Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Jurcek, hepi brzdej
smile-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Dizzy, čestitke tudi z moje strani.
cheer.gif

Jaz sem se pa spet malo igral z flashem in filtri. Tole je prišlo ven - nič PP, le crop. Na črnem ozadju zgleda še bolje ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
na progo si upam z mojo 40D in 70 - 200, čeprav lahko dobim tudi 300 mm ... zato računam, da mora biti FF 400 mm čez glavo dovolj.
grin1.gif

saj bom videl, itak je problem pri teh testiranjih, ker gre takoj zares, in nisi vajen opreme in lahko kaj zašuštraš in si brez fotk, jaz pa si tega ne morem privoščit. bi bilo pa recimo fino - prvih 15, 20 tekmovalk poslikat z mojo opremo, plus naše lisičke in pol menjava in igranje.
grin1.gif
če bi bilo dost časa.

samo upam, da ne bo zeblo kot me je zdaj že dvakrat - 1. na Krvavcu, ko sem nekaj fotkal, pa zdaj na skakalnici - sej ni problem, toplo mi je, ko se pravilno oblečem, samo v noge me pa vedno zebe ko cucka ...
redface-1.gif

se moram še na firmi zmenit - če ne bo nič drugega dela, upam, da grem že v Zagreb, če bi se dalo, kar oba dneva, potem pa še Maribor. to bi bilo zakon. samo, sej pravim, se moramo še zmenit ...

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ej, kaj pa je to!? zgleda full dobro, pa ko nek digital art, samo praviš, da je vse "natur" fotka ... full je hudo!!
grin1.gif

Citat:
Uporabnik unta pravi:
svetovna slika pa čeprav nevem kaj je
smile-1.gif

Heh, meni se je pa zdelo, da je še preveč očitno... Gre za papir, seveda. Oziroma za več risalnih listov enakomerno razporejenih, na levi pa zvitih skupaj. Na flashu (z desne strani) pa rdeč cokin filter.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.