Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Evo malo za pokušino en portret z Nikonom D3x. Malo širša objava pa sledi jutri na blogu
smile-1.gif
In pa kaki sample v polni resoluciji.

dsc_1924__.jpg

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
V bistvu ni ne moj in ne sposojen. V prodajo pride 20. decembra. Na Dunaju na Nikonovem dogodku sem ga testiral. Upam pa da bom imel možnost ga dobiti na test za kakšen dan
smile-1.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Ja to sem tudi sam opazil, ampak mislim, da ne rabimo zdaj biti tako natančni temi sencami. Bilo je kar precej gneče in jaz ne znam nemško modeli ne kaj dobro angleško in nisem mogel jim govorit kako se naj postavijo, da bodo fleši vredu osvetlili. Ampak kot že rečeno na blogu bo jutri nekaj več fotk, ki imajo tudi manj moteče sence
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
drgač, za primerjavo z Nikonovim dnevom pr nas, je blo kaj drugače? verjetno je bilo več mašinerije za testirat?

si bil edini Slovenec?
smile-1.gif

in kar je najpomembneje - lahko si dal notri svojo CF-ko, da lahko recimo doma pogledaš dejanske razlike.
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
s Huggyem sva se danes skupaj matrala in tudi namatrala.

vroče je bilo kot pes, in sicer zaradi dveh vzrokov:

ena je bila vlaga - ozračje na bazenu je pač vlažno in toplo, druga pa ... boste videli ...
grin1.gif

fotkala sva pa plavanje - Mankoč in plavalni klub Ilirija sta namreč organizirala šprinterski miting.

img9530.jpg

img9616.jpg

emil tahirovič tik pred štartom ...

img9650.jpg

in v vodi ... prvič ... solo ...

img9668.jpg

in drugič v dvoje ... v boju za zmago.

img9697.jpg

Matjaž Markič v vodi

img9823.jpg

štart ...

img9984.jpg

in konec ... no, zdaj veste, zakaj je bilo najbolj vroče ... in ... nista bili edini ...
wink-1.gif

lahko noč
zmaga.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
škoda, da ti je fleš umru ...
tongue-1.gif

drguač pa Mankoča si dvakrat dobr ujel, ma od njega samo dve pogojno dobri ...
tongue-1.gif

dejansk je prsno še najlažje blo fotkat, najtežje prsno in delfina ... :D ... pa fuuuuull mal cajta za vse skupaj ustvarit!!

una štartna širokokotna je tud zakon ... mi je zmankal cajta za pol stvari, k sm jih mel v glavi ...

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Ja je blo kar zajebano, sploh zaradi tega ker so pol baneza preplavali pod vodo. Jaz tudi pol stvari ki sem si jih predstavljal nisem izvedel , na začetku sploh nisem vedo kaj naj delam, ki naj stojim, ... Ampak na koncu sem bil kar zadovoljen. Pa res vlka jeba da je fleš crkno ker je bla zlo slaba svetloba in pa zaj bom brez njega dolgo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

unta

Pripravnik
6. sep 2007
121
0
16
oba mata dobre slike, res , so mi bile slike plavanje vedno nekaj posebnega

huggy ma sb 600

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
sem sam nase jezen ko pes, ker sem zanje plavanje Mankoča pozabil prestavit na AI servo in so bile seveda vse fotke zanič ...
bonk.gif

kmet ... samo to mi fali, pa bi bil s svojim delom včeraj čisto zadovoljen.

drugače sem pa reportažico spisal in še kakšno fotko več objavil na mojem blogu . vabljeni k ogledu.
grin1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.