Vojna v Ukrajini 2

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.669
7.315
113
Bom tu pustil cifre:

1000013560.jpg

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
Iz tega kontexta mi je zanimivo zakaj potem Zelensky kot žid nima več podpore...
mogoče je na drugem mestu, prvem pa izrael, pa ko se tam stvari uredijo......sicer pa bo v USA prej ruknilo kot bo v EU. že iz tega ker židje niso isto kot trump+musk, pa ko dodaš carine, odpuščanja (tudi tista ki se ne bi smela zgoditi), pa še kaj zraven, je jasno da bo zadeva nekje eksplodirala.

Če pozorno poslušaš donija hitro ugotoviš da je EU zaenkrat močnejša kot USA, je pa težava ker smo razcepljeni, nismo enotni. Če se v EUju poenotimo potem ni nekih večjih ovir.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.553
5.689
113

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.987
2.330
113
Trump bo moral najdit novi plan, tudi Putler, kako se znebiti Zeleneskega :evil:

BREAKING: "I am ready to exchange my resignation for Ukraine's NATO membership": Zelenskyy outlines conditions for stepping down as president

"If it is absolutely necessary for me to leave my post, I am ready to do so. I can exchange it for NATO membership—if such conditions exist, then immediately, without prolonged discussions. I am focused on Ukraine's security today and do not intend to remain in power for decades. This is probably my dream," Zelenskyy stated during a press conference marking the third anniversary of the start of the full-scale war in Ukraine.