bi morali bit zaradi okuženih, ne pa zaradi zdravih necepljenih, katerim po navodilih politike otežujejo ževljenje samo zato, da bi jih prisilili v cepljenje, neglede na posledice. In neglede na dejstvo, da virus trosijo tusdi okuženi cepljeni.
Okuženi so pa lahko tudi cepljeni in tudi cepljeni lahko prenašajo virus. Ti vas pa ne motijo, okuženi cepljeni imajo licence to kill, oni se lahko gibljejo in trosijo virus povsod.

Praviš : "Če bi se cepilo še 15% prebivalcev bi bile omejitve ukinjene in bi imeli normalno življenje". Glej, tistim ki nam že leto in pol lažejo ne verjamemo nič več.
Tolikokrat so nas že nategnili, požrli svoje obljube, da ne bomo še enkrat nasedli in se cepili, tudi ne verjamemo, da bi ukrepe ukinili, če se jih še 15% cepi.
Kar spomni se, kako so obljubljali sprostitev ukrepov, ko bomo prišli v zeleno fazo - potem pa nič od tega.

Še enkrat, prej bi morali cepljeni podpisat, da ne bodo koristili zdravstvenih uslug, če ste tako prepričani da cepivo varuje, nimate kaj iskat v bolnici. Če pa cseeno hočete tja, pa plačajte.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.753
15.809
113
Seveda. Od vsake respiratorne bolezni kdaj pa kdaj kdo umre. Eni pa celo od cepiva, katero bi jim naj pomagalo.
Točno tako. In tako drži trditev, da covid JE smrtonosna bolezen (javr je to zanikal oz. tega ne priznava) in enako drži trditev, da kdo zaradi cepljenja tudi umre oz. ima lahko kakšne duge resne posledice, enako kot pri prav vseh zdravilih in cepivih na temu svetu.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

javr

Guru
6. dec 2011
1.901
1.147
113
"zaradi bedakov, ki se NOČEJO cepit iz kapricev. Ti posamezniki se delajo norca iz vseh nas, najbolj pa iz sebe. Tudi jaz si želim normalnega življenja ampak kaj morem, če imam za sodržavljane vase zagledane bogove, ki mislijo samo nase" - Če bi ljudje prepoznali covid kot bolezen pred katero se je treba zaščititi s cepljenjem, bi se šli cepit ne glede na to ali je vlada leva desna sredinska črna rdeča, mavrična. Tako pa se na podlagi informacij, ki jih vsakdo zavestno ali podzavestno (informacije lahko lahko slišiš v radijskih ali TV poročilih brez da bi jih namerno iskal) pridobi, odloči ali je cepljenje vredu za njega/njo osebno, ali ni vredu. Če kljub vladni prisili, ki uradno to ni, 51% naroda še vedno ne vidi smisla v cepljenju, potem je s cepljenjem in cepivi nekaj narobe, ne z narodom.
Če ste tako prepričani, da virusa ni in da je cepljenje škodljivo, zakaj potem ne podpišete eno" faking" izjavo, da v primeru bolezni sami plačate stroške zdravljenja sebi in svojim stikom - ni problema - podpišem takoj. Pa še kakšen milijon ljudi zraven. Če odstraniš tipično vladni haklc "in svojim stikom", ker s tem zapadeš v neskončno zanko nemogočega dokazovanja ali si ti okužil stike, ali so stiki okužili tebe.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.222
1.366
113
Mislili so, pa se zmotili. Dokazano je delta 2,5x bolj kužna od alfe, na žalost je tudi verjetnost za hospitalizacijo 2x večja kot pri alfi. Zdaj pa nadaljuj jamranje.
Problem bo nastal, ko boxy verzija kuzna kot delta (ali pa se bolj) verjetnost za hospizalizacijo pa kot pri alfi (ali se vecja).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Od kod pa tebi to?
Vecja hosp je ker je sev bolj kuzen in se vec ljudi okuzi, ergo vec v bolnici.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Evo, spet pameten. Ena od študij pravi, da je bilo pri alfi hospitaliziranih 4% obolelih, pri delti pa 6%. Ene govorijo pa še o večji razliki.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Samo nimajo tolk trdih glav kot balkanci, zato virus lažje pride notr. Zato se okužujejo tudi cepljeni tam. Pri nas ko se bo 75
Evo, spet pameten. Ena od študij pravi, da je bilo pri alfi hospitaliziranih 4% obolelih, pri delti pa 6%. Ene govorijo pa še o večji razliki.
A to so sami otroci v bolnicah? Stari so najbrž vsi pocepljeni tako da ne morejo biti.