Zakaj je toliko samskih žensk?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.948
6.564
113
Lahko povprašamo dečke tu gor, da tudi moški smo navadna govna, katera niso sposobna imeti psa, kaj šele sočloveka pri sebi. In večina bo poznala kakšnega znanca, kateri spada v to skupino. Posledično bi morale tudi ženske biti sposobne podobne samorefleksije in izpostaviti vsaj kakšno znanko, katera spada v isto klaso.

Saj smo:

Se lahko pa se malo bolj sprehodis cez forum, pa mi poskusas najti, kje zagovarjam pofl, samo zato, ker je zenskega spola. Ali na podlagi kakega drugega kriterija. Pofl je pofl - jaz ne predalckam sicer, kot soforumasi, glede na spol, vero, narodnost, barvni spekter, ki kot da so malo nesigurni, ce niso pripadniki dolocenega peskovnika.

To receno...Za Vprasaje & Co kvalitetne zenske ni. Drugi pa ali najdejo ali pac ne, ker kvalitetni moski pa ne oprezajo za pofl zenskami in si s tem futrajo svoj manjvrednosti kompleks. So, tako kot zenske, raje sami. Verjamem pa, da je tezko, tezko je bilo v mlajsih letih (se tezje, saj si izbiral, s kom bi imel druzino, si delil glavnino vaznih zivljenjskih in eksistencialnih prelomnic) in tezko je kasneje, ko iščes zgolj kvalitetno druzbo. Kvalitete pac na splosno v izobilju ni...

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.948
6.564
113
Npr... Vprasajev analog na drugi strani. Nasteva, kaj vse bi, seznam, kaj k mizi prinese je pa bolj kratek...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.823
113
:fredi: :fredi:
:valjamse:

Model si je želel družine, ona pa ne, ker je želela še naprej uživati in tudi je, potem pa jo je nogiral in šel z drugo kljub temu, da ga je ona imela primernega za družino in mu je - what the actual fuck - postavljala celo neke pogoje? *mild shock*

#FuckAroundAndFindOut

brooklyn99-brooklyn-nine-nine.gif

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
:fredi: :fredi:

Ker komentar...
Mislila ga je izkoristiti samo za razplod...

Pol pa še ona,
Ločenca ne bi rada, ker takšni so ponavadi v težavah, pa se za svoje otroke morajo plačevati.

In pol se čudi, da je sama. Ker očitno bo pri vsakemu nekaj našla, da ne bo primeren.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Na šihtu, moj chad "mentor" poriva eno iz spodnjega štuka. Se mi zdi, da je že 32-33 stara.

TIp ima froca in vse že odprej, tko da ni šanse da ga bo ujela. Potem pa vsake tolk časa, gresta kakega psa gledat, da bi ga posvojila skupaj... da mu spet nastavi :evil:

V glavnem samo čas zabiva z njim.... Ko se bo streznila bo pa 40 že.

Da takemu vse verjamem.....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Pravilen izbor je vedno bil qrba, dandanes pa bolj kot kadarkoli prej. Vsak si misli da je popoln in točno to pričakuje od drugega. Jbg, vsi imamo precej napak.

Tudi med tipi danes najdeš večne otroke... sestra sredi 30ih, samska, službo ima, živi na svojem, ni problem koga spoznati, si pa želi kakega malo starejšega od sebe, ker bo mogoče bolj resen.... jok, en kup 40 letnikov, ki so ali še niso imeli resne zveze, vidijo samo fuzbal, fitnes, petke in sobote v gostilnah... dafuq no, to sem delal tam do 25 potem pa te tako stagniranje na mestu mine... pa potem vmes kdaj, ko sem bil samski, ampak tudi hitro izgubi smisel. Zelo redki so samski, ki so normalni, čeprav je tudi kakšnega takega srečala že.

Point je, krša je polno kar na obeh straneh...

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Na šihtu, moj chad "mentor" poriva eno iz spodnjega štuka. Se mi zdi, da je že 32-33 stara.

TIp ima froca in vse že odprej, tko da ni šanse da ga bo ujela. Potem pa vsake tolk časa, gresta kakega psa gledat, da bi ga posvojila skupaj... da mu spet nastavi :evil:

V glavnem samo čas zabiva z njim.... Ko se bo streznila bo pa 40 že.

