Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@tinekr: zakaj pa bi uporabljal kaki shadows & highlights? in ne...ne uporabljam
evo dizzy samo za tebe
smile-1.gif
:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
una je bolš, ma več zgodbe v sebi.
grin1.gif

@tinekr: on ma čudežni shadows/highlight v tem, ko ima flash drugje postavljen, ker z njim upravlja preko remota.
grin1.gif

definitivno si morm to omislit, bi znal ta "shadows/highlight" met zanimiv učinek
grin1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik bmwm3csl pravi:
nevem zakaj, ampak tvojega bloga meni ne odpre ( odpre samo zgornji del ) ... vse ostale siolove bloge mi odpre normalno
tongue-1.gif
Opera pač... meni tudi ne prikaže, tako da moram vedno z IE ali FF probat.
bonk.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
32
Domžale
Pa res, sem probal z moillo in dela normalno. Sem si pogledal vse fotke na blogu in lahko sam rečem svaka čast.
zmaga.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa niti ni slaba ideja, samo nekako je treba privabiti še ostale, da bi več fotk prilimali, ker konec koncev je ta tema namenjena prav temu - nalimaš fotko, potem pa izmenjava mnenj in se dejansko lahko full naučiš. sam sem se že precej stvari naučil ravno tule, iskreno povedano.
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Uhh me dostikrat matra da kaj objavim, spišem pa kaj ko me štiber takoj najde pa smo že tam da je za fotkat samo Nikon/Canon
cheer.gif

Štiber sej si model no
roza.gif

Evo nekaj fotk
rolleyes-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
no pa ste se le opogumli ne
smile-1.gif

@Pakul: dobre fotke. Pa ni važno če je Canon al Pentax al pa še slikaš na mamiyo
smile-1.gif
... važni so rezultati. večkrat pokaži/te kaj

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
men so vse tri hude, ampak, ker sem zaljubljen v Rally in zaljubljen v fotkanje rallyja (na to je moja draga full besna, ampak se je počasi že sprijaznila, zdej je vesela samo, da sem živ in zdrav po rallyju
smile-1.gif

si jo kaj ekstra obdelal?

@Unta: hude fotke na blogu!!!!!

in res je, se strinjam s Huggy Bearom - ni važno za čim fotkaš, važno je, kaj z naš iz fotoaparata potegniti!
zmaga.gif
:

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ma ne ni blo skoraj nič obdelave. Ubistvu sem prvič fotkal na rallyu, sem pa delal paninag skozi drevje in grmovja, zato je tolk enih čudnih zeleni sledi.
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.