Zabava in zategnjenost

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.261
113
blizu močvirne prestolnice
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Torej si že molil na njej, pa so se kolena učvrstila? Dobro, bomo dali pa ječmen!
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Prosim, če se v njegovem primeru naredi izjema glede na določbo "Prekomerno objavljanje sporočil, katera vsebujejo zgolj smeške ni zaželjeno." Gre namreč za to, da njegovi smeškoti povečujejo naboj v temah in tako ugodno vplivajo na pisanje drugih uporabnikov. Sploh, ker njegova uporaba smeškov glede na druge, že banane uporabnike (suzica ipd.), ni pretirana. Že davno nazaj sem podal predlog za možnost "lajkanja" posameznih sporočil, kot imajo urejeno napredni forumi, a predlog zaradi očitne pro-spam politike ni padel na rodna tla.

smile-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
. Že davno nazaj sem podal predlog za možnost "lajkanja" posameznih sporočil, kot imajo urejeno napredni forumi, a predlog zaradi očitne pro-spam politike ni padel na rodna tla.

Tudi jst navijam za lajkanje, pa ne vem zakaj nočejo zrihtat, .....so mal zahojeni toti naši diktatorji, ene par let za cajtom
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.261
113
blizu močvirne prestolnice
Gospodič Kloshar in gospod Capl, posebej za vaju bom v nedeljo molil, saj sta ena redkih, katera kaj pametnega povesta. Ko naredimo zabavo, se bo govorilo čez devet gora in devet voda.

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ka te je strah da bi dnar zapravu, škrtica?, sj ne rabiš velik €, vodo ti itak js častim...rdeči geni ti ne bodo dovolili odklonit, kar je zastonj
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.251
113
42
Sej ni fora v hoji in načinu kako tja pridit. Fora je v tem da nevem zakaj bi tja hodu? Kaj je na koncu takega z vidit?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Samo kaj boš imel od tega, kaj boš na koncu videl, ...samo imel, dobil , jemal, imel , imel.......pa ne morš bit tak egoist.....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mene lahko vzamete sabo samo vče me ugrabte. Romanje lol.

Zdaj jo boš pa po ušesih dobil, če še kdaj kaj takšnega napišeš! Nedelja, 6:35, Svete Gore nad Bistrico ob Sotli in lepo boš po kolenih prehodil celoten križev pot! Na vrhu darujemo žrtveno jagnje in skupaj slavimo Boga!

8888,
sem le pastirček, ki bi rad nekatere določbe kanonskega (beri cerkvenega) prava (uporaba preprostih simbolov in sličic namesto besed) implementiral v alter pravo. Za svoja dejanja ne zahtevam protiuslug. Predlagam pa večerno molitev rožnega venca vsak dan ob 21:30 pred spanjem za vse uboge duše na tem forumu.
smile-1.gif