Za fotografe, amaterske, profesionalce II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Dobro ste meli zrihtano ja
tongue-1.gif

Sem prej gledal slike backstage-a
smile-1.gif

Pa kr dosti vas je blo. Mogoče pridem drugič zijala prodajat
tongue-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.837
666
113
Citat:
Uporabnik piXi pravi:
hehe ql back stage
smile-1.gif
, jaz sn nekaj fotk objavo tu:
http://primozfidersek.blogspot.com

Škoda da nisem dobil še večji del marele pa onega ko jo drži
smile-1.gif

Še dobro da si mi povedal za 430ex II na enaa. Prej sem glih preklical naročilo pri mixiju pa ga naročil pri enaa
tongue-1.gif

@Nobody: ti kar pridi. Za stojala držat boš dober
evil.gif

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
@philips, ja so ratale neke fotke ja, sicer pa sem jaz fotkal bol iz ozadja se nisem hoto gužvat tam polek, ker v bistvu to kar je bilo na tej delavnici sam delam nekaj časa, ampak za druženje pa je blo ful vredi
smile-1.gif
.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ker vem in vidim da vas je veliko mahnjenih na koncertno fotografijo je tole ena redkih mojih v tej smeri. Posneta pred tednom dni.

1220093314model22.jpg

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
32
Domžale
Par slik iz 2. Skipper Avtomagazin Drift Challenga lahko najdete tukaj. Tokrat sem probal popraviti napake, ki sem jih naredil pri prvem drift challengu ( sprednji del izostren zadnji pa ne ) in mlislilm da mi je kar uspelo. No presodite sami..
cool-1.gif

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Kontrasti/svetlost ni ravno tako kot sem si zamislil, ker sem fotke editiral na morju na laptopu. Sicer barvno fajn ekran, sam glede kontrastov pa zajeban. In (spet) nisem mel referencne fotke s sabo, da bi si nastimal pravi kot pod katerim gledam na monitor, med tem ko popravim svetlost
smile-1.gif

lp,
Sasa

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Prva je posneta od tavelikega pomola proti gostilni v Pogani, če se ne motim...

SnuffyZ32

Pripravnik
11. okt 2007
199
0
16
Obišči stran
Jap, prva je od tavelkega pomola prot gostilni, zadnja je na drugo stran proti orudi. Druga je v bokinicu, tretja pa na rtu, ce gres skoz kemp in tam od lucice se mal naprej.

lp,
Sasa

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Aha, za drugo mi je potem tudi kapnilo kje je. Me že nekaj let ni bilo tam pa sem malo pozabil, da so naredili tisti pomol pri recepciji... uff, lepi kraji. Letos sem mislil priti s čolnom iz Lošinja malo okrog Orude in do kempa pa me je nekaj motor hecal... no, pa drugo leto...

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Bravo Snuffy
zmaga.gif
strel ni lahko dobro ujet. Jest se še nisem spravil na nevihto s stativom, ga bo treba drugo leto s sabo vzet na morje.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tale vikend je bil koncertno precej pester ... torej ...

za začetek famozni Rebelde - samo bejbiki, ker sta u nulo lušni:
grin1.gif

rbd-8186.jpg

rbd-8236.jpg

sploh tale ta druga ma tko faking plave oči ... madonca ...
grin1.gif

potem pa še Gorillaz Sound System:

Billysi

gss-8391.jpg

Murat in Jose

gss-8487.jpg

gss-8503.jpg

Siddharta:

gss-8611.jpg

Gorillaz Sound System

gss-8785.jpg

dogodek večera pa gotovo - Siddharta in Murat & Jose s komadom Od ljudi za ljudi

gss-8741.jpg

that's it, čeprav sem imel potem naslednji dan še maraton na Noči radia Belvi ... tud od tam kakšna fotka pride, sigurno.
smile-1.gif

nekaj več fotk, pa kje drugje kot na mojem blogu: juretov.blog.siol.net . Ajde mejte se ga, grem mal pospat ... I sure need it ...

p.s.: sem se odločil, da nabavim eno 16 GB kartico in šutiram samo še RAW - razlika je ko noč pa dan ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.