Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Sploh ne razumem teh beguncev, pa kaj rinejo sem v države nevernikov, kjer se ne bodo počutili OK, pa naj gredo med svoje , ne pa med nas nevernike !
frown-1.gif

koliko nevednosti v enem samem postu
crazy1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Poglej posnetke.
Oni bodo doživljali orgazme, ko bodo videli, kako mi trpimo.
Oz. mislim, da tega ne bomo pustili (zasužnjiti se doma).

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ksz

Evo pravkar mi je Albanec prodal 2 kugli sladoleda, ko me je prej en spraševal o tem kdo ima koga rad...

Kaj bi mi pa kamelar lahko? Razen delal problemov v lokalni skupnosti oz. državi?

Sej ne da naši balkanski bratje ne delajo težav ampak njih smo se navadili jih z leti sprejeli takšne kot so, teli kamelarji so pa že zdaj pred prihodom v borbenem duhu in z eno samo željo, delati piz...arije in gnjaviti ljudi in kvariti kakovost življenja... No meni ga ne bodo, in verjamem da nas je kar nekaj takšnih, ki jim tega ne bomo dovolili oz. jim onemogočali kolikor se bo dalo.

Cmerar jih pa tako pričakuje, da bo verjetno na sprejem poslal kar hčerko, kako že gre eno izmed njihovih pravil? Če ni muslimanka itd....?

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Nikjer nisem zapisal Slovenija ampak Zahod in Slovenija je baje Zahoda.

Generaliziranje, povsem enako, kot če jaz zapišem, da so/ste vsi muslimani teroristi, člani AlKaide in ISILa obenem. Še enkrat, kje konkretno so prej naštete države zje.bale Sirijo?

Citat:

Slovaskem davkoplacevalcu ni potrebno storiti nicesar? Enako kakor tudi ni bilo treba juznjakom skrbeti za Slovence pol stoletja nazaj. To je seveda humano, civilizirano in normalno. Ni pa obavezno. Da tem planetu bodo vedno obstajali ljudje ,ki ne vidijo dlje od svoje riti.

Zgodovino si se pa učil kje? V Bangladešu? Slovenci so bili v Srbijo DEPORTIRANI, tisti, ki pa so ostali doma, pa so kar krepko prijeli za puške in branili svoj dom, v nasprotju z ilegalnimi pič.kami.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Ite se humanitarcev, ja ... Da bi pa pomagali kaki družini, ki imajo resne zdravstvene probleme, pa se ne morejo preživljati ... to pa ne .. tujci so vedno več vredni od domačinov ... ko so v bosni bile poplave, se je trlo ljudi na centrih rdečega križa .. ko so v sloveniji bile poplave, ni bilo organiziranega nobenega koncerta, noben ni hodil k rdečemu križu itd ...

Jaz sem včasih dam kakemu klošarju 10 ali pa 20 evrov, če prosi, pod pogojem, da si ne bo kupil lkohola in cigaret ... Oni človek, ki v Mariboru v podvozu igra pri Cityu, mu dam včasih 5 evrov, od mene je že veliko zaslužil.

Lahko me imate za kretena, kot me imate večinoma tu ... v resnici sem pa zelo pošten pa dober človek ... Do države se ne bom nikoli lepo obnašal, ker se ona do mene in do nas ne obnaša lepo, pa do takih še manj, ki imajo reveže za norca. tudi na kakega takega, ki ne podpira dela na črno in fušarije.

Jaz sem zaposlen, pogodbeno, z lepo plačo, vsaj zame je lepa ... pa morem delat za to gnilo državo, da si oni kravatarji lahko kupujejo luksuzne avte, nove telefone, nove računalnike itd ...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Nikjer nisem zapisal Slovenija ampak Zahod in Slovenija je baje Zahoda.

Generaliziranje, povsem enako, kot če jaz zapišem, da so/ste vsi muslimani teroristi, člani AlKaide in ISILa obenem. Še enkrat, kje konkretno so prej naštete države zje.bale Sirijo?

