Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Gugalnice so hude!!!
aplauz.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Super so tele fotke. Sam sem sicer pristaš močnih kontrastov, tako da bi tukaj navil malce barv in pojačal sence, je pa to seveda stvar okusa. Sem si dovolil in za 5 minut potipal eno izmed tvojih. Lahko, da je tale moja predelava malce pretemna ker težko realno precenim , saj sem trenutno na prenosniku ampak vsaj približno se vidi kaj sem mislil. Upam da ne zameriš
smile-1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
una je bolš, ma več zgodbe v sebi.
grin1.gif

@tinekr: on ma čudežni shadows/highlight v tem, ko ima flash drugje postavljen, ker z njim upravlja preko remota.
grin1.gif

definitivno si morm to omislit, bi znal ta "shadows/highlight" met zanimiv učinek
grin1.gif
Heheh,
grin1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Huggy-jeva obdelava mi je bolj všeč. Tvoja je že precej premočna, deluje rahlo umetno.

Ja sej pravim, da dopuščam to možnost da je malce preveč vsega, si moram ogledat na klasičnem LCDdju da vidim če sem pretiraval
smile-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
jaz osebno sem tudi pristaš močnejših kontrastov. ampak tukaj sem hoto ohranit "nežnost" modela, ker večji kontrast je že nekak bolj grob
smile-1.gif
. drugače pa ne zamerim, kvečjemu hvaležen sem da si mi na sliki pokazal kaj misliš

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa model, ti si car ... ker fotke, ej!!
cheer.gif

model tko al tko že mam (moja draga ...
grin1.gif

drgač pa - ta druga, pa ta zadnja - noro hudi!! druga mi je taka kinki, zadnja ma tko hud feeling. čeprav pipetkarji ti bodo očitali trde sence ...
bonk.gif

mi je pa Pakulova predelava skoraj bolša, pa mam zlo dobr skalibriran monitor (LCD: fotka na printu = 1:1
grin1.gif
)

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja kokrk zdej tole na LCDju gledam je res premočno
rolleyes-1.gif
Bom malce zreduciral zadevo, ko pridem do CS3.

Glede mitinga..kaj sta vezana na prevoz, s kje pa ste kaj, se če se dogovori za kakšen tak kraj se da hitro zmenit da se koga spotoma pobere
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja no pa se zmenimo za eno lokacijo ane in magari prideš z vlakom al pa ljubljančani gor na en izletek ane, eno rečemo, da spijemo in tri pofotkamo
grin1.gif

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Na nebu so se še nekaj dni po neurju, ki je odkrivalo strehe in podiralo drevesa, kazali temni oblaki. Želel sem pač pokazati dramatičnost tistega časa.

Bo kompozicija na tej kaj boljša
grin1.gif
:
2685744589_c2cccfdf04.jpg

Sploh pa, zakaj bi morali biti omejeni s pravili?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.921
10.651
113
kod Džej-Zija
Tale mi je odlična.
cheer.gif
Prejšnja šepa zato, ker imaš po eni strani premalo neba, ker večino frejma zavzema krošnja, po drugi strani imaš pa v spodnjem pasu ostanke raznih grmov, ki samo odvračajo pogled. Kar se tiče pravil, pa vsekakor nisem pristaš tretjin za vsako ceno. Včasih so pravila enostavno zato, da se jih krši.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.