Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Obnovi znanje geografije oz. pakistanci in afganistanci so od vedno koristili enake poti do evrope kot sirijci. Čez sredozemlje prihajajo večinoma afričani (oz. afriški arabci).

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
To je zanimiv. 12 mio beguncev je 6 mio parov, je 36 mio otrok. Cez 30 let je izkupicek 48 mio novih evropejcev.
Nemci pa iz 100 mio na 98.

48mio novih evropejcev ja..... a nismo že parkrat obdelali tistega, da konj, ki se skoti v Lipici pač ni lipicanec?

To, da se pa množijo veliko bolje kot večina na tem kontinentu, je pa jasno ja. Alah je pač velik in da veliko otrok.

Osel, ne konj.

Sej vem. Hotel sem biti zgolj malo manj konflikten oz. žaljiv, če bi kdo začel potem namigovat, da muslimane enačim z osli
tongue-1.gif

Za dosti njih bi bilo enačenje z osli žaljivka.

Za osle seveda.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.832
5.933
113
V Eu bi bilo potrebno razglasiti epidemijo ebole ali česa podobnega
evil.gif
.

Merkelca je kot kaže ZDA agent, ki dela tako kot pravijo gospodarji, jebe se njej za Nemce in druge.
Enako drugi eu voditelji, ki bi jim bilo potrebno soditi zaradi veleizdaje, razen Orbana in Čehov/Slovakov.

Ne moreš v šengen kar pripeljati ne vem koliko milijonov ljudi brez in jih podturiti članicam.
Zakaj potem mene cariniki preverjajo na meji, če gredo lahko več milijonov sumljivih tipov preko brez vsega ?

eu = vse kar vidim so zvezde, še posebej ko te policaj s pendrekom po buči, ker protestiraš proti nesmiselni priseljevalni politiki in si označen za skrajnega desničarja
bonk.gif
.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Pa kaj a boste kej nardil al sam p*čkal kle po forumu? En gori (letnik 88 - ja valda) se že psihično pripravlja na boj.
smirk-1.gif

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Pa kaj a boste kej nardil al sam p*čkal kle po forumu? En gori (letnik 88 - ja valda) se že psihično pripravlja na boj.
smirk-1.gif

Mi Evropejske p*cke vsaj nismo strahopetci ko vecina telih ekonomski migrantov. Ko je v Evropi vojna so begunci Zenske in otroci, moski se bojujemo na bojiscih. Pri tileh ekonomskih migrantih je ocitno ravno obratno bojujejo se otroci in zenske, medtem ko popolnoma zdravi in za boj sposobni 20-35 letni moski brez druzin migrirajo po Evropi. Alah Akhbar!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Imeli bomo samo tri možnosti:
1. dobro se oborožiti, ker bo prišlo do razpada sistema po EU,
2.asimilirati se s prišleki, to je tuliti z volkovi ali odseliti se iz Evrope,
3.
uf-1.gif
. To po obeh gornjih točkah zagotovo čaka vsakega posameznika.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
smirk-1.gif

Mi Evropejske p*cke vsaj nismo strahopetci ko vecina telih ekonomski migrantov. Ko je v Evropi vojna so begunci Zenske in otroci, moski se bojujemo na bojiscih. Pri tileh ekonomskih migrantih je ocitno ravno obratno bojujejo se otroci in zenske, medtem ko popolnoma zdravi in za boj sposobni 20-35 letni moski brez druzin migrirajo po Evropi. Alah Akhbar!
cheer.gif

Sam fora je, da ste vse ne-p*cke še zmeri za kompom, nevarnost pa prihaja. Še protestirate ne javno na meji al pa v največjem selu v državi.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
smirk-1.gif

Kaj tebe tišči? Organiziraj pa pridem/o? Nevem sicer kakšne 27 letnike imaš ti okoli sebe, ampak me pametuj nekaj na pamet.

Drugače če si že zapel 88 ni letnica rojstva
smirk-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Kater frajer pa si ti? Boš migrant ko pride do sranja, ali boš branil svoj bunker?

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
smirk-1.gif

Kaj tebe tišči? Organiziraj pa pridem/o? Nevem sicer kakšne 27 letnike imaš ti okoli sebe, ampak me pametuj nekaj na pamet.

Drugače če si že zapel 88 ni letnica rojstva
smirk-1.gif

101.gif

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Js nisem frajer, oz. glih tak kot ti zgleda. Oba sva udobno za računalnikom s tem, da eni driskate naredite pa nič. To je ves point.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Nič udobno, mene že malo rit boli. Drugače pa poleg sirijcev in afganistancev večina tudi pakistancev.. cel vzhodni svet imamo na vratih :S

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
da imajo ku_rbe vsaj kaj bencina seboj
tongue-1.gif
, bi jim dovolili da pridejo..... bencin pustijo in grejo back

(mal s treba pohecati, ker mislim, da je ta zadeva resna)

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res ne vem kaj je narobe povedal ? Ko bodo prdrli gor in ti bodo babnico posilili boš pa rekel kaj ? Ajd da slišimo !
Bolje prej zdravit kot kot kasneje amputirat, torej na 500 metrov,dva tri pokadiš ko probavajo, ostalim je takoj vse jasno !