Zakaj je toliko samskih žensk?

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
379
83
Ljubljana
Veliko kulise....

.....saj smo se že spraševali tukaj....kje je fora da vse damaged babe pr 30+ začnejo v pajkicah v hribe rint...

Sem bil prejšnji teden po dolgem času na Šmarni gori. Crknil od smeha po 15 min. Videl "damgaged bab" kot kot evropska mesta po WW2. Ko jo vidiš, sefiji in haha in instagram in filtri, po enem čaju pa joka. Tako si res vsak moški želi.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sem bil prejšnji teden po dolgem času na Šmarni gori. Crknil od smeha po 15 min. Videl "damgaged bab" kot kot evropska mesta po WW2. Ko jo vidiš, sefiji in haha in instagram in filtri, po enem čaju pa joka. Tako si res vsak moški želi.
Glej tako, kar se ti dopade.... bo boljše.

Verjemi mi... tole je samo filanje lastnega ega.

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
379
83
Ljubljana
Roko na srce: zakaj bi? Se bojo ze naucil, ce bojo hotl kej dobit. Tko k vsi.

Drgac pa ne sekiraj se, tud zate na tem svet rozca rase, brez dvoma.
Am... Če se ne zavedaš, učenje fanta, da more biti spoštljiv, lojalen, časten, na kratko Gentelman je najbolj škodljivo kar lahko danes učiš mladega fanta.
Zakaj?
Ker ženske niso več ženske (to je tisto o čemer govorim vsem 40+ da generacija je toliko drugačna da mi ne moremo razumeti tega). Danes povprečna ženska Gentlemana ne vidi kot kvalitetnega moškega. Vidi ga kot neko dolgočasno, zanesljivo alternativo.
Ker ženske hočejo/zahtevajo takojšnjo potrditev in takojšnja čustva, so le ta malo vredna in ne trajajo dolgo, ker ni interesa da bi ostala. Tako kot Instagram Reel, nobena ne zdrži gledati Reel če je daljši od 22 sec. In seveda da gre do enega ki je privlačen, ki je divji kot ona, ki jo ne jebe 5% in občasno jo malo priklopi in ona je "happy" in traumera še pozno v njen odpadajoč cvet. Razlog je zakaj je toliko slabih in samskih mam.

Če je karkoli taprav dec babi reče da se nej obnaša, je pa takoj to travmatski napad, ker večina žensk dandanes ni sposobna biti spoštljiva do moških in ni sposobna dojeti omejitev.

Zato, bolj si prasec do njih, raje imajo dramo, raje te imajo. (quick fix) Na žalost so pa potem pri 30+ posledice za take na šmarki gor. Ker se ni zavedala da poškodbe danes se vidijo jutri. In dober oče bo naredil vse da prerpeči tak cikel, na žalost pa mu to "močna in neodvisna ženska onemogoča".

• Všeč mi je
Reactions: Focus in vincent

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
379
83
Ljubljana

Priponke

• you.gif
    you.gif
    206,6 KB · Ogledi: 86

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kolk sem jaz dober v primerjavi s tem trashem...

Daj raje, kaj naj naredim, da bom dober za tako.... :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Zakaj bi ti hotel privoščiti nekoga ki bi ti življenje spremenil v živ pekel? Jaz raje vidim da dobiš kako punco ki te bo cenila in spoštovala ter bila vesela da te ima. Ne pa tako da boš njen travma tampon za 14 dni.
tri pikce so bile mišljene, za tako, ki bi ti odgovarjala

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.393
379
83
Ljubljana
tri pikce so bile mišljene, za tako, ki bi ti odgovarjala
Hvala za skrb, samo jaz že imam, ne iščem, ne bi menjal. Preveč lepe zgodovine :) Dosktikrat se skupaj smejeva kaj vse na tem svetu je. Jaz si samo želim da ne gremo na nivo žensk iz ZDA, ampak čezdalje bolj bo pomje tega. Pol bodo pa najbrž "Pasuš fantje" tud pri nas kmalu.

• Všeč mi je
Reactions: Focus in Kamele0N

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.453
345
83
34
Kot malo cez 30 in nedolgo, hvalabogu, spet na trgu, lahko potrdim, da je stanje obup. Vse se je zamaknilo za ene 10 let pri zenskah in tam do 40ga vecina zivi kot najstnice.