Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

piXi

Pripravnik
20. avg 2008
244
0
16
primozfidersek.blogspot.com
super slike strel
wink-1.gif
,

sam sem pa se ta vikend malo igral z atomiki,
ter se odpravil v srednji več,

več na http://primozfidersek.blogspot.com

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
fenomenalne fotke strel, jaz se tudi morem enkrat jih spravit lovit. dizzy ti pa itak zmagaš z koncerti
smile-1.gif

tu pa še jaz dodajam par portretov: Zoja
v prihodnje pa se morem malo bol posvetit moji najljubši zvrsti (športna fotografija), ampak kaj morem če so me portreti obsedli
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.305
10.608
113
če prav razumem, obrvi populis-depiliras na gladski, pol pa rišeš gor po faci??? kaj pa spodaj? podobno?
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, ja, ene par jih je res hudih, všeč so mi te napol črnobele, sem zadnič sam naredu eno podobno - desaturiral ravno toliko, da so sledi barve vidne ...
smile-1.gif

no, smo pa ta vikend, kljub bolezni, delal. med drugim tudi v mrazu, v Križankah. Slovenska popevka.
smile-1.gif

nekateri pravijo, da sta bila, on še posebaj, edini svetli točki večera:

Jure Ivanušič, v vlogi Deana Martina

img_1963.jpg

vedno znova ji uspe, da me impresionira - Maja Slatinšek

img_1978.jpg

še oba, recimo temu, glavna zmagovalca - prvi publike, Marko Vozelj

img_2597.jpg

drugi pa strokovni zmagovalec, Anžej Dežan

img_2263.jpg

glede na to, da je zeblo za popeezdit, da smo fotkal po večini na koncu telerazpona našin 70 - 200 (sva sta lepo lagano sekala na 300 f/2,8), je blo kar fino dobit lepo ostro fotko. sploh pa nestreseno ...

no, če vas zanima, si lahko pogledate zadevico tudi na mojem blogecu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
kwa je to kaka modra hiša? erik ferfolja je vsekakor bil najuspešnješi kljub kompaktu, naš dizzy pa še teče na sceno.
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
haha, ja sem zamudil malo ta del photoshootinga, ker sem spodaj fotkal Radoviča, ampak ni panike, fotke so ratale, vključno s temi. prednost tega, da fotkaš čez gručo fotografov: itak, da so skor vse pogleda, kva se ta tam neki steguje ...
grin1.gif

sicer jih zdele nimam pri roki, lahko pa kakšno pocnem gor, predvsem Alye ... nekak sem si dal duška med njenim nastopom, ker moda res ni zame ...
redface-1.gif

@Anzee: drugače gre za zelo uveljavljen izbor v svetu mode sem izvedel, samo ni tako skomercializiran in ga svet ne pozna.

kasneje pokažem mojo favoritko, pa mogoče kakšno fajno fotkico ... če bo čas ...
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.