Nabavi tale Daljinec pa imaš vse komande na njem. Jaz ga imam za Mi Box.To bi želel za daljinec od Google Tv-ja, da mi lahko menja programe na tv-ju, gor/dol - naprej/nazaj.
Zakaj pa ne tole? Taprav Android TV:
Xiaomi Mi TV Box S Android TV
Mi TV Box S proizvajalca Xiaomi bo vaš TV nadgradil v pravi Android TV. Zbudite otroka v sebi s pomočjo Android iger in si oglejte najnovejše 4K Ultra HD Youtube videoposnetke. Tudi najljubših filmov ali serij ne boste nikoli več zamudili, saj si lahko na Mi TV Box S aktivirate spletne servise...mi-store.si
ali
Xiaomi Mi TV Stick Android TV 4K
Novo doba pametnega povezovanjaXiaomi Mi TV Stick 4k spremeni vaš TV sprejemnik v pametno napravo. Opremljen je z Android TV programsko opremo, ki ponuja preprosto ali impresivno izkušnjo več kot 400.000 filmov in oddaj in možnosti namestitve več kot 7000 aplikacij z Google Playa.4K izhod ultra...mi-store.si
Zakaj? stara verzija androida, star SoC, premalo rama in skoraj 2x visja cena. Zakaj točno bi to kupoval?
sj tudi druge alternative delajo, bolje, za manj. Sam mičkeno se je treba potrudit pa vrzit custom rom gor. Če je to seveda potreba.zato ker dela? itaq pa ne kupiš pri nas...
sj tudi druge alternative delajo, bolje, za manj. Sam mičkeno se je treba potrudit pa vrzit custom rom gor. Če je to seveda potreba.
Ni alternativ. Hočeš upalit Netflix, na teh kitajskih jajcih ne dela, ali pa dela slabo. Rad bi kej chromecastal in ne moreš. Rad bi z daljincem neki na hitrco youtube pogledal, ne moreš ker zravn dobiš daljinc, ki ni za nikamor in youtube je tablična verzija.. in še in še podobnih bedarij. Imam chromecast z google tv 4k in še prvi xiaomi mi box. Zdaj je star 6let in še vedno vse dela ok. Ok nima dolby vision in nima dolby atmos.sj tudi druge alternative delajo, bolje, za manj. Sam mičkeno se je treba potrudit pa vrzit custom rom gor. Če je to seveda potreba.
Velika večina ljudi želi out of the box. In se jim niti ne da, niti se jim ne sanja o čem ti govoriš. Mi TV Stick daš iz škatle, priklopiš, daš gor NEO TV Lite in je to to
Zanima me, ali deluje na tem MiStick tudi glasovno iskanje programov na aplikaciji Neo TV Lite? Kot deluje na Neo box-u? JE kakšna fora to nastaviti ali ne, ker jaz uporabljam ta MiStick in edina moteča stvar je, da tega ni (glasovnega izbiranja). Ali pa jaz ne znam to nastaviti Tebi to deluje?Velika večina ljudi želi out of the box. In se jim niti ne da, niti se jim ne sanja o čem ti govoriš. Mi TV Stick daš iz škatle, priklopiš, daš gor NEO TV Lite in je to to
Zanima me, ali deluje na tem MiStick tudi glasovno iskanje programov na aplikaciji Neo TV Lite? Kot deluje na Neo box-u? JE kakšna fora to nastaviti ali ne, ker jaz uporabljam ta MiStick in edina moteča stvar je, da tega ni (glasovnega izbiranja). Ali pa jaz ne znam to nastaviti Tebi to deluje?