Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
wacko kje si ga naročil jaz še ga tudi čakam s tema objektivoma
smile-1.gif
mata pa IS ja

sem se pozanimal... TUŠ v BTC-ju. Je bil pa eden zadnjih...

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Katere CD-je si dobil zraven ?

Jaz sem dobil samo eden, Canon Digital camera solution. Ne ve, če bi moral dobiti še kaj ?

Prav tako ne vem zakaj mi ne prenaša slik preko kabla na rač. preko EOS utility '?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Tud jst sem dobil samo en CD, čeprav v navodilih piše, da naj bi bil zravn še CD s slovenskimi navodili.... pa se ne sekiram kej dost
smile-1.gif

Slike men čist normalno prenaša... ko priklopim kabel se zaualfa EOS utility in aplikacija za prenos na aparatu.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Jaz naredim po navodilih in sploh ne gre
frown-1.gif

Sem proval še na drugem računalniku in isto. Nimam pojma kaj je narobe.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Potem, ko priklopiš kabel na fotoaparat in računalnik... si poskusil izklopiti in ponovno vklopiti fotoaparat?

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
32
Domžale
Živjo, imam eno prošnjo za tiste, ki se radi ukvarjajo z PSjem. Rabil bi tele dve črki SF tako da bi zgornji del S ja bil ista črta kot pri F ju spodnja. Obroba naj bi bila malenkost debelejša kot na tej sliki in črna, notranjost črke pa naj bo bela. Črki sta lahko večji, ker je pomanjšat manjši problem kot povečat. Plačam z alti, če bo kdo tolk prijazen pa mi tole pomagal ker jst nimam časa, niti idej kako bi najlepše naredil... pa rabim čimprej.
tongue-1.gif

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Bom kasneje ko bo malo več časa sproval vse variante. Preko čitalca gre, preko kabla ne.

Bomo vidli.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Si probal z več USB kabli ? Konektorji na fotoaparatu so čisti ? Če ne pa je tu še vedno servis - lahko da je res kaj s fotoaparatom narobe. Ampak če ni več pod garancijo se pomoje ne splača popravljat (vsaj dokler preko čitalca kartic dela).

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Probaj firmware zamenjat... glih kakšnih 14 dni nazaj je nov update prišel ven. Saj če ti preko čitalca laufa ne bo panike za gor posnet.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.