Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
aja...te pa se vidimo kiri dan...ko bo kdo slikal z nikonom te veš da sem jaz
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.765
167
63
Zanimivo.
Blokovska, betonska scena, kao sivo okolje, vendar v barvah Mogoče bi dodal športni rekvizit, rolko ali rolerje. Šport je bolj pozitivna stvar, barvita. Tako bi recimo utemeljil barvo. Sicer tudi mladost modela utemeljuje barvo, ampak zelo malo.. Zanimivo.
Pri prvi edino motijo rdeča ušesa. Druga je ...nič posebnega. Ostalo je superca.

lp

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@merdzo, sem razmišlal da bi dodal kaki športni rekvizit, ampak enkrat za spremembo sem se odločil, da moje fotke nebojo povezane z športom
smile-1.gif
, sicer pa hvala za nasvet
@all, me veseli da so vam fotke všeč

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
zaenkrat naj bo tolele:

ker sem čisto v kurcu s časom, naj bo zaenkrat prihod copy/paste z drugega dela alterja, sicer so fotke čist v kurcu, ker ko je Bush prišel, sem dejansko ugotovil, da mi manjka še precej mm v objektivu (vsaj 300 mm bi moral imeti, imam pa 200 mm)...

skratka, tule je par fotk:

img0777.jpg

za začetek še famozna baza z moje strani
grin1.gif

img0779.jpg

nisem vedel, da imamo v Sloveniji toliko policajev, res ne ... dobesedno na vsakem vogalu si lahko videl vsaj enega ...

img0788.jpg

televizijske ekipe so se kar nagnetle skupaj

no, med čakanjem na Busha smo ujeli še tega moža ... ljubitelji dobrih kitarskih solov ga gotovo poznate...
grin1.gif

img0793.jpg

Joe Satriani ...
zmaga.gif
:

nato smo se po kakšni uri in pol čakanja končno skobacali na letališče, kjer nas je čakal poseben oder, meni pa ni bilo jasno, kako bom lahko s te razdalje potegnil kakšno pametno fotko...

img0838.jpg

draga gneča ...
grin1.gif

nato se je začelo:

copy-of-img0851.jpg

častna četa Slovenske vojske

img0876.jpg

AF1 med pristajanjem ... mater je to glasna zverina ...
tongue-1.gif

img0912.jpg

portret predsedniškega letala Air Force 1

img0931.jpg

in še gospod Bush za konec.
smile-1.gif

skratka, za par fotk, sem bil na terenu več kot 6 ur, dal čez 3 kontrole, 2 plohi, da sem potem 5 minut streljal kot neumen...
grin1.gif

to je to s prihoda, z Brda pa telele fotke:

www.mediaspeed.net - George W. Bush na Brdu. res, da so male, ampak takoj, ko pridem do malo prostega časa, tako na blog, kot vam v ogled ponudim eno reportažico, tudi z behind the sceene fotkami.
grin1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Dobr dobr, vidim, da si se zabaval in mel polne roke dela
zmaga.gif

En typo sem opazil, tisti stari dvomotorc ni B52ampak nekaj cifer nižje, mogoče B22, ne vem, je že precej desetletij odkar sem se z modelčki igral.

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Da še jaz pristavim svoj piskrček iz IAS Maribor. Žal nisem med VIP fotografi (ne po poziciji, še manj po opremi), se pač trudim koliko se lahko. Kritike dobrodošle.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.