Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.797
113
Danci zmanjšali "plačo" samskim migrantom na Danskem. Iz 1450 na 800 € bruto. Zato ne bo noben pri nas ostal. K sreči.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Švedom se je utrgalo: Polizisten duerfen Turban Kopftuch oder Kippa tragen
bonk.gif

Lassie se vrača.

Tegale v naših medijih ne boste brali: AHMED IZ LIBIJE STIGAO DO KANJIŽE Umesto crkava u Evropi æe stajati minareti! To æe biti naša osveta

Citat:
Izbeglice u Beogradu nisu iste kao sirijske izbeglice, koje sam videla u Libanu, oni koji su izgubili sve i koji polako umiru pod brutalnim suncem u prepunim kampovima, o kojima niko ne brine. Oni koji su uspeli da dođu u Evropu su elita. Sa novcem i sa ciljem.

Citat:
"To je sve siromašne zemlje" - prezrivo kaže Halid. "Ja čak i nisam znao da je Evropa tako siromašna. Mi u Siriji smo pre rata živeli mnogo bogatije. Samo na putu ka Beogradu sam platio posrednike 3000 dolara. A dalje do Nemačke æu morati da dam još hiljadu i petsto. Imam novac. Mogu da platim hotel za pet zvezdica u Beogradu, ali mi nije dozvoljeno, jer su nam lokalne vlasti dale samo 72 sati da ostanemo u zemlji. Moja registracija je danas završena. Čak i ovde u parku, plaæam za tuš i toalet. Ali onda u Nemačkoj, sve æe biti besplatno: obrazovanje, pomoæ, kuæe za imigrante.To je dobro! Želim da idem na Ekonomski fakultet. Čim se naselim, preseliæu i moju porodici: dva brata, otac, majka, baka i tri sestre."

Citat:
Razgovarali smo o tome šta je "moderno" a šta nije u ratu, i o tome da su sve izbeglice uverili lokalne vlasti da su iz Sirije.

Zakaj jim Grčija ni všeč: Athens: The Last European Capital Without A Mosque Abandoning Its 300,000 Muslims

Upam, da bo đamija v Ljubljani zgrajena čimkasneje.
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Če so tako dobrodošli, so upravičeno do svoje hrane - jejo samo ovco, ki med klanjem gleda Meko.
Vera jim pravi, da nemuslimanko- tvoja mati, sestra, žena - lahko posiliš brez kaznovanja.
Vera jim dovoljuje, da namlati svojo ženo, ki zadekana hodi okoli. Še 10 letni otroci jih kličejo čarovnice.
Vera jim pravi, da kdor ni musliman, je sovražnik, ki ga je treba ubiti. Tudi tebe, razen če si muslim.
PIŠE!

Piše? Kje? Vir prosim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
vrnejo v državo iz katere je prišel v RS

In se bo jutri vrnil nazaj... Dosegel si kaj tocno? Ves koliko stane taksna procedura. Sploh pa ce to ponovis 50.000x?

Ti si potemtakem želiš, da ostanejo pri nas in prispevajo kaj v državno blagajno?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
@utiševalec
klic k molitvi 0:21

https://www.youtube.com/watch?v=nyzsjXB_ntM&feature=youtu.be
še tole. medtem, ko so mene v šoli učili: le čevlje sodi naj kopitar, so - vsaj tako trdiš v odgovorih ti - tebe učili kdaj reči alah akhbar.
ja oprosti in ne odreži mi glave, če sem užalil tvoja verska čusta z napačnim zapisom vašega vzklika.
in ker sem dober človek, ti posredujem znanje: le čevlje sodi naj kopitar. a kaj je to, se sprašuječ.
pa saj to ve vsak devetošolec v SLOVENIJI.

Nazadnje urejeno:

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Ali onda u Nemačkoj, sve æe biti besplatno: obrazovanje, pomoæ, kuæe za imigrante.To je dobro! Želim da idem na Ekonomski fakultet. Čim se naselim, preseliæu i moju porodici: dva brata, otac, majka, baka i tri sestre.

Zgodbice o beguncih lahko prodajajo same se novinarckom iz FDV-ja. Tocno se vidi namen, hop v Nemcijo se hitro priklopit na socialno infuzijo, potem celotno druzino preselit in cepat froce.
Ze veckrat videna zgodba v UK. Otroci bodo seveda komaj da znali lokalni jezik, komaj zgurali srednjo solo in bili pri 18-ih na cesti, brez sluzbe in perspektive za prihodnost. Polovica jih bo dilala travo, polivca pa sanjala ali o karieri v nogometu ali pa da bodo vsi raperji.
Seveda, jim bodo gospodje kot Anjem Choudary v lokalnih mosejah pridno prali mozgane in ker zaradi krize identitete, ker ne spadajo v UK in ne spadajo nazaj "doma", bodo hop skocili nazaj na letalo in se zaceli boriti za ISIS.

Seveda, bodo za vse krivi Blair, Bush, Obama, Merkel itd. nikoli oni sami.
stupid-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
To je zanimiv. 12 mio beguncev je 6 mio parov, je 36 mio otrok. Cez 30 let je izkupicek 48 mio novih evropejcev.
Nemci pa iz 100 mio na 98.

