Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
čez vikend se je odvijal v mb 6. rally. jaz sem brez fotoaparata, ampak mi je priskočil Canonaš na pomoč in mi posodjil njegovega eos 300d
smile-1.gif
. neda se mi lepit fotk sem pa si lahko zopet pogledate kar na blogu

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Ja, ko oblaki pridejo, hitro zmanjka ustreznih casov in polarizator sam blendo pobira
smile-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@Dizzy, te je kontaktirala ena punca/ženksa za sliko iz rally-ja? je mene vprašala če mam njen avto pa ga nisem imel pa sem ji dal link do tvojega bloga
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, me je.
smile-1.gif
hvala. v petek sem vse avtomobile, ki so štartali poslikal, tako, da vsaj eno fotko imam, ne vem pa, zakaj je izrazila željo po kakšni fotki, ki je še ni na blogu.

@Disco: ja, vem, samo vseeno znajo tudi v oblačnem full zanimive fotke priti ven...

je pa res, da sem zadnje delal s flešem, na 1/100 do 1/160 na f/5 in ISO 1600, pa je še skoraj bilo pretemno. saj bi delal kakšne hude paninge, samo sem moral najboljše oz. "taglavne" imeti v celoti ostro pofotkane. ampak mislim, da mi je vseeno prov fajn ratalo....
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
včeraj dobil fotoaparat iz servisa pa sem ga šel sprobat na lent če vse vredi dela. ker nimam časa da bi lepil slike (pa niti volje) je tukaj zopet link do bloga
za mene to zdaj drugi koncert oz. drugi in tretji, ampak vseeno da slišim kritike
smile-1.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
32
Domžale
nevem zakaj, ampak tvojega bloga meni ne odpre ( odpre samo zgornji del ) ... vse ostale siolove bloge mi odpre normalno
tongue-1.gif

blog.jpg

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
men so fotke full hude. posebej mi je v oči padla talele ...

a maš mogoče tudi tako, kjer je ostra ona, pa skejter ne? edin, če se že gremo picajzlanje, škoda, da ni cela v kadru ...
redface-1.gif

najboljša izmed vseh mi je pa itak talele ...
grin1.gif

btw - lušna bejbika, tale grafitarka ...
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.