Všeč mi je kako feministe (nekateri jim pravite "ženske") začnejo uporabljati ekstremne primere, ko začnejo izgubljati argument. To se v tem pogovoru dogaja. In zakaj je to njihova taktika? Ker njih ne zanima dejstvo ali resnica. Njih zanima emocija in manipulacija dejstev. In ženska je po naravi manipulativna. Zakaj? Ker ni neumna, ker razume, da jo moški v fizičnem konfliktu takoj uniči. Moški so fizično močnejši od ženske. Dejstvo. In če te v samem aktu nasilja ne premaga, lahko le tega manipulira.
Poglej konflikt med dvema moškima. Recimo da imam konflikt s teboj. Najprej debatirava civilizirano , potem sva glasna, ko pride do boja boj določi zmagovalca. Zmagovalec zmaga poraženec prizna poraz, gremo dalje. Spoštovanje, bratstvo ostane. Obstaja hierarhija, ki se jo spoštuje. Ni zamer ali špecanja ali zaničevanja. Gre se kako dva moška rešujeta konflikt.
Poglej konflikt moški ženska v preteklosti do 1950. Najprej debatirava, potem ženska postane glasna, žaljiva, nespoštljiva. Moški umiri žensko z dominacijo. Če gre preko roba, ji tudi lahko primaže kako, tako kot so nas starši ko se nismo obnašali lepo. Žena se podredi, moški ima zadnjo besedo. (razume da so posledice če se moškega ne spoštuje - moški ima določeno odgovornost zato ima tudi določeno avtoriteto)
Zdej pa poglejmo konflikte v letu 2024 moški ženska:
Če moški izrazi omejitev nad žensko je to kontroliranje (ne boš hodila ven z kurbirskimi kolegicami, ne boš šla na sidnikalca, ne boš objavljala na pol golih fotk na instagramu...) Moški ne sme reči da se obnaša neprimerno, ne sme omejevati njene svobode. ne bom s premenila, moj tantrum bos prenašal in nič mi ne moreš, če razmišljaš drugače si idijot, zločinec, toksičen.... (če vidiš vzorec, svoboda, čustvena kontrola, sramovanje, manipulacija) Če ne boš sprejel tega si misagonist. In potem se ženske čudijo kje so pravi moški, če moški ne sme imeti avtoritete do nekoga do katerega je odgovoren. (pravice vse, odgovornosti NIČ)
Moški, ne pustite se manipulirati od žensk, niste njihov rešitelj, investirajte v mačjo hrano, ker te ženske jo nekoč bodo kupovale veliko.