Matematko naslednje generacije racunajte sami.

Namig
Kosovo.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.426
2.583
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Piše? Kje? Vir prosim.
poglej v tisto zeleno bukvico, ki jo nosiš na WC, v spalnico, h kosilu, v džamijo, v IS.
ja kakšen džihadist pa si. pa ti si nevernik
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
To je zanimiv. 12 mio beguncev je 6 mio parov, je 36 mio otrok. Cez 30 let je izkupicek 48 mio novih evropejcev.

48mio novih evropejcev ja..... a nismo že parkrat obdelali tistega, da konj, ki se skoti v Lipici pač ni lipicanec?

To, da se pa množijo veliko bolje kot večina na tem kontinentu, je pa jasno ja. Alah je pač velik in da veliko otrok.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Piše? Kje? Vir prosim.
poglej v tisto zeleno bukvico, ki jo nosiš na WC, v spalnico, h kosilu, v džamijo, v IS.
ja kakšen džihadist pa si. pa ti si nevernik
smile-1.gif

Kot ateist sem bolj slab đihadist :p

Ne resno, tako prepričano pišeš, da sploh ne dvomim v to, da veš kje v koranu to piše in bi si rad tudi sam to prebral. Če pa te zanima kaj jaz mislim pa se mi po glavi mota prepričanje, da vse to kar si ti navedel ni zapisano v koranu ampak gre zgolj za prizadeto interperatacijo bolj ektremnih muslimanskih verskh voditeljev, ki morajo svoje ovčice pač prepričati v svoj prav - "kill the infidel".

Torej - kje so zapisane tvoje navedbe? Prosim vsaj za številko strani korana. Hvala.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Na sliki so "skrajni desničarji" in njihovi simpatizerji, ki so Angelco označili za izdajalko.

Vsaj tako pravi hanzi rtv.
Če kdo tu vidi skrajne desničarje naj se naroči v LJ Polje, začenši z avtorjem tega rtvslo zmazka-članka.

http://www.rtvslo.si/svet/skra...zdajalko/372553
Citat:

Nemško kanclerko Angelo Merkel so pred azilnim domom v Heidenauu pričakali simpatizerji skrajnih desničarjev in jo zaradi do beguncev prijazne politike obtožili za "izdajalko".

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Danci zmanjšali "plačo" samskim migrantom na Danskem. Iz 1450 na 800 € bruto. Zato ne bo noben pri nas ostal. K sreči.
Njihova socialna podpora ?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Dejte mi mal razložit, zakaj bogati arabski svet ne pomaga tem beguncem. Z denarjem v hrani, oblačilih.....
Pa ne sprejmem odgovora: " Sej niso neumni"

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Dejte mi mal razložit, zakaj bogati arabski svet ne pomaga tem beguncem. Z denarjem v hrani, oblačilih.....

Arabski svet? Kdo? Kako bi prišli begunci živi do tja (ena pot gre čez "prijateljski" Izrael kjer je itak 10m visok zid, druga pot pa preko puščave)? Sicer pa kaj ima arabski svet, par oaz tipa Dubaj ipd.? Ali mogoče savdska arabija nekje v puščavi kjer še kamela crkne? Egipt ki ima vsa "ugodna" zemljišča že 10x prenaseljena in gradijo "novi" Kairo sredi puščave da bodo sploh lahko kam imeli domači ljudje it? Bivše diktatorske države (Libija, Irak) kjer so stvari v hujšem razsulu kot so v Siriji?

Tudi sirija je precej bolj razvita od vseh omenjenih držav, to je nekako tako kot bi slovenec bežal v bolgarijo namesto v avstrijo.

Dejansko edina primerna država je Turčija ki pa že ima miljone beguncev, pa to ne od včeraj ampak jih sprejemajo že od vsega začetka "arabskih pomladi". Evropa je samo logično nadaljevanje bežanja iz Turčije.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

48mio novih evropejcev ja..... a nismo že parkrat obdelali tistega, da konj, ki se skoti v Lipici pač ni lipicanec?

To, da se pa množijo veliko bolje kot večina na tem kontinentu, je pa jasno ja. Alah je pač velik in da veliko otrok.

Osel, ne konj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik lanos pravi:

japajade.

In o temle se nekako ne govori, samo Madžari so tisti nesramni, ki gradijo zid:

B7VptZTIMAA_o0Z.png

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
Utisevalec
Citat:

Arabski svet? Kdo? Kako bi prišli begunci živi do tja (ena pot gre čez "prijateljski" Izrael kjer je itak 10m visok zid, druga pot pa preko puščave)?
Se delaš butastega ? Odlični ti uspeva.

Če lahko pridejo Pakistanci/Afanistanci v EU, razdalja 5000/4500 km do južne Italije.nisem vedel da te v Sredozemlju vsakih 20 km časa snack bar in gostilna.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

Osel, ne konj.

Sej vem. Hotel sem biti zgolj malo manj konflikten oz. žaljiv, če bi kdo začel potem namigovat, da muslimane enačim z osli
tongue-1.gif