Citat:

Slovaskem davkoplacevalcu ni potrebno storiti nicesar? Enako kakor tudi ni bilo treba juznjakom skrbeti za Slovence pol stoletja nazaj. To je seveda humano, civilizirano in normalno. Ni pa obavezno. Da tem planetu bodo vedno obstajali ljudje ,ki ne vidijo dlje od svoje riti.

Zgodovino si se pa učil kje? V Bangladešu? Slovenci so bili v Srbijo DEPORTIRANI, tisti, ki pa so ostali doma, pa so kar krepko prijeli za puške in branili svoj dom, v nasprotju z ilegalnimi pič.kami.

To ni generaliziranje... Beri moj post v sosednjem delu foruma... Bos nasel "podrobne" in konkretne info kako so zhebali Sirijo in Sirijce.

Jaz sem govoril o SPREJEMU v Srbiji in BIH in ne o tem kako je kdo sel. Verjetno si mnenja da bi morali takrat tiste ljudi "ignorirati", poslati na Goli otok ali karkoli je ze "popularno" trenutno.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Kaj pa ce mi spakiramo in gremo v arabski svet? Nafta bo pocen. Pa svet bomo j z njo. Vroce je fino. Men bi sedl dol. kle ni sihta, j te vsak. Dejmo zamenjat.

Ene 20 mio nas mora startat na pot pa bo.

Al pa v svico, ce ze nismo druga. Mio slovencev s clioti do svice. Ker politiki nas j v glavo hujs k na fronti

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ja danes je en rjuhar reku da gre v švico, tko da moramo hitro štartat da bomo pred njimi tam...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:

Lahko me imate za kretena, kot me imate večinoma tu ...

Jaz te nimam, če kaj pomaga.
smile-1.gif

Zaenkrat.
evil.gif

Ker ne zasledujem uporabnikov. In nimam v spominu, da bi pisal kakšne neumnosti.

Eden oz. dva sta se pa sama izpostavila. Eden od nju je en post pod tvojim, se mi zdi.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik leibstandarte pravi:
Sposobni Evropejci kot smo bi kmalu iz puščave ustvarili paradiž. Pa bi spet musliči rinili nazaj.

Točno to je res in to je danes že obrazložil nek uporabnik.
smile-1.gif

Jeb. ga. Civilizacija smo pač magnet za prim... lenu...

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kaj pa ce mi spakiramo in gremo v arabski svet? Nafta bo pocen. Pa svet bomo j z njo. Vroce je fino. Men bi sedl dol. kle ni sihta, j te vsak. Dejmo zamenjat.

Ene 20 mio nas mora startat na pot pa bo.

Al pa v svico, ce ze nismo druga. Mio slovencev s clioti do svice. Ker politiki nas j v glavo hujs k na fronti

smile-1.gif
to je to.

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Tebi pa tole povem: ne maramo vas arabcev, muslimanov, fanatikov in agresivnežev. Pokajte stran od nas. Zakuhali boste vojno. Marš čimdlje stran, če ne boste šli sami, vam bomo v EU pomagali

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
ksz

Upam da bodo mediji začeli pisati tudi o posilstvih. Lep primer medijev je kako zavajajo oziroma skoraj nič ne pišejo o tem, da je un črn in še pede. po vrhu ubil 24 letno belko ( novinarko ) in 29 letnega kamermana izključno iz rasističnih vzgibov.
Ko bodo začeli mujoti posiljevati vaša dekleta ali žene pa bo vse tiho, saj ni korektno o tem govoriti.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ni več druge možnosti, najbrž bo moral novi Adolf spet zakurit peči,ker ko bo počilo bo počilo, spet pa je vse zajebala brezjajčna politika, kot je že drugo vojno, prvo pa je itak zakuhal brezpametni srb...

Nazadnje uredil moderator: