Darjan saj veš da se že nekaj časa osebno poznava pa veš da med najbolj butastimi tudi nisem in da poskušam vedno naštudirati zadeve kakor mislim da velja tudi zate. Sprejmem kar si napisal ampak ni mi jasno zakaj bi vlada hotela stisniti zanko okoli vrata narodu in ga na silo pocepiti? Komu je v interesu brez da imaš kaj tega da nekomu vzameš osnovne pravice? Stari, če ti meni to narediš te zamrzim do smrti. Pa ti veš da vlada nima dosmrtnega mandata? A ti veš da bi se vladajočim v kolikor že goljufajo in služijo bolj splačalo narod testirati na nekaj dni v nedogled in služiti od provizij na testih? Ne vem, jaz tega res ne razumem in ne vidim zarote. Mogoče sem budalo ampak res ne vidim
A ti lahko jaz odgovorim. Ok...kolk študiraš pa naštudiraš niti ni pomembno. Mogoče si še malo naiven, zdej ti pa ni nič jasno.
Verjemi, da se okol vsega vrti denar. Verjemi, da se včasih na alterju pojavi tudi kakšen zapis nekoga, ki je mogoče v višjih krogih. Recimo eden je bil: "Folk cepite se, ker je časa za sredstva €€€ zelo malo. Stisnimo. Zmoremo. itd... " Več precepljenosti, več €
Komu je do tega, da mu vzameš osnovne pravice? Tistmu, ki to dela že skoz. Zmeraj se gre malo dalje. Prej po robu, zdej čez rob. Včasih so rekli "Deli in vladaj" Ampak beseda "deli" ima dva pomena.
Deli- da nekomu nekaj deliš
Deli- razdeli na več delov
In vseskozi se dogaja pri določeni vladi, da je ta druga opcija prioritetna. Zakaj? Ne vem. Pravijo, da je lažje vladati.
In situacija v kateri smo, je idealna za drugo opcijo deljenja.
Protesti v LJ so odraz nekega mnenja ljudi, ki jih ni malo. Kolko jih je šele istega mnenja pa niso na prostestih. Pa ni samo cepljenje problem, pa cepivo pa levi, desni, črni zeleni, ...itd. Folk ima vsega pol Q....!