Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Sploh ne razumem teh beguncev, pa kaj rinejo sem v države nevernikov, kjer se ne bodo počutili OK, pa naj gredo med svoje , ne pa med nas nevernike !
koliko nevednosti v enem samem postu
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Sploh ne razumem teh beguncev, pa kaj rinejo sem v države nevernikov, kjer se ne bodo počutili OK, pa naj gredo med svoje , ne pa med nas nevernike !
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Jst ne rabim nobenih tujih sodržavljanovCitat:
Kdo pa bi bil primeren sodržavljan?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Nikjer nisem zapisal Slovenija ampak Zahod in Slovenija je baje Zahoda.
Citat:
Slovaskem davkoplacevalcu ni potrebno storiti nicesar? Enako kakor tudi ni bilo treba juznjakom skrbeti za Slovence pol stoletja nazaj. To je seveda humano, civilizirano in normalno. Ni pa obavezno. Da tem planetu bodo vedno obstajali ljudje ,ki ne vidijo dlje od svoje riti.
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Nikjer nisem zapisal Slovenija ampak Zahod in Slovenija je baje Zahoda.
Generaliziranje, povsem enako, kot če jaz zapišem, da so/ste vsi muslimani teroristi, člani AlKaide in ISILa obenem. Še enkrat, kje konkretno so prej naštete države zje.bale Sirijo?
Citat:
Slovaskem davkoplacevalcu ni potrebno storiti nicesar? Enako kakor tudi ni bilo treba juznjakom skrbeti za Slovence pol stoletja nazaj. To je seveda humano, civilizirano in normalno. Ni pa obavezno. Da tem planetu bodo vedno obstajali ljudje ,ki ne vidijo dlje od svoje riti.
Zgodovino si se pa učil kje? V Bangladešu? Slovenci so bili v Srbijo DEPORTIRANI, tisti, ki pa so ostali doma, pa so kar krepko prijeli za puške in branili svoj dom, v nasprotju z ilegalnimi pič.kami.
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Lahko me imate za kretena, kot me imate večinoma tu ...
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Sposobni Evropejci kot smo bi kmalu iz puščave ustvarili paradiž. Pa bi spet musliči rinili nazaj.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kaj pa ce mi spakiramo in gremo v arabski svet? Nafta bo pocen. Pa svet bomo j z njo. Vroce je fino. Men bi sedl dol. kle ni sihta, j te vsak. Dejmo zamenjat.
Ene 20 mio nas mora startat na pot pa bo.
Al pa v svico, ce ze nismo druga. Mio slovencev s clioti do svice. Ker politiki nas j v glavo hujs k na fronti
Bejž no bejž capl, ti si pravi nacist, ne komunist !Citat:
Uporabnik capl pravi:
Jst ne rabim nobenih tujih sodržavljanovCitat:
Kdo pa bi bil primeren sodržavljan?