Družini prijazno podjetje

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.208
3.570
113
Marlbor
Podjetje se na vse pretege hvali s parolami DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE.

Potem pa ti na samo valentinovo 14.2. priredi Team building na drugem koncu Slovenije, ki ti bo vzel cel dan. Udeležba obvezna, brez izgovorov.

Se vam zdi, da so nadrejeni pri zdravi pameti?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.669
2.409
113
Pomurje

Potem pa ti na samo valentinovo 14.2. priredi Team building na drugem koncu Slovenije, ki ti bo vzel cel dan. Udeležba obvezna, brez izgovorov.

kaj imaš ženo/partnerko/ljubico rad samo na valentinovo?
15.2 pa je za šporhetom?

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.267
156
63
Celje

Ne vem, kaj ti tule ne štima? Bolj družini prijazni ne morejo bit, kot tako, da kaj takšnega priredijo na valentinovo. Ker na ta način se boš svoji najdražji posvetil na kakšen drugi dan, kot na ta zlajnan 14. februar... ;)

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in Pepe

mistique

Guru
16. jun 2009
14.166
1.953
113
Emona / Carnium
Družini prijazno...torej je družinsko podjetje :evil:

Marketinški nazivi niso zavezujoči in so največkrat zavajajoči. Zato, glej kako delajo, ne kaj govorijo.
Drugače pa, tisti, ki se celo leto šparajo za Valentinovo, so že en korak nazaj nekje narobe zavili. :fredi:
#mojih5centov #followmeformoredevices

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.446
5.027
113

Največ varanja se zgodi na službenih dogodkih/zabavah itd... zahtevajte da je dogodek 2 dnevni s prenočitvijo po ločenih sobah,
da se lahko potem zjutraj stuširaš zrihtaš in prideš varno domov (brez sledi šminke in parfuma).

#družiniprijazno

:srce:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.127
11.213
113

kak zgleda "obvezna udeležba brez izgovorov" ?

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.566
5.128
113
Mi smo tudi enkrat v preteklosti dobili ta certifikat, ne vem pa, če ga še obnavljamo. Nekaj sem sodeloval pri ukrepih in se ne spomnim, da je bilo med možnimi ukrepi za pridobitev certifikata omenjeno spoštovanje ameriških domislic glede pomena praznikov. Torej 14. 2. ni nek pomemben dan, kar se tiče "družini prijazno podjetje".
Ven jo pelji na Gregorjevo. Boš vsaj minimalno inovativen.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in kajn

kajn

Guru
5. okt 2007
2.845
1.693
113
Iskajoč brata
Mi smo tudi enkrat v preteklosti dobili ta certifikat, ne vem pa, če ga še obnavljamo. Nekaj sem sodeloval pri ukrepih in se ne spomnim, da je bilo med možnimi ukrepi za pridobitev certifikata omenjeno spoštovanje ameriških domislic glede pomena praznikov. Torej 14. 2. ni nek pomemben dan, kar se tiče "družini prijazno podjetje".
Ven jo pelji na Gregorjevo. Boš vsaj minimalno inovativen.
Še en glas za Gregorjevo...
Midva že vsa leta ignorirava Valentinovo in praznujeva Gregorjevo.... Ven z ameriškimi, prodajnimi prazniki

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.073
6.277
113
Tako je.

Že 5 let ni bilo nobenega team buildinga, sedaj pa naenkrat obvezen v petek 14.2. ob 13h popoldne v 200km oddaljenem krajo.
Mi smo imeli eno Valentinovo nočno delovno akcijo, tako, pač izven delovnega časa. Pa saj se to zmeraj počne skozi vso leto, ampak takrat smo se vsi spraševali, kako naj ženam doma razložimo, da smo ravno za Valentinovo v službi. Na koncu nisem bil edini, ko ga je žena v trenerki oblečenega pripeljala do firme "just for shure" :valjamse: :D

• Haha
Reactions: Car in sad