Meni osebno je mobilna hiška super, ampak pod določenimi pogoji:
- prva vrsta ob morju oz. dovolj prostora okoli nje, da nisem ravno pol metra od soseda in ne gledam njegove face nonstop.
- Prostorna hiška s klimo in ločenima spalnicama, da ima otrok svoje
- obvezna dvignjena pokrita terasa
- zidan roštilj ali vsaj elektro/plin roštilj
- poleg tega udobja imam pa še vse dobrote kampa, kot je običajno lepa obala in morje, ostalo me pa ne zanima.
Letos grem na tak način in komaj čakam, ker že vnaprej vem, da bo super. Slabost tega zgoraj pa je, da ni poceni, vsaj v glavni sezoni ne. Jaz grem tik pred glavno oz. pol/pol in pride cena kar ok, poleg tega ima prva vrsta še dodatni prostor s senco in ležalniki ob hiški, tako, da upam, da bo ok. Definitivno po ceni ni primerljivo s šotorom v istem kampu, ampak po udobju pa tudi ne. Ne vem pa zakaj bi hotel na dopustu spremeniti domače vzorce na slabše (slabo spanje v vročem, zadušljivem šotoru brez pametnega prostora, s kuhalnikom pred sabo,...). Še bolje je spremeniti na bolje..kak hotel 5 zvezdic v Grčiji recimo, ampak potem je pa cena tudi višja tako od kampa kot od mobilne hiške žal. Sem bil lani na tak način na morju in je bilo super, ampak le 1 teden žal. Letos želimo več in pač tak luksuz ne gre pa še nekaj drugega hočemo sprobat.