Da takemu vse verjamem.....
Dej obrni perspektivo.

Ona je 30+. Punce 30 + in da so še malce problematične in samovšečne ni ravno nek ulov. In verjemi mi ona ima standarde (previsoke). https://youtube.com/shorts/xW0JnSGD2L8?si=Fo11LGcRuy8A_1qx Ona ne loči tipa ki jo bi samo posvedral in tipa za dolgi rok, ker zaradi kurjega ega ne vidi razlike med temi tipi. Da jo je v sluužbi zahakljal, pomeni da ni družbeno sposobna, ker nima socialnega kroga (ona vedno pričakuje da tip pristopi). Izgled in status ji je 80 procentov merila. Ne planira prihodnosti, misli da je večno mlada, medtem ko njen "cvet leti proti neplodnosti oz zapleti ob le teh". Zakaj bi imel sočutje do ženske ki ji lastni očetje/družine (samske mame nimajo tega čuta) niso vcepili kaj pomeni biti punca, ženska, mama, žena.... Kar seješ, to žanješ.
Jaz vam skoz govorim, investirajte v mačjo hrano, ker bo cena boljša kot najdražji bitcoin. Ajde v tem primerju v pasjo hrano....

• Všeč mi je
Reactions: Marxon

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
380
83
Ljubljana
Pravilen izbor je vedno bil qrba, dandanes pa bolj kot kadarkoli prej. Vsak si misli da je popoln in točno to pričakuje od drugega. Jbg, vsi imamo precej napak.

Tudi med tipi danes najdeš večne otroke... sestra sredi 30ih, samska, službo ima, živi na svojem, ni problem koga spoznati, si pa želi kakega malo starejšega od sebe, ker bo mogoče bolj resen.... jok, en kup 40 letnikov, ki so ali še niso imeli resne zveze, vidijo samo fuzbal, fitnes, petke in sobote v gostilnah... dafuq no, to sem delal tam do 25 potem pa te tako stagniranje na mestu mine... pa potem vmes kdaj, ko sem bil samski, ampak tudi hitro izgubi smisel. Zelo redki so samski, ki so normalni, čeprav je tudi kakšnega takega srečala že.

Point je, krša je polno kar na obeh straneh...
Jaz pa mislim da imamo vsi previsoke in totalno nerealne standarde. (čeprav bi argumentiral da ženske imajo dan danes veliko bolj nerealnega ker imajo veliko več opcij/pozornosti). O Tem ko ti govoriš "krš" je danes standard. In izbiraš lahko tisto kar ti je dosegljivo. Marsikdo misli da mu pripada 40.000 eur mesečne plače za povprečno slo službo. Realnost je da mu ne pripada. Zdej ali to lahko razumeš ali ne in še naprej razočarano iščeš službe in hodiš na razgovore, to je pa na tebi. Deluzionalnost je itaq na višku naše družbe. Prepričan sem da tvoja sestra , katero si lepo opisala (se vidi da jo imaš rad, - respect) je čisto ok punca, ampak verjemi mi iz perspektive trga samskih je ona tudi krš, ker če bi bila res dobra in realna, bi bila zasedena. Moj namen ni da te užalim, jaz povem kaj je res. Nobena punca na tem svetu ni prostovoljno samska. Samska je vedno, FANTJE DOBRO SI ZAPOMNITE, samska je vedno zato, ker kaliber tipa ki ga ona želi v njeni glavi ali ne obstaja ali pa ji ni dosegljiv. Vsaka ženska pa tudi če je grda ima izbiro.

Bi pa argumentiral nekaj kot 40 letnik: Če si pri 25 v gostilni nažgan vsak vikend je še ok - kratka tura. Če si pri 40 v gostilni vsak vikend nažgan je to žalostno. Nič drugega. Jaz hodim zadnji mesec z mladci ven ker jih vozim okoli in ker socialci nimajo več za tretjo rundo. In se ne počutim ravno najbolje v takem okolju, ker ne pašem tja. (dojameš da to ni okolje zate).

Isto je z ženskami. Če je samska pri 25 je to še ok-kratka tura. Če si samska in brez otrok pri40 je pa to žalostno. Realnost.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.948
6.564
113
Dovolj je samo, da se sama preživi... Kar pa ni vec tako redko. Šift med tem, ker je nekaj treba in tem, ker hoče, je game changer v tej dinamiki.

