Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ena moja koncertna po dolgem času ... iz, moram priznat, presenetljivo dobrega koncerta skupine Pop Design, ki je s petkovim koncertom v Križankah obeležila 25. let delovanja.
Pozdravljeni, imel bi eno vprašanje in sicer če ima Facebook fotografije tudi zaščite pod to licenco. Namreč slike, ki sem jih par dni nazaj uploadal na Facebook se sedaj pojavlajo že skoraj povsod, marsikje pod Foto moj ime in priimek nista navedena, pa tudi fotografije so bile spremenjene ( velikost, razmerje ... ). Že vnaprej hvala za hiter odgovor.
kolikor vem, je Facebook lastnik vseh fotk, ki jih mi objavljamo tam - torej lahko oni objavljajo kolkor hočejo naše fotke - zato imam sam svoje fotke tako poštemplane, ker so jim dejansko tako neuporabne ...
končno lahko tudi malo pokažem plodove 2 mesečnega dela letošnjega poletja ... moram reči, da na začetku me je bilo izziva strah, a nakoncu ... je to postala ena najboljših izkušenj, ki sem jih v svojem fotografskem življenju dal skozi ...
. Dobro delate, rad pogledam fotke v tej temi, v večini pa nimam časa al pa se mi ne da komentirat. Jaz pa prilagam 2 videa, ki sta nastala v zadnjem času.
Pri je krst, ki sem ga snemal kolegu.
Drugi pa nogometna tekma med Olimpijo in Mariborom.
Ostajam brez besed... kapo dol, za oba videa in montažo.
Prvi prisrčen, spominski, na trenutke ganljiv in verjamem da dragocen staršem, kasneje pa še mali Niki.
Drugi zgovoren, akcijski, iznajdljivo posnet in z ravno pravo mero statičnih vložkov.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.