pag mi je ok, vkolikor ni preblizu Zrč. so me pa opozorili, da na Pagu sence ne bom našel
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Evo en primer, pa tega je malo morje...
http://www.apartmani-muscet.com/htmlhrvatski/apartmajivsehr.html
V tem primeru rabiš 2+1 - 38€ dan. ob morju z lastno plažo kot je razvidno s slik.
Pozabil si, da so te hiške klimatizirane in so ljudje pol cel dan notri, "ker je tako fajn hladno"Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Jagoda na torti so pa mobilne hišice v kampih - od 120 do 180 EUR na dan za VII in VIII mesec je višek idiotizma. Hiške na soncu, natlačene ena zraven druge, vonjave sosednjega WCja, kuhanja in dretje otrok. Priceless
Ne razumem logike tistih ki to dejansko plačajo?!
In se počutiš kot da bi bil domaCitat:
Uporabnik Romzi pravi:
Pozabil si, da so te hiške klimatizirane in so ljudje pol cel dan notri, "ker je tako fajn hladno"Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
Jagoda na torti so pa mobilne hišice v kampih - od 120 do 180 EUR na dan za VII in VIII mesec je višek idiotizma. Hiške na soncu, natlačene ena zraven druge, vonjave sosednjega WCja, kuhanja in dretje otrok. Priceless
Ne razumem logike tistih ki to dejansko plačajo?!
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Kakor za koga. Nekdo drug (recimo jaz) bi pa po treh dneh ležanja (po možnosti nekje kjer sem bil že 38x in kjer poznam vsakega mimoidočega, vse sosede in njihove fore) popyzdil. Z enim otrokom še prej kot s tremi.
Glede letenja je ravno obratno. Ko so manjši (do dve leti) izkoristiš ko imajo še karto zastonj. Prej bo mir če sta dva ali trije in imajo družbo kot pa eden z vso pozornostjo ata, mame in najmanj treh stevardes.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Smo bili že 4x v hiškah. Očitno tebi bolj paše spanje na trdih tleh / koreninah / kamnih kot pa v postelji.
Pa otroka daš spat v ločeno sobo, da lahko v miru odspi dopoldanski in popoldanski spanec.
Tega si v šotoru ne znam predstavljat?!