Torej vdove, ta tezke in ki jim ni treba po vsej sili, pa smo glavnino razlogov pokrili.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Meanwhile.... moja babica je pri 50ih v firtahu hodila.....

1708255623367.png

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.564
1.090
113
Titograd
Jaz pa mislim da imamo vsi previsoke in totalno nerealne standarde. (čeprav bi argumentiral da ženske imajo dan danes veliko bolj nerealnega ker imajo veliko več opcij/pozornosti). O Tem ko ti govoriš "krš" je danes standard. In izbiraš lahko tisto kar ti je dosegljivo. Marsikdo misli da mu pripada 40.000 eur mesečne plače za povprečno slo službo. Realnost je da mu ne pripada. Zdej ali to lahko razumeš ali ne in še naprej razočarano iščeš službe in hodiš na razgovore, to je pa na tebi. Deluzionalnost je itaq na višku naše družbe. Prepričan sem da tvoja sestra , katero si lepo opisala (se vidi da jo imaš rad, - respect) je čisto ok punca, ampak verjemi mi iz perspektive trga samskih je ona tudi krš, ker če bi bila res dobra in realna, bi bila zasedena. Moj namen ni da te užalim, jaz povem kaj je res. Nobena punca na tem svetu ni prostovoljno samska. Samska je vedno, FANTJE DOBRO SI ZAPOMNITE, samska je vedno zato, ker kaliber tipa ki ga ona želi v njeni glavi ali ne obstaja ali pa ji ni dosegljiv. Vsaka ženska pa tudi če je grda ima izbiro.

Bi pa argumentiral nekaj kot 40 letnik: Če si pri 25 v gostilni nažgan vsak vikend je še ok - kratka tura. Če si pri 40 v gostilni vsak vikend nažgan je to žalostno. Nič drugega. Jaz hodim zadnji mesec z mladci ven ker jih vozim okoli in ker socialci nimajo več za tretjo rundo. In se ne počutim ravno najbolje v takem okolju, ker ne pašem tja. (dojameš da to ni okolje zate).

Isto je z ženskami. Če je samska pri 25 je to še ok-kratka tura. Če si samska in brez otrok pri40 je pa to žalostno. Realnost.
Tudi to je res, imaš kup razlogov na katere ne moreš vplivati, če se dva poštekata, pa enak kup takih na katere pa lahko. Tako da se bolj ali manj tudi s tabo strinjam... da ženska želi, pa ne dobi nekega normalnega tipa, je lahko problem tudi v tem kaj ona dojema pod "normalno" in kakšne kriterije ima. Več jih je, bolj se omejuješ. Spet pa ne smeš biti brez njih.

Kot sem rekel, umetnost.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Tudi to je res, imaš kup razlogov na katere ne moreš vplivati, če se dva poštekata, pa enak kup takih na katere pa lahko. Tako da se bolj ali manj tudi s tabo strinjam... da ženska želi, pa ne dobi nekega normalnega tipa, je lahko problem tudi v tem kaj ona dojema pod "normalno" in kakšne kriterije ima. Več jih je, bolj se omejuješ. Spet pa ne smeš biti brez njih.

Kot sem rekel, umetnost.
Včasih je enostavno boljše biti (še naprej) samski kot z zgrešenim partnerjem..sploh, če ti je to jasno še predno se kaj zaplete.
Iz obupa ni iskat zveze.
Itak smo vsak zase svoj univerzum in je potrebno malo več časa, sreče, poskušanj nenazadnje, da uspemo priti do čim bolj kompatibilne zveze v kateri sta oba zmožna shajati in oba tolerirata napake drugega, ki morajo biti vmejah sprejemljivega. Ni popolnega partnerja, tudi ne popolne veze. In še tista veza ki je in želi trajati, je potrebno zanjo kar pošteno pobrcati. Rožice saditi ni težko, a ko pridejo problemi, težave, stiske..takrat sta oba na preizkušnji, kako zadevo speljat...in tu se rado pokaže kdo je kdo, a je res samo rožice sadil ali pa je morda več vreden, kot si si mislil in mu na ta konto zamižiš na oba očesa pri kaki njegovi slabi lastnosti.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.827
5.933
113
Tom Cruise pustil ono Rusinjo, potem ko je spoznal njena otroka.

how it started

how it's going