Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Goli otok baje da hrvaška prodaja. Če vsak slovenc plune 20 EUR imamo 40 mio EUR. Za tist kamen bi moglo bit dost. Najlepše plaže rezerviramo za begunce, tiste 2. kategorije pa za naše politike in tajkune. Pa naj se bratijo. Ko bodo kapacitete polne spet akcija darovanja v dobrodelne namene pa kupimo še sv. Grgur. In ponovi vajo. Ofce in koze za hebanje so pa že gor

Nazadnje urejeno:

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Evo. Imamo rešitev za vse.
zmaga.gif

Pa 40mio mislim da je več kot dovolj za oba otoka. Vsaj glede na cene takšnih zadev po svetu.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Hrvati ne bodo dal. Narusavanje teritorialnih voda.

Bomo Easy-a zamaskiral v Američana. Njim pa bodo prodali.

Pa glede na to, da imajo verjetno radi burek, bi lahko tja izvozili še kakšno delovno silo.
smile-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Če bo kej denarja ostalo, potem paznikom častimo golaž in pir ali pa investiramo v 3-5 mladih družin belih morskih psov. Se bodo hitro asimilirali ker bo hrane dovolj.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Eden za tabo je zbrisal svoj post.
Napisal ni nič žaljivega, rasističnega ali nestrpnega. Samo nekaj okoli mej.

In želel sem mu odgovoriti, pa je post zginil.
Hotel sem reči le to, da sem to napisal sam že trikrat in da le naši vabijo begunce s sloganom Pripravljeni smo na val beguncev.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Hehe

Na nekem hrvaškem forumu je nekdo napisal, da na koncu bodo Piranski zaliv zasuli in na sredini postavili Ðamijo.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Če so tako dobrodošli, so upravičeno do svoje hrane - jejo samo ovco, ki med klanjem gleda Meko.
Vera jim pravi, da nemuslimanko- tvoja mati, sestra, žena - lahko posiliš brez kaznovanja.
Vera jim dovoljuje, da namlati svojo ženo, ki zadekana hodi okoli. Še 10 otroci jih kličejo čarovnice.
Vera jim pravi, da kdor ni musliman, je sovražnik, ki ga je treba ubiti. PIŠE!
Al kabhar ali kako se reče, niti najmanj ni podobno vzkliku mamce ob poslušanju radija ali vzklika američana, ko jih kaj doleti.
NITI NAJMANJ!
In noben od obeh ali kdorkoli drugi ne divja s takim klicem po ulici, v družbi svojih in grozi s smrtjo komerkoli -tebi, kot neverniku, tvoji ženi, materi, policistu, ki me varuje, peku, ki mi peče kruh, albancu ki mi proda sper burek, vzgojiteljici, ki mi varuje otroka v vrtcu, zdravnici, ki mi da bolniško in zavaruje red mobingom v službi.
Ja in še bi našteval

aplauz.gif

Sej veš da taisti albanec ki ti prodaja burek dejansko ni ravno nevernik?!
rolleyes-1.gif

Pa dalje glede na tvoje besedišče domnevam da te je slovenija leta 91+ ali pa tvoje starše še prej prav lepo sprejela! A ni super, sedaj pa tega nočeš omogočit drugim!?

Že že ampak albanec se je vsaj približno asimiliral, kamelojebci se me bodo ker se jim ni treba, mi naj bi se njim no točneje ti se jim boš in tebi podobni se jim očitno boste.

Pred tem valom beguncev si imel verjetno enako mnenje o Albancih?

Seveda, raje Albanca kot kozo oz. kamelojebca.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Hrvati ne bodo dal. Narusavanje teritorialnih voda.

Bomo Easy-a zamaskiral v Američana. Njim pa bodo prodali.

Pa glede na to, da imajo verjetno radi burek, bi lahko tja izvozili še kakšno delovno silo.
smile-1.gif

Raje ga dajmo v kozo pa naj čaka na meji
grims-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
A se samo meni zdi ali tudi vam,da oni že med ilegalnim vdorom v države eu nekaj zahtevajo in pizdijo. Kaj šele bo ??

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Ql, kaj pa če beguncev ne bo? Koga boš potem raje imel kot Albance (zadnje na tvoji lestvici)? Naj ugibam, Bosance -> Srbe -> Hrvate...

Kdo pa bi bil primeren sodržavljan? Uni neonacistki gori v Nemčiji, ki"goreče" protestirajo. Sam ti pa za njih nisi primeren.

Fak, treba bo mal premislt. Hm...

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Sploh ne razumem teh beguncev, pa kaj rinejo sem v države nevernikov, kjer se ne bodo počutili OK, pa naj gredo med svoje , ne pa med nas nevernike !
frown-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Sploh ne razumem teh beguncev, pa kaj rinejo sem v države nevernikov, kjer se ne bodo počutili OK

Poglej malo videoposnetke oz. linke v tej temi, pa boš videl, kdo se ne bo dobro počutil.