Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz..

no, evo, pa sem se prdružu skupini uporabnikov DLSR fotoaparatov
smile-1.gif
.
V soboto sem šel iskat Sony Alpho a200 z objektivom 18-75mm F3.5-5.6. Malo sem se že včeri igral-kake so ratale fotke, bom vidu popoldne, ko jih naložim na PC
smile-1.gif
. Ko mi rata kako dobro posnet, boste povedal, če je ql...

p.s. Pa prosm, ne preveč skurcat fotoaparat, da mi nebo žal ratal (po mnenju enega izmed uporabnikov (
roza.gif

fuzi007

Pripravnik
30. apr 2008
182
0
16
mislim da si se za začetek dobro odločil, čerprav bi ti jaz predlagal raje nikon oz. canon. Pripni kakšne slike.

LP

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
če se ne misliš "profesionalizirat" bo ta alpha 200 mislim da fajn mašinca. sony ima tudi dobre objektive od carl zeissa in pa sony ima zelo poceni high mp aparat če se ti bo kdaj zahotelo po več pixlih
smile-1.gif

zdaj pa čimprej kaj objavit tu gor
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

chlovecek

Pripravnik
21. jul 2007
95
0
6
še ena čredna (zdaj je pač aktualen ta plu-in, pa sem rekel: "bom še jaz, da nebom taki outsider"
wink-1.gif
)

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Hehe, to me itak zeza ta čas. Skoraj nič svetlobe, barve so pa tudi tako grozno žive...

Slikano pa je bilo med Staro in Novo Sušico, na mostu. Je pa res, da ko bo vse zeleno in bo sonce... vode ne bo več. Vsaj toliko ne.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
http://www.kurentovanje.net/ Eto, bendov kot smetja letos na kurentovanju od Barbare Tucker, Severine, Mileta Kitiæa, Dan D, Big foot mama, Neisha, Katalena, Zoran Predin, Magnifico itd. Zrihtajte si akreditacije še pravi čas.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Jaz sem ravno prej dobil mail da imam press kartico za šotor
cool-1.gif

Bom dal kaj slik gor, če bo ratalo kaj pametnega. Zdaj bom lahko vsaj sprobal kaj zmore 85/1.8, ker do zdaj še ni blo preveč časa.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Po vsej verjetnosti bom ja (načeloma bi moral bit vsak dan tam).
Bojda mam prek facebook profil od kurenta, pa morem slike redno objavljat pa tak malo.

Tak da če boš v nedeljo tam, se lahko dobimo na
nahrung002.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.