Covid-19 Zakaj se ne cepiti?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Mislim ,da ne drži ravno. Pozabljaš, da za delovanje cepiva ni nujno 100%, pač pa je vse veliko boljše kot nič. Glede na zmazek zapisanega, pa zakonska obveza je cepljenje otrok proti nalezljivim boleznim. Pazi to, otrok. Trdiš, da je sedaj tudi to protiustavno? Ali naj prepovemo splošno cepljenje otrok?
On ni o tem pisal, kaj ti zdaj odgovarjaš. Eno so preizkušena cepiva in varna, drugo je pa to kar se zdaj dogaja.

• Všeč mi je
Reactions: javr

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.653
4.867
113
On ni o tem pisal, kaj ti zdaj odgovarjaš. Eno so preizkušena cepiva in varna, drugo je pa to kar se zdaj dogaja.
Preizkušena in varna? Greš brskat po netu stranske efekte tvojih preizkušenih in varnih cepiv? Strdke? Smrti? Avtizme? Itd., itd. Nobeno cepivo ni 100% preizkušeno in varno, so vsa kar tam tam. Razlike je le v tem, da gre pri Covidu sedaj za ogromno cepljenih naenkrat, efekti pa se gledajo sproti in so pod drobnogledom.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.142
4.115
113
V bistvu je še vedno. Ker ni nikjer potrjen.

A veš, v normalnem svetu ugibanja, ter dopuščanja možnosti niso potrditev
Tudi to, da je prišel z netopirja še ni potrjeno. V bistvu še niso našli živali, s katere naj bi virus prišel, pa se jih pregledali že ohoho veliko.

Ampak ja, do nedavnega je bila samo razlaga, da je preskočil z netopirja, dovoljena.

D_K

Guru
24. sep 2007
3.106
869
113
Tudi to, da je prišel z netopirja še ni potrjeno. V bistvu še niso našli živali, s katere naj bi virus prišel, pa se jih pregledali že ohoho veliko.

Ampak ja, do nedavnega je bila samo razlaga, da je preskočil z netopirja, dovoljena.

Meni se vedno bolj dozdeva, da gelde na to kake vzganjamo, da je prišel kar iz SLO. Janša je kihno.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Za vsako cepivo in tudi zdravilo imamo na voljo podatke o stranskih učinkih. Nekatera so blažja, nekatera hujša. Kako neveden moraš biti, da jih ne poznaš oziroma ne sprejemaš?
mal si zašel. Zdaj se za dotično cepivo stranski učinki šele lahko prijavljajo. Tako da podatki prihajajo sproti. Tako da o tej nevednosti kdaj drugič....

• Všeč mi je
Reactions: javr in Evrokrat

damirj

Guru
9. maj 2012
5.520
2.545
113
mal si zašel. Zdaj se za dotično cepivo stranski učinki šele lahko prijavljajo. Tako da podatki prihajajo sproti. Tako da o tej nevednosti kdaj drugič....
Prijavljali smo jih lahko že od vsega začetka. In pa seveda tudi med samim potekom preizkusa. zato nekaj pa le vemo. Verjetno pa ne vemo dovolj. Verjetno bi bilo boljše počakati 5 let. Ali pa 30let, če govorimo o tem, da covid cepivo genetsko zavira plodnost ljudi.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.488
2.468
113
Ne, cilj je cepljenje, pasivno prisilno. Da se jim vzame osnovne pravice in počasi stiska okoli zanko, dokler ne bo vsak nastavil ramo.
Ker, če bi bil vladi interes.

Darjan saj veš da se že nekaj časa osebno poznava pa veš da med najbolj butastimi tudi nisem in da poskušam vedno naštudirati zadeve kakor mislim da velja tudi zate. Sprejmem kar si napisal ampak ni mi jasno zakaj bi vlada hotela stisniti zanko okoli vrata narodu in ga na silo pocepiti? Komu je v interesu brez da imaš kaj tega da nekomu vzameš osnovne pravice? Stari, če ti meni to narediš te zamrzim do smrti. Pa ti veš da vlada nima dosmrtnega mandata? A ti veš da bi se vladajočim v kolikor že goljufajo in služijo bolj splačalo narod testirati na nekaj dni v nedogled in služiti od provizij na testih? Ne vem, jaz tega res ne razumem in ne vidim zarote. Mogoče sem budalo ampak res ne vidim :)

• Všeč mi je
Reactions: darjan

damirj

Guru
9. maj 2012
5.520
2.545
113
Kdo bo pa davke plačeval, če ne bo nobenga človeka več? Kdo bo odplačal vse pufe države?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
PCT pomeni siljenje v cepljenje, ker je cilj vlade, da bi se precepilo čimveč ljudi, drugače tega pogoja ne bi dali, ali zakaj so ga?

Misliš da jim je cilj, da se folk testira? Ne, cilj je cepljenje, pasivno prisilno. Da se jim vzame osnovne pravice in počasi stiska okoli zanko, dokler ne bo vsak nastavil ramo.
Ker, če bi bil vladi interes T, potem bi bilo testiranje zastonj, vseh, na 3 dni.
ti se resno probavas jim razlozit??? trobijo da ni prisile, da lahko jes , dihas in pijes, da je to to....ne bos uspel jim razlozit, tudi samo za PC pogoj se njim ne zdi prisila, kljub temu da nebos imel kaj jest in pit...

• Všeč mi je
Reactions: javr in AndY1