Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik bmwm3csl pravi:
nevem zakaj, ampak tvojega bloga meni ne odpre ( odpre samo zgornji del ) ... vse ostale siolove bloge mi odpre normalno
pa niti ni slaba ideja, samo nekako je treba privabiti še ostale, da bi več fotk prilimali, ker konec koncev je ta tema namenjena prav temu - nalimaš fotko, potem pa izmenjava mnenj in se dejansko lahko full naučiš. sam sem se že precej stvari naučil ravno tule, iskreno povedano.
men so vse tri hude, ampak, ker sem zaljubljen v Rally in zaljubljen v fotkanje rallyja (na to je moja draga full besna, ampak se je počasi že sprijaznila, zdej je vesela samo, da sem živ in zdrav po rallyju
si jo kaj ekstra obdelal?
@Unta: hude fotke na blogu!!!!!
in res je, se strinjam s Huggy Bearom - ni važno za čim fotkaš, važno je, kaj z naš iz fotoaparata potegniti!
Ma ne ni blo skoraj nič obdelave. Ubistvu sem prvič fotkal na rallyu, sem pa delal paninag skozi drevje in grmovja, zato je tolk enih čudnih zeleni sledi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.